Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Kristálydezodor: 1 összetevő, 100% természetesség

Kristálydezodor:

1 összetevő, 100% természetesség

A tianDe 100%-ig természetes dezodora mindössze 1 összetevőből áll, ez pedig az alunit sókristály. A szervezetre tökéletesen ártalmatlan, vulkanikus hegyi eredetű anyag. Antibakteriális hatással rendelkezik, ezért könnyű szerrel semmisíti meg a szagok keletkezéséért felelős baktériumokat a bőrön és több mint 24 órán keresztül biztosítja a frissességet. Továbbá nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, alumínium származékokat, teljesen szagtalan. 

Az alunitot Kínában több ezer éve ismerik és használják az kellemetlen szagok leküzdésére, tartósításra, megbetegedések megelőzésére és gyógyítására, sebgyógyításra, bőrirritáció (csípések, kiütések) ellen. 

A hagyományos izzadásgátló szerek akár veszélyesek is lehetnek a szervezetedre

A legtöbb izzadásgátló blokkolja a verejtékmirigyek működését, az alumíniumsók a verejtékkel reakcióba lépve oldhatatlan vegyületet alkotnak, amelyek elzárják a verejtékmirigyek csatornáit. A szervezet túlhevül és képtelen a megtisztulásra, így minden ártalmas anyag bent ragad. Továbbá a hagyományos dezodorokban az alkohol felel a baktériumok elpusztításáért, amely bőrirritációt és viszketést okozhat.

A verejtéknek önmagában nincs semmilyen illata, a kellemetlen szagot a baktériumokkal összekeveredve együttesen okozzák. Ebben az olyan dezodorok segíthetnek, amelyeknek elsődleges funkciója a baktériumok megsemmisítése, nem pedig az illatosítás. Ilyen természetes anyag például az alunit sókristály.

Eltérő formula, ugyanaz a tartalom és hatás, akár 1 éven keresztül

A „Természetes alunit és zsálya” spray  és a “Natural Veil természetes kristály” dezodor anélkül szagtalanítja a bőrt, hogy megzavarná a verejtékmirigyek működését. Nem tartalmaz alumíniumsókat, alkoholt, parabéneket és színezékanyagokat: nem ártalmas a szervezetre.

Míg a kristály dezodor egyetlen egy összetevőből áll, addig a spray formában az alunit mellett megtalálható a zsálya (tonizálja és frissebbé varázsolja a bőrt, gombaölő hatású) és a szerves cink (elősegíti a sérülések gyorsabb begyógyulását, elősegíti a kellemetlen szagok semlegesítését).

Alkalmazható szörtelenítés után rögtön, nyugtatja és ápolja a bőrt. Leszárítja a testen jelentkező kiütéseket, megelőzi a bőrirritációt, felvihető talpra és tenyérre is. Továbbá nem tömíti el a pórusokat, nem akadályozza a méreganyagok kiválasztódását a szervezetből.

A tianDe alunit tartalmú dezodorai

Nem hagynak foltot a ruhán

24 órás védelmet biztosít

100%-ig természetes

Akár 1 évre elegendő

Várandós nők, szoptatós kismamák is használhatják

Állatokon nem tesztelt

Használata

Nedvesítsd be a kristályt és dörzsöld át a hónaljadat ugyanúgy, ahogy a golyós dezodorral tennéd. Ha a kristályt elejtenéd és összetörne, morzsold porrá és szórd olyan helyre, ahol szagtalanításra van szükséged vagy old fel vízben és használd problémás bőrfelület fertőtlenítésére.

Mi történik, ha abbahagyod a hagyományos izzadásgátlók használatát?

A legtöbben nehezen tudják abbahagyni a hagyományos dezodorok használatát, mert hirtelen az izzadás intenzívebbé válhat. De ez csak ideiglenes jelenség! Mivel a szervezet hosszú ideig gátolva volt a verejték kiválasztásában, ezért nem tudta eltávolítani a méreganyagokat 100%-ig. A hagyományos dezodorok használatának abbahagyása után általában 7-10 nap alatt mérséklődik az izzadás, majd beáll a normális mértékre.

Válaszd a hozzád leginkább passzoló formulát vagy akár mindkettőt!

tiandemagyarorszag_logo

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal szeretünk elérni sokkal látványosabb eredményeket. Ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítünk elkerülni a nagyobb mérvű szennyeződéseket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre.