Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Collagen Active Erősítő és feszesítő emulzió arcra és nyakra

Növeli a bőrsejtek regenerálódó képességét. Fáradt, csökkent turgorú és tónusú bőrre ajánlott. Korrigálja a korral járó változásokat, hidratálja és kisimítja a bőrt. Feszesítő hatású. Serkenti a bőrben a kollagén- és elasztinrostok szintézisét, elősegíti a bőr erősödését és rugalmasabbá tételét.

5 170 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Növeli a bőrsejtek regenerálódó képességét. Fáradt, csökkent turgorú és tónusú bőrre ajánlott. Korrigálja a korral járó változásokat, hidratálja és kisimítja a bőrt. Feszesítő hatású. Serkenti a bőrben a kollagén- és elasztinrostok szintézisét, elősegíti a bőr erősödését és rugalmasabbá tételét. Hidratálja a bőrt, aktivizálja a sejtregenerálódási folyamatot. Az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr fiatalabbnak és selymesebbnek néz ki. Alkalmazható önállóan, vagy a Collagen Active sorozat Intenzív feszesítő krémjével kombinálva.

Az idő múása még a leggondosabb ápolás mellett is elkerülhetetlenül nyomot hagy arcunkon. E folyamat eredményének két alapvető típusát különböztetjük meg – az apró ráncos (az elnevezés magáért beszél) és a deformációs jeleket.

A deformációs típusú jegyek jellemzője az estére fáradtabbnak, korunknál jóval idősebbnek mutatkozó arc: mikor pihenés után az arc fiatalosan néz ki, estére viszont megjelenik a püffedtség, az orr- és szájmelléki redők elmélyülnek, a szájzug megereszkedik. Mindeközben a ráncok mennyisége akár elenyésző is lehet. A nők 35 éves koruk után kezdenek szembesülni a hasonló jellegű problémákkal. Az erősítő és feszesítő emulzió segít növelni a bőr feszességét és visszaadni tónusát!

A súytalan textúrájú szer gyorsan beszívódik, miközben nem hagy maga után sem zsíros csillogást, sem feszülő érzést a bőrön. Az emulzió aktív összetevői a kollagén, a hialuronsav és az aloékivonat.

A hidrolizált kollagén;serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetőena bőr “formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – “a fiatalság fehérjéje” – szintjét pótolni kell.

Anem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ezbiztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát. Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált kollagén.

A “lifting” (az angol lifting – “megemelés” “feszítés” szóból) – a bőr megereszkedésének megszüntetését és megelőzését célzó kozmetikai eljárás neve. A lifting hatást a krém összetételében található hidrolizált kollagén és a hialuronsav biztosítja.


Az emberi szervezet, éppen a hialuronsavnak köszönhetően, 80%-ban vízből áll – a hialuronsav biztosítja a folyadék megtartását a sejtközi állományban.

A hialuronsav, akárcsak a kollagén, a bőr kötőszövetének részét képezi. Hidratáló tulajdonságait annak köszönheti, hogy saját tömegét ezerszeresen meghaladó tömegű vizet képes elnyelni. Ha egy liter vízhez hozzáadunk mindössze 2 mg hialuronsavat, tömör, gélszerű masszát kapunk.

A saját hialuronsav szintetizálása a kor előrehaladtával csökken, s a bőr szárazabbá, a különféle károsodásokkal szemben pedig sérülékenyebbé válik.

Hialuronsav(Hyaluronic acid) – a bőr “fiatalító almája”:
– a bőr szuperhidratálója – egyetlen molekulája 1.000 molekulányi vizet köt meg;
– “Pampers” hatású: az általa elnyelt víz visszamarad a bőrben, és még a levegő relatív páratartalmának csökkenése esetén sem párolog el;
– megőrzi a bőr feszességét és rugalmasságát;
– “kelepce” a szabad gyökök számára.

A krém ugyancsak tartalmaz aloékivonatot.

Aloe vera kivonat(Aloe barbadensis extract):
– több mint kétszáz,a bőrt tápláló, a sejtek anyagcseréjét serkentő;biológiailag aktív anyagot tartalmaz;
– a növények esetében a “víztározó” szerepét betöltő poliszacharidokat tartalmaz – ennek köszönhetően hidratálja a bőrt;
– a szalicilsavnak és az illóolajoknak köszönhetően gátolja a pattanások képződését;
– szabályozza a bőr sav-bázis egyensúyát, mivel az aloé pH-értéke megegyezik a bőr természetes pH-értékével;
– megfelel a legkülönfélébb típusú bőrfajták igényeinek: a száraz bőrt hatékonyan hidratálja és puhítja, az érzékenyt – nyugtatja, a zsíros típusú esetében – megszünteti a csillogást és a gyulladásokat.-
– kiváló képességéért, melynek révén a hasznos anyagokat a bőrbe juttatja, “szállítóeszköznek” nevezik: az aloé a víznél háromszor-négyszer gyorsabban szívódik fel a szövetekbe.

Alkalmazás: Vigyünk fel egy kevés emulziót az előzetesen letisztított arc- és nyak bőrére az alapkrém alá!

Alkalmazható önállóan, vagy a Collagen Active sorozat Intenzív feszesítő krémjével kombinálva.

Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

További információk

Kiszerelés

100 g

Collagen Active Erősítő és feszesítő emulzió arcra és nyakra termékről 2 értékelés

  1. Jozsefne Takacs (megerősített tulajdonos)

  2. Vilmosné V. (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük