Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Charm Collection „Aquaterápia” krém-gél az arcra

Az örök jég frissessége:a kivételesen hatékony hidratálásért!

Hidratálás: helyreállítja a bőr vízháztartásának optimális egyensúyát.

13 460 Ft

1 készleten

Leírás

Az örök jég frissessége:a kivételesen hatékony hidratálásért!

Hidratálás: helyreállítja a bőr vízháztartásának optimális egyensúyát.

Revitalizálás: segít “feléleszteni” a száraz, dehidratált bőrt.

Komfortérzés és védelem: megszünteti a bőr feszülő és diszkomfort érzését a huzamosabb ideig tartó napozás után.

Bármely korosztály számára megfelel!

Miről híresek a Francia-Alpok? A drága sípályákról, a kényelmes bungalókról és… az örök jég birodalmába tartozó gleccserekről, amelyek közül sok már több ezer éve létezik! A TianDe krémjének alapjául az Argentiére gleccser rendkívüli tisztaságú vizét vettük, majd kiegészítettük azt hatékony aktív összetevőkkel. Mindezek eredményeként kaptunk egy ideális szert a kimagaslóan hatékony hidratáláshoz

Az “Aquaterápia” krém-gél az arcra minden korosztály bőre számára megfelel. Amennyiben bőrötök élettelennek, száraznak és tompa fényűnek néz ki – “itassátok le” gleccservízzel! Azonnal észre fogjátok venni az átalakulást! Vegyetek búcsút a feszülő és száraz bőr érzetétől – a gleccservíznek és a krém többi aktív összetevőjének köszönhetően a bőr a lehető legmagasabb fokú hidratálásban részesül.

A gleccservíz struktúrája hasonló az emberi sejt protoplazmájának struktúrájához. Ennek köszönhetően a bőr a sejtek szintjén jobban befogadja a szer aktív összetevőit.

45 éves kor felett az életkorral járó változások nemcsak a szervezeten belül jelentkeznek, hanem külsőnkön is. A bőr veszít rugalmasságából, csökken az anyagcsere-folyamatok intenzitása, romlik a tápanyagellátás. A bőrfelszín alatti zsírszövet elvékonyodik, csökken a bőr feszes rugalmassága, s az elkezd megereszkedni. 45 éves kor felett a faggyúmirigyek háromszor kevesebb bőrzsírt választanak ki, mint korábban!;span Ezért érdemes komolyan felülvizsgálni mindennapi bőrápolási gyakorlatunkat – előfordulhat, hogy azokat a kozmetikumokat, amelyeket eddig használtunk, érdemes megfelelőbbekkel felváltani.

A TianDe “Charm Collection” prémium termékcsaládot kifejezetten az elegáns korba lépő hölgyek számára fejlesztettük ki. A nagy gonddal kiválasztott összetevők segítenek bőrödnek, hogy felidézze fiatalságát!

A termékcsaládba három hatékony szer tartozik.

1. A “Koncentrált szépség” arckrém, amely segít bőrödnek aktivizálni az öregedési folyamatok elleni védekező mechanizmusait.
2. A Krém-szérum a szemkörnyéki ráncokra segít megbízható módon elpalástolni az életkort.
3. Az “Aquaterápia” krém-gél az arcra gleccservízzel hatékonyan hidratál bármilyen típusú és életkorú bőrt

Bőröd kimagaslóan hatékony hidratálásában az alábbi aktív összetevők játszanak kulcsszerepet:


A “Pentavin” hidratáló komplex vékony réteggel burkolja be a bőrt, megakadályozva ily módon a hidrolipid egyen súy felborulását, egyenletes színt kölcsönöz a bőrnek. Ez a növényi eredetű, a búzacsírából kinyert D-glükóz alapján kifejlesztett szénhidrát komplex. összetételét tekintve ez az anyag azonos a bőrtakaró összetételével. Pótolhatatlan komponens a lizinnek a keratin összetételébe tartozó, számos szabad aminocsoportjával képzendő szilárd kapcsolatok létrehozása során. Ily módon biztosított a bőr hidratáltsági egyensúyának fenntartása. Amellett, a “Pentavin” hozzájárul a bőrirritáció és a bőrpír csökkentéséhez.

“>
A kövér porcsin kivonatatermészetes izomlazító szer. Ellazítja a mimikai izmokat, megelőzvén ez által azok túságos lerövidülését és csökkentve a ráncok mennyiségét. C-vitamint tartalmaz, amely védi a sejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától és erősíti a saját kollagén kiválasztását, segítvén ily módon a bőr fiatalságának megőrzését.

“>
Az Argentiére gleccser alpesi vize – egy korty bőrötök frissességéért! A gleccservíz – az egyik legtisztább és leghasznosabb vízfajta, természetes szűrésen megy keresztül. A bőr felszínéről lassan elpárolog, azaz maximális mértékben, tökéletesen felszívódik, nem csupán nedvességgel töltvén fel a bőrt, hanem mindenféle hasznos ásványi anyaggal, a bőr felszínén leheletvékony védőhártyát hoz létre, amely meggátolja a nedvességvesztést, valamint erősíti a bőr ellenállóképességét a külső hatásokkal szemben. Struktúrája alapján hasonló az emberi sejt protoplazmájának struktúrájához. Ennek köszönhetően a bőr a sejtek szintjén jobban befogadja szer aktív összetevőit. Az olvadó víznek bőrre történő felhordása során a sejtekben aktivizálódik az élettevékenység minden folyamata.


A hidrogél betainnalegy polimer, amely azzal a különleges képességgel rendelkezik, hogy megdagadván, 10 grammnyi, avagy az 1 grammnyi készítményre eső mintegy 0,11 liternyi tápoldattal akár két liternyi desztillált vizet elnyeljen és megtartson. A gél a vízmolekulákat a bőrsejtekben megtartó betainnal dúsított.

További információk

Kiszerelés

50 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Charm Collection „Aquaterápia” krém-gél az arcra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük