A TianDe – a szépség és egészség nemzetközi cége, amelyet 2007-ben a világgazdasági válság előtt alapított 5 fiatal vállalkozó az Altájban; Barnaulban, ami bolygónk ökológiai értelmében az egyik legtisztább régió.

A TianDe a 2009-es válság ellenére a 2. évben megháromszorozta, majd a következő évben megnégyszerezte forgalmát és ezzel elérte a 10 millió dolláros eladást a termékeiből. A TianDe termékek nagyon hamar a vásárlók kedvencei lettek és mára 33 országban, köztük Magyarországon is elérhetőek.

A TianDe cég orosz, belorusz és kínában kizárólag állami gyártókkal áll üzleti kapcsolatban. Mindegyik gyártónál az elsődleges követelmény, hogy a régi – akár több ezer éves – titkos receptek alapján, igen magas minőségű termékeket állítsanak elő, felhasználva a modern tudomány vívmányait. Stabil, nemzetközileg bevizsgált, bizonyítottan magas minőségű termékei ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Az ellenőrzés az alapanyagok termesztésénél megkezdődik: csak ökológiailag tiszta környezetben termesztett és tiszta, természetes alapanyagokkal dolgozhatnak a gyártók.

Az is szigorúan meghatározott, milyen módon és mikor szedjék le a termést, amely feldolgozásra kerül. A munkatársakat speciális képzésben részesítik, és a holdnaptárat követik a betekarítási időpont meghatározásánál. Még a gyártáshoz felhasznált víz előkészítése is egyedileg történik: gyógyforrások vizét használják fel, melyet speciális memrán technológiával tisztítanak meg és dúsítják fel a víz mikroelem tartalmát. Az sem mindegy, milyen szempontok szerint választják ki az állati eredetű alapanyagokat. A többlépcsős ellenőrzési rendszer garantálja termékeink igen magas minőségét.

A TianDe sikere és egyedisége abban rejlik, hogy a márka ötvözi a hagyományos keleti gyógyászatot, az évszázadok során féltve őrzött kínai receptúrákat és a legújabb nanotechnológiát. A TianDe garantáltan a legmagasabb minőségű kozmetikumokat gyártja, a legjobb ár/érték figyelembevételével. Hogyan teszi lehetővé és hogyan éri el, hogy ezek a különleges termékek szinte bárki számára elérhetőek legyenek?

A titok a TianDe termékpolitikájának 5 különleges alapelvében rejlik!

Az első alapelv: legyen ez egy szupermarket!

A 21. század vásárlója hozzászokott, hogy kiváló körülmények között, széles áruválasztékból választhatja ki a különböző minőségű és árkategóriájú termékeket. A TianDe igen gazdag – több, mint 700 különböző terméket magába foglaló termékpalettája gondosan tervezett, minden kategóriában széles kínálatot nyújt, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes ápolást és védelmet nyújtó termékeket. A folyamatos akciók, árengedmények valamint a fejlesztések és az online vásárlási lehetőségek mind mind a vásárlók maradéktalan, hatékony és gyors kiszolgálását teszik lehetővé.

A második alapelv: a kozmetológiai megközelítés

A TianDe termékei igen magas minőséget képviselnek, ami annak köszönhető, hogy összekapcsolja a kozmetológiát és a modern tudományos megközelítést. A TianDe kozmetikumokban a bőr számára biológiailag aktív hatóanyagok találhatók, melyek aránya eléri a 15-20 %-ot is, ami vetekszik a professzionális termékek szintjével. A különböző gyógynövénykivonatok, vitaminok, mikroelemek, illóolajak nemcsak táplálják, hidratálják, puhítják, tonizálják a bőrfelületet, hanem sokkal mélyebbre hathatnak: hozzájárulhatnak a sejtosztódás aktivizálásához. Ez magas hatékonyságot és a kozmetikumok célirányosságát eredményezi, hozzájárulva, hogy a felhasználó bármilyen korban legyen is, megőrizhesse fiatalos megjelenését és természetes szépségét.

A harmadik alapelv: az egyszerűtől – a bonyolultig

Attól függően, mennyi idős a felhasználó – mióta hatnak rá az ökológiai tényezők, a stressz, a munkából fakadó megterhelés, bőrének táplálékigénye – más és más jellemző. Egy fiatal nőnek a TianDe a “Vita Derm” sorozatát ajánlja, melynek különleges hatóanyagai kifejezetten a nagyvárosi létre, de a stressz jeleinek és a bőr allergiás reakcióinak leküzdésére fejlesztettek ki. Ugyanakkor a „Collagen Activ” termékcsalád a 35 éven felülieknek ajánlott, mert összetétele nem csak a hidrolizált kollagén és a növényi kivonatok bonyolult kompozíciója, de olyan vitamin-és ásványi anyag komplexekkel egészítenek ki, hogy a korral járó változásokat ne csak kordában tartsa, de célzottan fel is lépjen ellene.

A negyedik alapelv: a rendszerszerű, komplex hozzáállás

A TianDe cég szorosan együttműködik professzionális keleti orvos-kozmetológusokkal és fito-terapeutákkal, akik komplex programokat dolgoznak ki a különböző korosztályok bőrápolására. Célirányosan, más-más hatóanyagú termékek teszik lehetővé a magas színvonalú mélytisztítást, a napi tisztítást, a tonizálást, a hidratálást, a táplálást, a védelmet. Az aktív hatóanyagok, esszenciák más-más összetétele és koncentráltsága javasolt egy érett bőrre, vagy éppen a szemkörnyék ápolására. Az egyes sorozatok hatását tovább erősítik a minden igényre külön fejlesztett pakolások, maszkok, expressz termékek illetve a nagy hatékonyságú kozmetikai készülékek.

Az ötödik alapelv: eredeti receptek

A TianDe kozmetikumok alapját az ősi Keleti nép bölcsessége és tudása adja. A kínai gyártók gondosan őrzik, és adják tovább a régi recepteket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltik életre, s ezek biztosítják a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését. Milyen anyagokról is van szó? Csak ízelítőnek: mamusi vipera, kígyózsír, csiganyál, juhplacenta, fukoidán, hernyógomba, selyem protein, ginzeng, ganoderma gomba, gyömbér, fehér lótusz, zöld tea, olajbogyó, selyem protein, tengeri gyöngy, arany, ezüst!
A TianDe termékekben mintegy 3 500 féle különböző hatóanyagot használnak!

A TianDe márkanevet és a cég termékeit számtalan kitüntetéssel ismerték el.

TianDe szeretettel a mottója annak a jótékonysági tevékenységnek, mellyel a társaság megalapítása óta segíti az arra rászoruló gyermekeket, melyért többször kitüntették

Elismerés a nemzetközi kapcsolatok erősítéséért

Elismerés a gyors növekedésért valamint a professzionalizmusért és üzleti hírnévért díj

Elismerés az aktív hozzájárulásért a nemzet egészségéhez

A környezetkímélő termékekért:

2014-ben a TianDe környezetvédelmi projektje megkapta a “Terra Viva” nemzetközi környezetvédő mozgalom elismerését

2016-ban elnyerte a nemzetközi környezetvédők “Global Eco Brand” kitüntetését a társadalom és környezet iránt elkötelezett üzletvitel kimagasló képviselője oklevelet, valamint a “100%-ban ÖKO minőség” jelzést és a hozzá tartozó bizonyítványt

2017-ben újra a legrangosabb nemzetközi környezetvédő mozgalom a “Terra Viva” díját nyerte el:

Nyikolaj Drozdov személyesen adja át a Jogtulajdonosoknak – Tatjana Poljakovának és Alekszandr Jelkinnek – a Global Eco Brand Awards – Felelősségvállalás a társadalomért és a környezetért – díjat!

“TianDe – egy cég az örökkévalóságnak, mert mi több évtizedre előre tervezünk és így számunkra fontos, hogy milyen lesz bolygónk száz, sőt kétszáz év múlva. Gondoskodván a jövőnkről, aktívan bővítjük termékeink választékát, de a környezetvédelmet szem előtt tartva. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy alakítsuk felhasználóink környezettudatos felelősségét. 2013 óta már egymillió fát ültettünk. Ha megvásárolod bármelyik ECOSPHERE termékünket Te is hozzájárulsz a tűlevelű fák ültetéséhez!”

Az egészség az aktív élet, az alkotás és energia, a fiatalság és szépség, a lehetőség teli tüdővel lélegezni és élvezni minden pillanatot. A TianDe megosztja az ősi bölcsesség műremekeit, amelyek az emberek életének alkotóelemévé és egészségük fenntartásának zálogává válhatnak! Kínában sok-sok évszázada művelik az „élet ápolásának tudományát”. A hagyományos kínai gyógyászat a leghatékonyabb, az ember fiziológiájához legjobban alkalmazkodó és a legártalmatlanabb az egészség megőrzésének és helyreállításának minden ismert módozata közül. Ma már a keleti gyógyítók titkai az egész világ tudósainak és orvosainak őszinte lelkesedését váltják ki. Az ősi receptúrák és gyógymódok hatékonyságukat tekintve mind a mai napig felülmúlhatnak sok korszerűbbnél korszerűbb gyógyszerkészítményt és kezelési eljárást.

A kínai gyógyászatot alapvetően az különbözteti meg a nyugatitól, hogy az embert, mint egységes egészet a természet részeként fogja fel, innen ered az egészséggel kapcsolatos kérdések egységükben oszthatatlan (holisztikus) megközelítése is. A kínai orvosok nem az egyes szerveket és betegségeket kezelik, hanem az egész szervezet állapotát, annak belső összefüggéseit vizsgálják és magára a betegség okaira hatnak, nem pedig az általa kiváltott következményekre. A harmónia – ez az az alap, amelyre a kínai tradicionális gyógyászat egész filozófiája épül. Az emberi harmónia, az ember és a természet közötti kölcsönhatás harmóniája. A TianDe egészségmegőrző termékei követik ezeket a tradiciókat elnyerve ezzel sok millió ember figyelmét és választását!

Az út az egészség és a szépség megőrzéséhez még soha nem volt ilyen egyszerű. A TianDe megadja az embereknek a szépség, az egészség a bizalom és egy új életfilozófia lehetőségét, amely mögött a több száz generációt megélt tapasztalat a biztosíték.