Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Altai Sacral "Orthophyt" masszázsgél

CSILLAPÍTSD ÍZÜLETEID ÉHSÉGÉT!

A masszázsgéllel végzett masszázs segíthet megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől;

4 110 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

CSILLAPÍTSD ÍZÜLETEID ÉHSÉGÉT!

A masszázsgéllel végzett masszázs segíthet megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől; kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén; valamint gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

Mint az közismert, az ízületek mozgásszervek. és a Hippokratész által megfogalmazott elv, mely szerint “Használjátok, különben elvesztitek”, nagyon is érvényes rájuk!

Az ízületekben jelentkező problémák által kiváltott diszkomfort érzésnél csupán a fejfájás és a fogfájás fordul elő gyakrabban.

Ennek oka, hogy az ízületek kizárólag elegendő mennyiségű aktív mozgás esetén képesek normálisan funkcionálni. Hiszen, más szervektől eltérő módon, a tápanyagokatnem közvetlenül a véráramból kapják, hanem egy “közvetítőn” – az ízületi folyadékon keresztül.ám ha keveset mozgunk, ez a “tápláléklánc” megszakad: sérül az ízületekben végbemenő anyagcsere, elkezdenek roncsolódni és fájni.

Az ízületeket körülvevő izmok masszírozása az Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel képes lehet kompenzálni a mozgáshiányt. A borsmentaolajból, olívaolajból, eukaliptuszolajból és a jegenyefenyő tűleveleiből készült kivonatból álló természetes összetevők keveréke képesek lehetnek javítani a mikrokeringést és az anyagcsere-folyamatokat.

A masszázsgélben található gyógynövénykeveréket még hatékonyabbá tettük az új generációs, melegítő hatású VBE (vanillilbutil-éter) hatóanyaggal, amely elnevezését a test vanilloid receptorairól kapta, ezekre fejti ki ugyanis hatását. A vanilloid receptorok a hőre reagálnak, beindítva a szervezetben a hőszabályozó mechanizmusokat, ami a vérellátás javulását és a fájdalomérzés tompulását vonhatja maga után. Ezen kívül a gél gazdag összetételét dúsítottuk biológiailag hasznosuló kénnel, valamint a rozmaring és a propolisz kivonatával.

A természetes összetevők aránya több, mint 96 százalék!

A kén – elengedhetetlenül szükséges elem az ízületek kötőszöveteinek regenerálódásához. Nem véletlenül írnak elő kénhidrogénes fürdőt a váz- és izomrendszer megbetegedései esetén! A kén ugyanis védi a porcszöveteket a kopástól és a roncsolódástól.A kén a táplálékkal kerül be a szervezetbe, de a kor előrehaladtával, az anyagcsere-folyamatok zavarai következtében koncentrációja csökken. Nos, ez az, ami miatt annyi idős ember szenved a váz- és izomrendszert érintő betegségekben…

A porc valójában egy amortizálódó, fokozatos kopásnak kitett alátét, amely meggátolja, hogy a csontok egymásnak ütközzenek. Az ízületi porcszövetek roncsolódása nem mindig jár együtt fájdalomérzéssel. A kezdeti stádiumban a probléma egyetlen jele a recsegés, a csikorgás lehet, mivel magukban a porcokban nem találhatók idegvégződések. Az érzékenység csak akkor kezd jelentkezni, amikor az ízület teljes mértékben lecsupaszodik, s az egymást dörzsölő csontokban található idegvégződések fájdalomjelzéseket kezdenek adni.

Az Orthophyt összetételében természetes, biológiailag hasznosuló kén: dimetil-szulfon található.

Az Altai Sacral Orthophyt masszázsgél egyedülálló tulajdonságokkal bír:

1. Enyhe felmelegítő hatás: melegít, de nem éget.A VBE – a csípős paprika finomabb analógiája, miközben hatékonyságát tekintve nem marad el attól. A csilipaprikától eltérően a VBE hatása jóval enyhébb melegérzettel, nem pedig erős égető érzéssel párosul.
2. Halmozódó hatással rendelkezik: az aktív összetevők elősegítik az ízületek kötőszöveteinek regenerálódását.
3.Az Altai Sacral Orthophyt masszázsgél méghuzamosabb ideig történő használata után sem fog szárazságot, hámlást vagy irritációt tapasztalni azokon a bőrfelületeken, amelyekre a gélt felvisszük. A tápláló, hidratáló és a felhámot védő olívaolajnak köszönhetően a bőr nagyszerűen tolerálja a használatát.
4. összetételében természetes, biológiailag hasznosuló kén (dimetil-szulfon) található, amely ismert a porcokra, az izmokra és az ízületekre kifejtett regeneráló hatásáról.
5. Ideális az ízületek környékének masszírozására.
6 Segíthet megszabadulni az ízületek tájékán jelentkező feszítő és diszkomfort érzéstől.

Mozogj ismét – kényelmesen!

AZ Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel VÉGZETT MASSZÁZS SEGÍTHET:
– megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől;
– kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén;
– gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

További információk

Kiszerelés

125 g

Altai Sacral “Orthophyt” masszázsgél termékről 3 értékelés

  1. Erzsébet (megerősített tulajdonos)

  2. Istvan Karsai (megerősített tulajdonos)

    Nagyon jóóóóóóóóóóóóó!

  3. Kálmánné Ujvári (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük