Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Arclemosó és arcmasszírozó szivacs, türkíz

Termékkód 90165-02 Kategória Tag

Varázslatos termék bőröd tökéletes tisztaságáért! Kímélő hámlasztás és masszázs!

1 180 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Varázslatos termék bőröd tökéletes tisztaságáért! Kímélő hámlasztás és masszázs!
– Hatékony – felerősíti az arclemosók használatának köszönhető eredményt
– Kompakt és hordozható – könnyen elfér egy neszesszerben, kényelmesen magunkkal vihető
– Gazdaságos – árban kedvezően tér el “hasonszőrű cimboráitól”, lehetővé teszi, hogy kisebb mennyiségben használjuk fel az arctisztítókat

Előrehaladott technológiákkal rendelkező korunkban sima vízzel és szappannal arcot tisztítani – maga a szépség ellen elkövetett bűncselekmény! A kozmetikai ipar az arclemosók és a divatos kiegészítő termékek eddig sohasem látott választékát kínálja, amelyek használata kellemes és hasznos. A TianDe által kínált kedvenc arclemosód használatát egészítsd ki az új, szilikonalapú arclemosó és arcmasszírozó szivaccsal, s nagyságrendekkel javíthatod az arctisztítás hatékonyságát!

Kompakt és hordozható, hű társaddá válik utazásaid során – hiszen a szabadság alatt sem érdemes megfeledkezni a bőrápolásról. Egyeztesd össze a masszázst a kímélő hámlasztással, különlegesebb erőfeszítés nélkül ajándékozd meg bőrödet a figyelmes gondoskodással!

Egészen biztos, hogy a szilikonalapú lemosó és masszírozó szivacs kedvenceddé válik! Képzeld csak el: segítségével nagyságrendekkel tudod növelni az arctisztítás hatékonyságát! Meggyőződhetsz róla, hogy a TianDe által kínált kedvenc mosakodógéled sokkal többre is képes. Tiszta pórusok, üde bőr és arcod ragyogó színe – egy divatos szépségkütyünek köszönhetően mindjárt több feladatot is megoldasz.

A szivacs a bőrnek a porrészecskéktől, a kozmetikai szerek maradványaitól és a faggyúmirigyek váladékától történő mélyen ható megtisztítása révén segít a mitesszerek ellen vívott küzdelmedben. A szivacs által biztosított kíméletes masszázs a vérkeringést javító, finom peeling eljáráshoz hasonlítható. Az eredmény: javul az arc színe, az arcbőr üdévé és simává válik.

Egynemű szilikon alap – a baktériumok bekerülésének és elszaporodásának kiküszöbölése, hosszú ideig használható, könnyen kezelhető.

Puha és műanyag alapú “ujjacskák” – finom tisztító hatás, nem sokkolja a bőrt.

Kényelmes, tapadókoronggal ellátott nyelecske – kényelmesen használható, illetve tárolható.

A TianDe szilikonalapú szivacsának munkafelületén számtalan puha, s az érzékelés szempontjából igen kellemes tüske található. Ezek nagyszerűen hámlasztják a bőrt, anélkül, hogy azt felsértenék. Mindennek tetejében lehetővé teszik bármely arclemosó remek felhabosítását. Ráadásul semmiféle sérülés vagy mikrotrauma nem keletkezik – ez kizárólag kellemes érzeteket keltő eljárás.

A cszivacs másik oldalán van egy apró tapadókorong, amely lehetővé teszi, hogy ezt a szépségkütyüt a fürdőszobai tükörhöz rögzítsük. Egyébként a szivacsot használata közben is ennél fogva tartjuk.

A szilikon, amelyből a szivacs készült – igen tartós anyag, amely még rendszeres használat esetén is igen hosszú ideig kitart.

A használat módja:

Ha bőröd hajlamos a zsírosodásra, használd a szivacsot hetente kétszer! Amennyiben az inkább száraz, elegendő a heti egy használat is.

A szivacs használata könnyű és kellemes. Először is micellás víz segítségével távolítsd el a sminket! Majd vízzel nedvesítsd be a szivacsot és vigyél fel rá egy keveset kedvenc TianDe arctisztítódból. Ezt követően a szivaccsal alaposan töröld le arcod és nyakad bőrét – tanúja lehetsz, milyen gyorsan felhabosítja a gélt. Könnyed masszírozó mozdulatokkal töröld végig arcodat és nyakadat. Nem szükséges nyomást kifejteni rá – a hajlékony ujjacskáknak köszönhetően még a lehető legcsekélyebb nyomás esetén is nagyszerűen elvégzi feladatát.

Ezt követően öblítsd le arcodról a lemosó maradványait, magát a szivacsot pedig folyóvíz alatt öblítsd át! Kész! Az arcbőr sokkolás nélküli, otthoni körülmények között elvégzett tisztítása megtörtént!

Szilikonalapú arclemosó és arcmasszírozó szivacs:tökéletes bőröd titka!

További információk

Kiszerelés

1 db

Összetétel

Szilikon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arclemosó és arcmasszírozó szivacs, türkíz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük