Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Collagen Active Intenzív feszesítő krém

Fiatalító hatású, helyreállítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Aktivizálja a bőr belső tartalékait, magakadályozza az apróbb ráncok megjelenését. Puhítja, vitaminokkal tölti fel és védi a bőrt a negatív környezeti behatásoktól. Az arcbőr frissebbé válik, az arc kontúrja pedig határozottabbá. Alkalmazása 35 év felett ajánlott.

4 680 Ft

1 készleten

Leírás

Fiatalító hatású, helyreállítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Aktivizálja a bőr belső tartalékait, magakadályozza az apróbb ráncok megjelenését. Puhítja, vitaminokkal tölti fel és védi a bőrt a negatív környezeti behatásoktól. Az arcbőr frissebbé válik, az arc kontúrja pedig határozottabbá. Alkalmazása 35 év felett ajánlott.

A hidrolizált kollagén;serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetőena bőr “formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – “a fiatalság fehérjéje” – szintjét pótolni kell.

Anem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ezbiztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát. Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált kollagén.

A “lifting” (az angol lifting – “megemelés” “feszítés” szóból) – a bőr megereszkedésének megszüntetését és megelőzését célzó kozmetikai eljárás neve. A lifting hatást a krém összetételében található hidrolizált kollagén és a hialuronsav biztosítja.


Az emberi szervezet, éppen a hialuronsavnak köszönhetően, 80%-ban vízből áll – a hialuronsav biztosítja a folyadék megtartását a sejtközi állományban.
A hialuronsav, akárcsak a kollagén, a bőr kötőszövetének részét képezi. Hidratáló tulajdonságait annak köszönheti, hogy saját tömegét ezerszeresen meghaladó tömegű vizet képes elnyelni. Ha egy liter vízhez hozzáadunk mindössze 2 mg hialuronsavat, tömör, gélszerű masszát kapunk.
A saját hialuronsav szintetizálása a kor előrehaladtával csökken, s a bőr szárazabbá, a különféle károsodásokkal szemben pedig sérülékenyebbé válik.

Hialuronsav (Hyaluronic acid) – a bőr “fiatalító almája”:
– a bőr szuperhidratálója – egyetlen molekulája 1.000 molekulányi vizet köt meg;
– “Pampers” hatású: az általa elnyelt víz visszamarad a bőrben, és még a levegő relatív páratartalmának csökkenése esetén sem párolog el;
– megőrzi a bőr feszességét és rugalmasságát;
– “kelepce” a szabad gyökök számára.

A krém ugyancsak tartalmaz aloékivonatot.

Aloe vera kivonat (Aloe barbadensis extract):
– több mint kétszáz, a bőrt tápláló, a sejtek anyagcseréjét serkentő ;biológiailag aktív anyagot tartalmaz;
– a növények esetében a “víztározó” szerepét betöltő poliszacharidokat tartalmaz – ennek köszönhetően hidratálja a bőrt;
– a szalicilsavnak és az illóolajoknak köszönhetően gátolja a pattanások képződését;
– szabályozza a bőr sav-bázis egyensúyát, mivel az aloé pH-értéke megegyezik a bőr természetes pH-értékével;
– megfelel a legkülönfélébb típusú bőrfajták igényeinek: a száraz bőrt hatékonyan hidratálja és puhítja, az érzékenyt – nyugtatja, a zsíros típusú esetében – megszünteti a csillogást és a gyulladásokat.
– kiváló képességéért, melynek révén a hasznos anyagokat a bőrbe juttatja, “szállítóeszköznek” nevezik: az aloé a víznél háromszor-négyszer gyorsabban szívódik fel a szövetekbe.

További információk

Kiszerelés

50 g

Collagen Active Intenzív feszesítő krém termékről 3 értékelés

  1. Piroska (megerősített tulajdonos)

    Már 2 éve rendelem ezt a krémet,nagyon jól beépűl ,simává varázsolja az arcomat.Bátran ajánlom mindenkinek,nem fog csalódni!

  2. Anasztázia Polgár (megerősített tulajdonos)

  3. Zita Sbai (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük