Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

„Brazil csemege” ásványi só tartalmú bőrradír a kézre és a lábra

Trópusi kezelés kezeidnek és lábaidnak…

A tengeri sót tartalmazó, finom bőrradír az elszarusodott bőrsejtek lehámlasztása révén mélyrehatóan tisztítja és regenerálja a bőrt, puhává varázsolja, és előkészíti azt az ápolás következő szakaszára.

3 420 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Trópusi kezelés kezeidnek és lábaidnak…

A tengeri sót tartalmazó, finom bőrradír az elszarusodott bőrsejtek lehámlasztása révén mélyrehatóan tisztítja és regenerálja a bőrt, puhává varázsolja, és előkészíti azt az ápolás következő szakaszára.

“Banán” ásványi só tartalmú bőrradír a kézre és a lábra
– mélyre hatóan tisztítja és regenerálja a bőrt
– erősíti tónusát és rugalmasságát
– simává és bársonyossá varázsolja
– lehámlasztja az elszarusodott sejteket

Több mint 50 százalékban tartalmaz tengeri sót!

A tengeri só alapú gyengéd bőrradír mélyre hatóan tisztítja és regenerálja a bőrtakarót, lehámlasztva az elszarusodott sejteket, puhává varázsolja a bőrt.
Használatának köszönhetően megszűnik a bőr elhalt sejtjei által képződő gát, a tápanyagok gyorsabban hatolnak be a felhám mélyebb rétegeibe.
Összetételénektöbb mint felét tengeri só alkotja, amely egyedülálló kiegyenlítő képességekkel rendelkezik. Kálium, kalcium, nátrium, magnézium, bróm, jód – olyan ásványokat, makro- és mikroelemeket tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezetet alkotó összes sejt tápanyagellátásához.
A tengeri só, gyengéden irritálván a bőrt, serkenti annak vérellátását. Ennek köszönhető, hogy a bőrtakaró sejtjei gyorsabban regenerálódnak, annak sérülései aktívabban és hatékonyabban gyógyulnak be.
A banán élénk illata bőrének kellemes alapillatot kölcsönöz, önnek pedig remek hangulatot és feltöltődést optimizmussal.

Használata:
Egy kevés sót puha, körkörös kézmozdulatokkal vigyél fel nedves bőrödre! Az eljárás korlátlan ideig folytatható. Használat után vízzel öblítsd le!

Paraffinos terápia:
– újfajta SPA eljárás a kéz- és a lábbőrre!
– Nincs ellenjavallat
– Higiénikus
– Kényelmes
– Gazdaságos
– Bármely évszakban alkalmazható

A Brazil csemege” paraffinos kéz- és lábápoló krém, valamint a”Banán” ásványi só tartalmú bőrradír- a “hideg” paraffinos terápiára szolgáló szerek, amelynek egy sor előnye van a “hevítő” eljárással végzett, hasonló eljárással szemben.

– Nincs ellenjavallat – bárki által alkalmazható
Mint már fentebb szót ejtettünk róla, a forró paraffinos terápiához kapcsolódó eljárás egy egész sor korlátozással és ellenjavallattal jár a szív- és érrendszeri, vagy egyéb egészségi problémákkal rendelkező emberek számára.
A Tiande által ajánlott paraffinos krém a természetes, maga a bőr által kiválasztott hő felhasználásával működik, ily módon biztosítva a “paraffinos hatást”, eljuttatja minden sejthez a számukra szükséges hasznos anyagokat.

– Higiénikus
A “Brazil csemege” paraffinos krémet tubusból adagolva, közvetlenül hordják fel a kéz és a láb bőrére, miközben a forró paraffin többször is felhasználható (felmelegítése során belemerítik a felhordásra használt ecsetet vagy belemerítik a kezeket és a lábakat).

– Kényelmes – a paraffin már felhasználásra kész
A TianDe által kínált paraffinos krém felhasználásra azonnal kész! Mindössze arra van szükség, hogy – a szerből a szükséges mennyiséget felvigyük a kézre és a lábra.

– Gazdaságos
Egy szépségszalonban egy paraffinos terápia költsége mintegy 20 ezer Ft. Ha a forró paraffin otthoni alkalmazásáról beszélünk – ahhoz speciális eszközöket kell beszereznie: valamilyen edénykét a felmelegítéshez, s ne feledkezzünk meg a melegítés energiaköltségéről sem! Mindezek figyelembe vételével egyetlen kezelés csinos összeget emészthet fel…
A TianDe által kínált “hideg” paraffinos terápia otthoni körülmények között történő elvégzéséhez mindössze két szerre van szüksége – a “Banán” ásványi só tartalmú bőrradírra és a Brazil csemege” paraffinos krémre. S ez a készlet többszöri használatra is elegendő.

– Bármely évszakban alkalmazható
A Brazil csemege” paraffinos krém bármely évszakban kényelmesen alkalmazható. Meleg idő esetén a forró paraffin alkalmazása a szervezetet fokozott hőterhelésnek teszi ki.

“Brazil csemege” paraffinos kéz- és lábápoló krém + “Banán” ásványi só tartalmú bőrradír a kézre és a lábra- e szerek alkalmazásával SPA eljárásokat végezhet keze és lába ápolására, otthonának kényelmét is élvezve! A szerek hatása már az első használat után szembeötlő!

Első lépés: Tisztítsa le bőrét a “Banán” ásványi só tartalmú bőrradírral!
Puha, körkörös mozdulatokkal vigyen fel egy kevés szert nedves bőrére! A mozdulatok iránya alulról felfelé mutasson! Mintha kesztyűt vagy zoknit húzna fel. Masszírozza be minden egyes ujjába, fordítson külön figyelmet a körmökre és a kutikulára! Ezt követően a bőrradírt vízzel öblítse le!
A bőrradír eltávolítja a bőr elhalt sejtjei által képződő gátat, lehetővé téve a tápanyagok behatolását a felhám mélyebb rétegeibe, növelve ez által a soron következő bőrápoló kezelések hatékonyságát.

Második lépés: Vigye fel kéz- és lábbőrére a “Brazil csemege” paraffinos krémet!
A szer könnyedén és komfortosan eloszlik a bőr felületén, gyengéden és gondoskodva burkolva be a bőr minden egyes sejtjét.

Harmadik lépés: Burkolja be kezét és lábát nylon anyaggal, húzzon fel kesztyűt/zoknit!
Ily módon “dunszthatást” hoz létre – a bőr elkezd felmelegedni, izzadni kezd, kiadva magából mindent, ami fölösleges, és aktív módon szívva magába a paraffinos krémben található összes hasznos hatóanyagot.

Negyedik lépés: 20 perc mútán a só tartalmú bőrradír segítségével távolítsa el a paraffinos krémet!
Az ásványi sókat tartalmazó bőrradír könnyedén eltávolítja a paraffinos krémet, kellemesen finom érzést hagyva maga után a bőrön.

Ötödik lépés: Vigye fel bőrére kedvenc TianDe krémjét!
A társaság termékkínálata a kéz-és lábápoló krémek széles választékát tartalmazza. Az extra kezelés céljából vigye fel kedvenc krémét kéz- és lábbőrére!

További információk

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„„Brazil csemege” ásványi só tartalmú bőrradír a kézre és a lábra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük