Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Botoluxe Mélyhidratáló ránctalanító gél-elixír arcra

Óvd a bőrt a dehidratálódástól!

Biológiailag aktív anyagok keveréke a bőr ápolására selyemből és trehalózból készült kivonatok felhasználásával.

6 460 Ft

1 készleten

Leírás

Óvd a bőrt a dehidratálódástól!

Biológiailag aktív anyagok keveréke a bőr ápolására selyemből és trehalózból készült kivonatok felhasználásával. Táplálja a bőrt és hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosít számára. Erősíti a hidrolipid védőgátat, helyreállítja a bőr mikrofelületét, kisimítja a ráncokat. A bőrt simává és feszesen rugalmassá varázsolja.


A hidratáló rostfonalakat tartalmazó ultrahidratáló gél-elixír hosszantartóan és intenzíven hidratálja, táplálja a bőrt. Erősíti a bőr hidrolipid védőgátját, helyreállítja mikrofelületét.
A gél-elixír aktív összetevői, feltöltve az üres tért a felhámsejtekben, valósággal belülről simítja ki a ráncokat, ez által varázsolva simává, feszessé és rugalmassá a bőrt.
Az elixír magas koncentrációban tartalmaz hidratáló és ápoló összetevőket, amelyek mind magában a gélben (E- és B3 vitamin, trehalóz, és nátrium-hialuronát), mind a hidratáló rostfonalakban (a selyem, az aloe vera és a kövér porcsin kivonata, valamint trehalóz) fellelhetők.

A gél ezüstös, fényvisszaverő mikrorészecskéi a beeső fény elterelése révén sugárszerűen ragyogó hatást kölcsönöznek a bőrnek.

Alkalmazás:Precíz, körkörös mozdulatokkal vigyen fel egy kevés krémet előzetesen megtisztított arc- és nyakbőrére, kihagyva a szemkörnyéki részt!

További információk

Kiszerelés

40 g

Botoluxe Mélyhidratáló ránctalanító gél-elixír arcra termékről 2 értékelés

  1. Katalin (megerősített tulajdonos)

  2. Ágnes Diószeghyné Mokri (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük