Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

CHOAHAE - Hidrogél gyógynövényes tapasz nőknek

CHOAHAE – Hidrogél gyógynövényes tapasz nőknek

Feszítő érzések, diszkomfort, általános gyengeség, inkább otthon maradnék, fejemet a párnába fúrva… Ismert érzések? A nők többsége havonta egyszer átmegy ezen.

2 660 Ft

14 készleten (utánrendelhető)

Leírás

CHOAHAE – Hidrogél gyógynövényes tapasz nőknek

Feszítő érzések, diszkomfort, általános gyengeség, inkább otthon maradnék, fejemet a párnába fúrva… Ismert érzések? A nők többsége havonta egyszer átmegy ezen. Van, aki a nehéz napokat könnyebben éli meg, van, aki nehezebben, de olyan nő nem létezik, aki tökéletesen megúszná a legkisebb tünetek nélkül. Hogyan enyhíthetjük a kellemetlen érzéseket, és hogy járulhatunk hozzá ahhoz, hogy a nők még ebben az időszakban is teljes értékű és élvezhető életet éljenek? A koreai tudósok rájöttek a megoldásra! A hidrogél gyógynövényes tapasz nőknek hozzájárul az általános közérzet javításához és megújult életerőt kölcsönöz! Egyszerűen ragasszátok fel köldökötök alá – és igen gyorsan megkönnyebbültök!

Nagyon sok nő tapasztalja meg a diszkomfort érzést a kritikus napok során. Még ha teljesen egészségesek is vagytok, a szervezet ilyen jellegű reakciója normálisnak tekintendő. Ha nem vagytok hívei annak, hogy okkal-ok nélkül elővegyétek az elsősegélydobozt, próbáljátok ki a koreai eredetű, természetes szert! A TianDe által kínált hidrogél gyógynövényes tapasz nőknek célja az, hogy életeteket komfortosabbá tegye. Ne hagyjátok, hogy menstruációs ciklusotok irányítsa életeteket!

A szóban forgó tapaszok alkalmazása kissé szokatlannak tűnhet, viszont az Koreában széles körben elterjedt módja a női gyengélkedés megszüntetésének. A tapasz formájában megjelenő készítmény külsőleg alkalmazandó és lokálisan fejti ki hatását, csökkentve az alhas tájékán jelentkező fájdalomérzetet. Pótolhatatlan lesz a menstruáció első napjai során – a statisztikák szerint a nők többsége éppen ebben az időszakban szembesül a kellemetlen, feszítő érzésekkel.

Alkalmazása: rendkívül egyszerű – a letisztított, száraz bőrre kell felragasztani, három-négy ujjnyival a köldök alá. éjszakára is felragasztható, akár az egész alvás idejére. Gyakorlatilag nem érzékelhető a bőr felületén, könnyen mozoghatsz vele, miközben elveszíteni sem fogod. Mindaz, amit érezni fogtok – állapototok érezhető javulása, esetleg a tapasz alatt keletkező kisebb melegségérzet.

“>

“>

“>

“>

További információk

Kiszerelés

1 db

CHOAHAE – Hidrogél gyógynövényes tapasz nőknek termékről 1 értékelés

  1. Kitti Erdős (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük