Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Collagen Active Finom hidratáló tonik

A tonik befejezi az arcbőr letisztításának műveletét, eltávolítva a smink, illetve magának a tisztító kozmetikumnak a maradványait. A kozmetikai szer lágy összetétele nem tartalmaz alkoholt, kímélően tonizálja a megereszkedés jeleit mutató bőrt.

5 970 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A tonik befejezi az arcbőr letisztításának műveletét, eltávolítva a smink, illetve magának a tisztító kozmetikumnak a maradványait. A kozmetikai szer lágy összetétele nem tartalmaz alkoholt, kímélően tonizálja a megereszkedés jeleit mutató bőrt. Puhító és frissítő hatású. Kíméletesen tonizálja az arc, a nyak és a dekoltázs bőrét. Megszünteti a bőrirritációt, hidratál, helyreállítja a felhám lipidegyensúyát. Növeli a bőr védekező funkcióit, optimális módon előkészíti azt a további kezelésekre. Alkoholt nem tartalmaz.

A hidrolizált kollagén mellett a tonik összetételében megtalálható az E-vitamin és nagylevelű csodamogyoró kivonata.

A hidrolizált kollagén;serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetőena bőr “formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – “a fiatalság fehérjéje” – szintjét pótolni kell.

Anem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ezbiztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát. Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált kollagén.

E-vitamin (Tocopherol):

– a “fiatalságvitamin” fiatalabb kinézetűvé varázsolja a bőrt annak táplálása, hidratálása és regenerálása révén, erősítve a felhám védőrétegét;
– regeneratív képességeik erősítése révén elősegíti a sejtek újjászületését;
– erős antioxidáns, védi a sejteket a károsodástól, lassítja a szabad gyökök képződését;
– a bőrt ellenállóbbá teszi az UV-sugarak hatásával szemben;
– részt vesz a sejtlégzésben és a szövetek anyagcseréjének egyéb fontos életfolyamataiban, gátolja a hajszálerek áteresztőképességének megnövekedését és törékennyé válását.


Nagylevelű csodamogyoró kivonata (Hamamelis virginiana leaf extract):
– elősegíti a folyadékelvezetést, megszüntetve ez által a vizenyőt;
– flavonoidokat – erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező, vitaminszerű növényi eredetű anyagokat tartalmaz;
– a bőrt tonizáló és a pórusokat összehúzó ;tanninokat tartalmaz.
A nagylevelű csodamogyoró a népnyelvben “boszorkánymogyoróként” ismert, évelő cserje. Ezt az elnevezést csodálatos tulajdonságainak köszönheti: a stresszhatásnak kitett cserjék néha teljesen váratlanul, az ősz kellős közepén kivirágzanak. A csodamogyoró virágai ugyanakkor ritkán tapasztalható fagytűrő képességgel rendelkeznek: éjszaka a fagytól megkeményednek, nappal pedig kiengednek, és újra kinyílnak. Az is érdekes, hogy a csodamogyorónak sohasem ártanak a kártevők.

Alkalmazás: Egy vattakorong segítségével vigyük fel az arc- és a nyak bőrére! Használjuk a bőr letisztítása után!

Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

További információk

Kiszerelés

150 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Collagen Active Finom hidratáló tonik” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük