Miért válaszd a tianDe kollagénes arcápoló családot? Mert, nem csak egy arcápoló család, hanem sokkal több annál!

A tianDe kozmetikai programjának alapját a szép bőr megőrzésének rendszerszerű megközelítése adja. Hiszen egész másra van szüksége egy fiatal kamaszodó bőrnek és más egy 35 év feletti érettebb bőrnek is. Egy fiatal számára a rendszeres tisztítás, tonizálás és hidratálás a legfontosabb, de ahogy halad az idő az igényeknek megfelelően egészíthetjük ki intenzív táplálással, ránctalanító vagy regeneráló kezelésekkel. A kozmetikai szerek kiválasztását tehát az életkor, a bőrtípus, de egy esetleges fennálló probléma is meghatározhatja.

A tianDe kozmetikai termékeinek célja a bőr saját működési mechanizmusainak fenntartása és ha szükséges helyreállítása. A készítmények segítenek a bőr védelmi funkcióit és ellenálló képességét erősíteni így fenntartva az egyensúlyt. A kínai hagyományos gyógyászat alapelveit követve nem a következményeket hivatottak kezelni, hanem a kiváltó okra hatnak. Így lehetősége van a bőrünknek arra, hogy saját maga küzdje le az életfunkcióval kapcsolatos folyamatok esetleges zavarait.

A tianDe kozmetikumaiban ötvözi a kínai hagyományos gyógyászat tapasztalatait a legújabb tudományos eredményekkel és így lehetővé teszi, hogy a készítmények hatékonyak, de mégis modernek legyenek, megfelelve a mai kor kihívásainak!

A tianDe kollagénes arcápoló család alapját a hidrolizált kollagén adja. Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek hatni, mert molekulájuk túl nagy volt és nem tudtak áthatolni a felhám védőgátján. A szakemberek felismerték ezt a problémát és hidrolízis útján széthasították a kollagén molekulát és ezzel a hatásfokát is megsokszorozták.

A hidrolizált kollagén serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését, így bőröd feltöltődik és újra formában lesz!

De miért fontos a kollagén?

A kollagén felel a bőr tónusáért, feszességéért és rugalmasságáért! Képzeld el, hogy egy ereje teljében lévő ember 1 mm átmérőjű kollagénrost-kötege olyan erős, hogy elbír 10 kg terhelést is akár. Ezért a jó minőségű kollagént tartalmazó bőr képes megnyúlni és aztán visszanyerni eredeti formáját. 

A fiatal bőr fehérjekészletének 70%-át a kollagén alkotja, de ez a folyamat a kor előrehaladtával csökkenni kezd és életünk végéig folytatódik. A csökkenéssel a kollagén minősége is változik: már nem képes annyi nedvességet felhalmozni, kevésbé feszes és rugalmas. Ennek az eredménye, hogy kialakulnak a mélyebb ráncok és az arc bőre megereszkedik. A bőrnek tehát segítségre van szüksége belül és kívül is. A kollagén pótlására nagyon sok természetes tápanyag van: a csontleves, a tojás, a spirulina, a tökmag csak néhány ezek közül. 

Kívülről hívjuk segítségül a tianDe Collagen Active családot

Miért egy egész család, miért nem elég egy krém és kész? Ennek nagyon egyszerű az oka. Ahogy egyetlen tál csontleves sem lesz elég, így egyetlen arckrémtől sem várhatunk csodát. Sőt, ha csak egy arckrémet használunk, a 30%-át a vásárlás pillanatában ki is dobtuk! Ha nincs megfelelő arctisztítás, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződést a bőrről, akkor konkrétan a kis „hullákat” kenjük újra és újra a bőrünkbe, pontosabban csak a felső rétegét, hiszen az elzáródott pórusokon keresztül semminek nincs esélye átjutni sem, nemhogy felszívódni! A tisztítás után jön a tonizálás, ami befejezi a tisztítás műveletét és az összes maradványt eltávolítja. Ha ezek után használjuk a krémet, a hatás egészen más lesz és napokon belül láthatjuk és érezhetjük a változást!

Megnézem a finom arclemosót és a hidratáló tonikot

A tianDe Collagen Active családjának 3 arcápoló kréme is van. Használhatjuk őket önmagukban, de akár kombinálhatjuk is őket.

Válaszd ki bőröd kedvenceit!

Intenzív feszesítő krém

– tónusos és rugalmas bőr
– kevesebb ránc
– javítja az arcszínt
– halványítja a pigmentfoltokat

Erősítő és feszesítő emulzió arcra és nyakra

– lassítja az öregedési folyamatokat
– kisimítja és feszesebbé teszi a bőrt
– hidratál
– ajánlott a fáradt bőrre

Arcformáló gél

– Feszesebbé teszi a bőrt
– csökkenti a zsírlerakódások mennyiségét
– segíti a ránccsökkentést
– formálja az arc kontúrját

A szemkörnyék védelme talán még az arcnál is fontosabb!

Bőrünk itt akár hatszor is vékonyabb lehet, mint a nyak környékén és sokkal kevesebb kollagénnel rendelkezik ez a terület! Ezeknek, illetve az időjárásnak, a sminkelésnek, a kialvatlanságnak is köszönhetjük, hogy sokkal jobban és sokkal hamarabb látszódnak a változások a szemeink környékén. A szemkörnyéki ápolók pontosan ezért készülnek. Összetételük alkalmazkodik a szemkörnyék vékony és finom bőréhez, amely különleges ápolást igényel.

Bőrfeszesítő krém a szem környékére

– megszünteti a szemkörnyék fáradtságát
– csökkenti a szem alatti karikákat
– kisimítja a bőrt
– fiatalos, egészséges tekintetet ad

+ 1 tipp: próbáld ki a tianDe kollagénes szem és arcmaszkjait is, a maximális hatás eléréséért