A belülről fakadó tisztaságért és egészségért

Azt szokták mondani, hogy az egészségünk kulcsa a kezünkben van. De a jelenkori életkörülmények sajnos erőteljesen hatással vannak ránk. Az életünkben jelentős szerepet játszik a környezetünk: milyen életkörülmények között élünk, mit lélegzünk be, hol és milyen pozícióban dolgozunk, milyen ételeket fogyasztunk és mit iszunk. Emellett lépten nyomon kémiai vegyületekbe botlunk: belélegezzük a kocsik kipufogó gázait, gyakran károsan étkezünk. A toxinok hatása nem tünetmentes, ez kihat az ember közérzetére és a külsejére is. De mit lehet tenni ez ellen? Rendszeres méregtelenítéssel igyekeznünk kell megtisztítani a szervezetünket a mérgektől. A tianDe emiatt fejlesztette ki a legújabb termékét, a méregtelenítő levendulás lábtapaszt.

A toxinok mindennap jelen vannak az életünkben

Az agresszív környezeti hatásoknak köszönhetően, mint például: kipufogógázok, helytelen étkezés (füstölt, tartósítószerekkel és „E-adalékokkal” kezelt élelmiszerek, túlzásba vitt állati eredetű fehérjék), rossz minőségű víz, túlzásba vitt gyógyszerszedés, ártalmas háztartási vegyszerek és még számos egyéb mérgek naponta „támadják” az emberi szervezetet. Sajnos ezek összességét pedig nem tudjuk 100%-osan kivédeni. Amennyiben a következő tüneteket érzékeled magadon, a toxinok túlcsordulhattak a szervezetedben.

A mérgezés főbb tünetei:

 • felkelés után azonnali fáradság, gyors fáradékonyság;
 • látható okok nélkül megnőtt túlsúly;
 • fakó hajszín, bőrszárazság,
 • gyakori allergiás rohamok és megfázásos megbetegedések;
 • nehézség érzete a szervezetet egészében;
 • fejfájás, gyengeség, aluszékonyság, hányinger;
 • a munkavégzés hatásfokának csökkenése, apátia és ingerlékenység;
 • alvászavarok;
 • erőteljes verejtékezés;
 • étvágytalanság, stbő

A talp a szervezet második szíve…

…legalábbis Kínában így gondolják. A talpon helyezkedik el ugyanis szinte minden szerv akupunktúrás pontja. A kínai orvoslás szerint, az embernek a talpa a szervezet kicsinyített tükörképe. Ezen kívül a talpon számos verejtékmirigy található.

Összehasonlításképpen: amíg a test átlagos négyzetcentiméterén 125 mirigy helyezkedik el, addig a talpakon – négyzetcentiméterenként több mint 350. Emiatt a talpon keresztül történő szervezetre való hatás számít a leghatékonyabbnak.

Távolítsd el a méreganyagokat a szervezetedből és szüntesd meg a kellemetlen tünetek gyökerét

A levendulás lábtapasz legfontosabb célja – a szervezet toxinoktól s bomlási termékektől való gyengéd és fokozatos megtisztítása. A tapasz rendszeres használatakor: javul a talpak mikrokeringése; aktivizálódik a toxinok és károsanyagok kiürítésének folyamata; normalizálódik az alvás folyamata, általános regenerálódás zajlik; javul az arcszín, megtisztul az arcbúr; eltűnik az „égető lábak” érzete és a fáradság; visszatér a könnyedség.

Ennek eredményeképpen: javul az általános közérzet, jótékony hatás alá kerül a szervezet egésze. A tapasz használata után szemmel látható hogyan zajlik a méregtelenítés. A bőrrel érintkező felületen sötét színű nyálkás lerakódás képződik. De minden egyes további alkalommal, ahogy tisztul a szervezet, a tapasz felülete egyre világosabb árnyalatú lesz.

A levendulás tapasz kúra függ a szervezet sajátosságaitól, életkortól és a kiürítendő salakanyag mennyiségétől. A kezelés minimális ajánlott időtartama 15 nap.

Használat előtt
Használat után

Több évszázados kínai hagyomány kényelmes kiszerelésben

Összetétele (természetes eredetű szorbensek keveréke):

 • Dextrin: kiválóan elnyeli a nedvességet és kivonja a szervezetből a méreganyagokat és a nehézfémeket.
 • Kitin: elnyeli a szervezet által kiválasztandó salakanyagokat, méreganyagokat és a nehézfémek sóit.
 • Kitozán: megköti és kivonja a méreganyagokat és a nehézfémeket.
 • Bambuszecet: aktivizálja az ártalmas anyagok kivonását a sejthártyán és a bőrpórusokon keresztül, serkenti a szervezet kiválasztó rendszerének működését.
 • Turmalin: serkenti a vérkeringést és erősíti a nyirokáramlást, a sejtek szintjén felgyorsítja az anyagcserét, „kiutat” teremtve ily módon a méreganyagok távozásához.
 • Levendula: hozzájárul a vérkeringés javításához, elősegíti a méreganyagok elvezetését a bőr irharétegeiből, általánosan kedvező hatást fejt ki a szervezetre, javítja az alvás minőségét.
 • Aszkorbinsav: elősegíti a szervezet megtisztítását a szabad gyököktől, méregtelenítő hatású, erősíti a szervezet ellenálló képességét.

A szervezet méreganyagokkal való telítettsége akár észrevétlen is lehet. Ahhoz, hogy megakadályozzuk a lehetséges következményeket, javasolt évente kétszer „nagytakarítást” végezni a szervezetben.

Használata csupán 2 egyszerű mozdulat:

 1. Vedd le a védőréteget,
 2. ragaszd fel a tapaszt a talpadra. (A tapasz ragasztása tiszta, száraz bőrre javasolt, lefekvés előtt. 21:00-től ébredésig maradhat a talpon.)
tiandemagyarorszag_logo

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal szeretünk elérni sokkal látványosabb eredményeket. Ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítünk elkerülni a nagyobb mérvű szennyeződéseket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre.