Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Collagen Active Kristályos kollagén maszk a szemkörnyékre

Hidratálja és erősíti a bőrt, elősegíti az apróbb ráncok kisimítását, lifting hatású, “gyorssegélyként” alkalmazható az azonnali fiatalító hatás elérése céljából.

A maszk egy zselés konzisztenciájú, képlékenyen alakítható lap, amely követi az arcvonások formáját.

1 600 Ft

8 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Hidratálja és erősíti a bőrt, elősegíti az apróbb ráncok kisimítását, lifting hatású, “gyorssegélyként” alkalmazható az azonnali fiatalító hatás elérése céljából.

A maszk egy zselés konzisztenciájú, képlékenyen alakítható lap, amely követi az arcvonások formáját. Feszes felfekvése lehetővé teszi, hogy létrejöjjön egy hőhatás, és a tápanyagok nagyszerűen felszívódjanak. A maszk aktív hatóanyagai a hidrolizált kollagén, az E-vitamin és a pantoténsav.


A hidrolizált kollagén;serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetőena bőr “formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – “a fiatalság fehérjéje” – szintjét pótolni kell.

Anem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ezbiztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát. Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált kollagén.

E-vitamin (Tocopherol):

– a “fiatalságvitamin” fiatalabb kinézetűvé varázsolja a bőrt annak táplálása, hidratálása és regenerálása révén, erősítve a felhám védőrétegét;
– regeneratív képességeik erősítése révén elősegíti a sejtek újjászületését;
– erős antioxidáns, védi a sejteket a károsodástól, lassítja a szabad gyökök képződését;
– a bőrt ellenállóbbá teszi az UV-sugarak hatásával szemben;
– részt vesz a sejtlégzésben és a szövetek anyagcseréjének egyéb fontos életfolyamataiban, gátolja a hajszálerek áteresztőképességének megnövekedését és törékennyé válását.

Pantoténsav (B5-vitamin, Pantothenic Acid):
– A sejtregenerálódást elősegítő és a sejtek természetes védelmét erősítő sejtenergetikus;
– a szövetek helyreállítását elősegítő “stresszoldó vitamin” a bőr számára;
– javítja a sejtek anyagcseréjét.

Te is szeretsz időnként étterembe járni, hogy finomságokkal kényeztesd magad? Bőrünk ugyanúgy igényli a különleges, kiegészítő táplálékot, s ezt a kozmetikai maszkok tudják biztosítani számára.

A maszkok – sajátos;étterema bőr számára, s ennek az étteremnek a;látogatása35 év fölött az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy arcunk szépségét és fiatalságát megőrizhessük. A Collagen Active sorozat;étlapjánaz érett bőr számára tökéletes kollagénes maszkok szerepelnek. Ezeket otthon képtelenség lenne elkészíteni.

Alkalmazás

Helyezzük rá a két szemmaszkot a gondosan letisztított szemkörnyéki bőrre! 15-20 perc mútán távolítsuk el,és töröljük le a bőrfelületet! Használata heti egy-két alkalommal ajánlott.

Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

További információk

Kiszerelés

1 db

Collagen Active Kristályos kollagén maszk a szemkörnyékre termékről 1 értékelés

  1. Tímea Telekesi (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük