Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Collagen Active Erősítő és feszesítő emulzió arcra és nyakra

Növeli a bőrsejtek regenerálódó képességét. Fáradt, csökkent turgorú és tónusú bőrre ajánlott. Korrigálja a korral járó változásokat, hidratálja és kisimítja a bőrt. Feszesítő hatású. Serkenti a bőrben a kollagén- és elasztinrostok szintézisét, elősegíti a bőr erősödését és rugalmasabbá tételét.

5 170 Ft

Elfogyott

Leírás

Növeli a bőrsejtek regenerálódó képességét. Fáradt, csökkent turgorú és tónusú bőrre ajánlott. Korrigálja a korral járó változásokat, hidratálja és kisimítja a bőrt. Feszesítő hatású. Serkenti a bőrben a kollagén- és elasztinrostok szintézisét, elősegíti a bőr erősödését és rugalmasabbá tételét. Hidratálja a bőrt, aktivizálja a sejtregenerálódási folyamatot. Az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr fiatalabbnak és selymesebbnek néz ki. Alkalmazható önállóan, vagy a Collagen Active sorozat Intenzív feszesítő krémjével kombinálva.

Az idő múása még a leggondosabb ápolás mellett is elkerülhetetlenül nyomot hagy arcunkon. E folyamat eredményének két alapvető típusát különböztetjük meg – az apró ráncos (az elnevezés magáért beszél) és a deformációs jeleket.

A deformációs típusú jegyek jellemzője az estére fáradtabbnak, korunknál jóval idősebbnek mutatkozó arc: mikor pihenés után az arc fiatalosan néz ki, estére viszont megjelenik a püffedtség, az orr- és szájmelléki redők elmélyülnek, a szájzug megereszkedik. Mindeközben a ráncok mennyisége akár elenyésző is lehet. A nők 35 éves koruk után kezdenek szembesülni a hasonló jellegű problémákkal. Az erősítő és feszesítő emulzió segít növelni a bőr feszességét és visszaadni tónusát!

A súytalan textúrájú szer gyorsan beszívódik, miközben nem hagy maga után sem zsíros csillogást, sem feszülő érzést a bőrön. Az emulzió aktív összetevői a kollagén, a hialuronsav és az aloékivonat.

A hidrolizált kollagén;serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetőena bőr “formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – “a fiatalság fehérjéje” – szintjét pótolni kell.

Anem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ezbiztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát. Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált kollagén.

A “lifting” (az angol lifting – “megemelés” “feszítés” szóból) – a bőr megereszkedésének megszüntetését és megelőzését célzó kozmetikai eljárás neve. A lifting hatást a krém összetételében található hidrolizált kollagén és a hialuronsav biztosítja.


Az emberi szervezet, éppen a hialuronsavnak köszönhetően, 80%-ban vízből áll – a hialuronsav biztosítja a folyadék megtartását a sejtközi állományban.

A hialuronsav, akárcsak a kollagén, a bőr kötőszövetének részét képezi. Hidratáló tulajdonságait annak köszönheti, hogy saját tömegét ezerszeresen meghaladó tömegű vizet képes elnyelni. Ha egy liter vízhez hozzáadunk mindössze 2 mg hialuronsavat, tömör, gélszerű masszát kapunk.

A saját hialuronsav szintetizálása a kor előrehaladtával csökken, s a bőr szárazabbá, a különféle károsodásokkal szemben pedig sérülékenyebbé válik.

Hialuronsav(Hyaluronic acid) – a bőr “fiatalító almája”:
– a bőr szuperhidratálója – egyetlen molekulája 1.000 molekulányi vizet köt meg;
– “Pampers” hatású: az általa elnyelt víz visszamarad a bőrben, és még a levegő relatív páratartalmának csökkenése esetén sem párolog el;
– megőrzi a bőr feszességét és rugalmasságát;
– “kelepce” a szabad gyökök számára.

A krém ugyancsak tartalmaz aloékivonatot.

Aloe vera kivonat(Aloe barbadensis extract):
– több mint kétszáz,a bőrt tápláló, a sejtek anyagcseréjét serkentő;biológiailag aktív anyagot tartalmaz;
– a növények esetében a “víztározó” szerepét betöltő poliszacharidokat tartalmaz – ennek köszönhetően hidratálja a bőrt;
– a szalicilsavnak és az illóolajoknak köszönhetően gátolja a pattanások képződését;
– szabályozza a bőr sav-bázis egyensúyát, mivel az aloé pH-értéke megegyezik a bőr természetes pH-értékével;
– megfelel a legkülönfélébb típusú bőrfajták igényeinek: a száraz bőrt hatékonyan hidratálja és puhítja, az érzékenyt – nyugtatja, a zsíros típusú esetében – megszünteti a csillogást és a gyulladásokat.-
– kiváló képességéért, melynek révén a hasznos anyagokat a bőrbe juttatja, “szállítóeszköznek” nevezik: az aloé a víznél háromszor-négyszer gyorsabban szívódik fel a szövetekbe.

Alkalmazás: Vigyünk fel egy kevés emulziót az előzetesen letisztított arc- és nyak bőrére az alapkrém alá!

Alkalmazható önállóan, vagy a Collagen Active sorozat Intenzív feszesítő krémjével kombinálva.

Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

További információk

Kiszerelés

100 g

Collagen Active Erősítő és feszesítő emulzió arcra és nyakra termékről 5 értékelés

  1. Jozsefne Takacs (megerősített tulajdonos)

  2. Vilmosné V. (megerősített tulajdonos)

  3. Piroska (megerősített tulajdonos)

    Ezt a krémet most rendeltem előszőr,bizom benne hogy ugyan olyan hatása lesz mint az arckrémnek.De mivel azonos termék családba tartozik,hiszem hogy nem lesz csalódás számomra.

  4. Anasztázia Polgár (megerősített tulajdonos)

  5. Gyöngyvér Balogh (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük