Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Collagen Active Szemránckrém

Kifeszíti a szemkörnyéki bőrt, ezáltal újra fiatalossá és egészséges kinézetűvé varázsolva azt. Aktív elemekkel dúsított, különleges összetételének köszönhetően a krém segít kisimítani a szemkörnyéki bőrt és csökkenteni a szem alatti sötét karikákat és táskákat. A bőr már a krém néhány alkalommal történő használata után rugalmasabbá, kinézete pedig ragyogóvá válik.

6 430 Ft

2 készleten

Leírás

Kifeszíti a szemkörnyéki bőrt, ezáltal újra fiatalossá és egészséges kinézetűvé varázsolva azt. Aktív elemekkel dúsított, különleges összetételének köszönhetően a krém segít kisimítani a szemkörnyéki bőrt és csökkenteni a szem alatti sötét karikákat és táskákat. A bőr már a krém néhány alkalommal történő használata után rugalmasabbá, kinézete pedig ragyogóvá válik. Alkalmazása 35 év felett ajánlott.

35 év fölött a szemkörnyéki bőr jelentős változásokon megy keresztül. Meredeken csökken a saját kollagén termelése, a bőr tónusát veszti, dehidratálódik, a számos apró ránc mélyebbé és észrevehetőbbé válik.

A szemkörnyéki bőr – hajlamait tekintve egy “nebáncsvirág”
– a legvékonyabb – ötször-hétszer vékonyabb, mint a nyak bőre;;
– igen korlátozott mértékben rendelkezik “támasztó” rostokkal – kollagénnel és elasztinnal;;
– a kollagénrostok hálószerűen helyezkednek el, ezért a szemkörnyéki bőr könnyen megnyúik és elveszti tónusát.;

Éppen e különleges tulajdonságok miatt, valamint a fokozott mimikai aktivitás következtében a szem környéke kezd leghamarabb öregedni. A szemkörnyéki bőr idő előtti öregedésében az időjárási tényezőknek (szél, hideg, napsugárzás), a sminknek, a kialvatlanságnak is megvan a maguk szerepe.

A szemkörnyéki bőr öregedési folyamatának megállítása céljából a szakértők 35 év fölött a saját kollagén termelése szempontjából hatékony “;aktív” kozmetika alkalmazását ajánlják.

A hidrolizált kollagén;serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetőena bőr “formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – “a fiatalság fehérjéje” – szintjét pótolni kell.

Anem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ezbiztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát. Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált kollagén.

A hidrolizált kollagén mellett a szemránckrém összetétele hialuronsavat és glikoproteineket is tartalmaz.


Glikoproteinek(Glycoproteins – a görög “glykós” – “édes” és “protein” – “fehérje” szavakból):
– bonyolult fehérjék, a kollagénnel és a hialuronsavval együtt az irharéteg sejtközi felépítésének szerkezeti elemei;
– minden tekintetben erősítik a kollagénrostokat és a bőrt;
– nedvességgel töltik fel a bőrt.

Hialuronsav(Hyaluronic acid) – a bőr “fiatalító almája”:
– a bőr szuperhidratálója – egyetlen molekulája 1.000 molekulányi vizet köt meg;
– “Pampers” hatású: az általa elnyelt víz visszamarad a bőrben, és még a levegő relatív páratartalmának csökkenése esetén sem párolog el;
– megőrzi a bőr feszességét és rugalmasságát;
– “kelepce” a szabad gyökök számára.

Alkalmazás: Finom ütögető mozdulatokkal óvatosan vigyük fel a szem környékére. Ne masszírozzuk! A nagyobb hatás elérése érdekében használjuk reggel és este is.

Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

További információk

Kiszerelés

15 g

Collagen Active Szemránckrém termékről 1 értékelés

  1. Éva Urbán (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük