Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Collagen Active „Intenzív lifting” arckorrigáló maszk

A maszk egy aktív komponenseket – hidrolizált kollagént, algakivonatot és aloe vera kivonatot – tartalmazó speciális összetételű keverékkel átitatott idomforma. A feszes felfekvést a bőrre rögzítő fülpántok biztosítják. Lifting hatású, kisimítja az apró ráncok hálóját, hidratál, visszaadja a bőr rugalmasságát.

1 300 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A maszk egy aktív komponenseket – hidrolizált kollagént, algakivonatot és aloe vera kivonatot – tartalmazó speciális összetételű keverékkel átitatott idomforma. A feszes felfekvést a bőrre rögzítő fülpántok biztosítják. Lifting hatású, kisimítja az apró ráncok hálóját, hidratál, visszaadja a bőr rugalmasságát.

A maszk aktív összetevői: a hidrolizált kollagén, az algakivonat és aloe vera kivonat.

A hidrolizált kollagén;serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetőena bőr “formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – “a fiatalság fehérjéje” – szintjét pótolni kell.

;Anem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ezbiztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát. Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált kollagén.

Algakivonat (Algae extract) – “;a sejt ;Energizer eleme”:

– tartalmaz egy energetikai ásványkoktélt, amelynek összetételében a “megfáradt” sejtek szempontjából a legfontosabb szerepet a cink, a réz és a magnézium tölti be:

– a cink több mint kétszáz, a szövetek anyagcsere-folyamataiban és regenerálódásában részt vevő enzim fontos alkotóeleme;
– a réz elősegíti a sebek és horzsolások begyógyulását, serkenti a sejtek növekedését;
– a magnézium feltétlenül szükséges a kötőszövetek képződésében részt vevő enzimek működéséhez.
– alginsavat tartalmaz, amely feszesíti és hidratálja a bőrt, mivel a saját tömegét csaknem 300-szor meghaladó tömegű vizet képes abszorbeálni;

Tény: Egy kilogrammnyi alga ugyanannyi rezet, cinket és magnéziumot tartalmaz, mint tíz tonna tengervíz

Aloe vera kivonat(Aloe barbadensis extract):
– több mint kétszáz,a bőrt tápláló, a sejtek anyagcseréjét serkentő;biológiailag aktív anyagot tartalmaz;
– a növények esetében a “víztározó” szerepét betöltő poliszacharidokat tartalmaz – ennek köszönhetően hidratálja a bőrt;
– a szalicilsavnak és az illóolajoknak köszönhetően gátolja a pattanások képződését;
– szabályozza a bőr sav-bázis egyensúyát, mivel az aloé pH-értéke megegyezik a bőr természetes pH-értékével;
– megfelel a legkülönfélébb típusú bőrfajták igényeinek: a száraz bőrt hatékonyan hidratálja és puhítja, az érzékenyt – nyugtatja, a zsíros típusú esetében – megszünteti a csillogást és a gyulladásokat.
– kiváló képességéért, melynek révén a hasznos anyagokat a bőrbe juttatja, “szállítóeszköznek” nevezik: az aloé a víznél háromszor-négyszer gyorsabban szívódik fel a szövetekbe.

Te is szeretsz időnként étterembe járni, hogy finomságokkal kényeztesd magad? Bőrünk ugyanúgy igényli a különleges, kiegészítő táplálékot, s ezt a kozmetikai maszkok tudják biztosítani számára.

A maszkok – sajátos;étterema bőr számára, s ennek az étteremnek a;látogatása35 év fölött az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy arcunk szépségét és fiatalságát megőrizhessük. A Collagen Active sorozat; étlapján az érett bőr számára tökéletes kollagénes maszkok szerepelnek. Ezeket otthon képtelenség lenne elkészíteni.

Alkalmazás: A maszkot kibontás után azonnal fel kell használni! Tegyük fel a megtisztított arcra, rögzítsük a füleknél. Hagyjuk fent 15-20 percig, majd vegyük le, és öblítsük le az arcot vízzel. Használata hetente 2-3 alkalommal ajánlott.Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

További információk

Kiszerelés

1 db

Collagen Active „Intenzív lifting” arckorrigáló maszk termékről 2 értékelés

  1. Jozsefne Takacs (megerősített tulajdonos)

  2. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük