Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Dual System Szemkörnyék-ránctalanító maszk 100% kollagénnel

Fiatalos és ragyogó tekintet!

Ez a maszk szó szerint megállítja az időt, sokáig késlelteti az öregedés jeleit a bőrön: a felső szemhéj megereszkedését, szarkalábakat, a szemhéj bőrén a rugalmasság csökkenését. A maszk használatát minden 30 feletti nő beveheti a rendszeres szépségápolási szokásai közé.

760 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Fiatalos és ragyogó tekintet!

Ez a maszk szó szerint megállítja az időt, sokáig késlelteti az öregedés jeleit a bőrön: a felső szemhéj megereszkedését, szarkalábakat, a szemhéj bőrén a rugalmasság csökkenését. A maszk használatát minden 30 feletti nő beveheti a rendszeres szépségápolási szokásai közé.


Összetételében megtalálhatók: kollagén, erdei mályva levél kivonata, ginzenggyökér, bioarany, alga kivonat

Képes-e az ember sokáig víz nélkül élni? Természetesen nem. Még elképzelni is nehéz, mi történne velünk, ha a szervezetünk egyszer csak nem jutna hozzá az éltető vízhez. A kollagén a bőr számára ugyanolyan fontos, mint a tiszta víz a szervezetünknek. A kollagén hiánytól a bőr gyorsan “hervadni” kezd és tele lesz ráncokkal – egy szóval: öregszik.

Az életkor előre haladtával, 35 éves kor után a sejtek már nem termelnek elegendő kollagént, a kollagén rostok elkezdenek veszíteni rugalmasságukból, szerkezetük gyengül, nedvességtartó képességük is csökken, ennek következtében megjelennek a ráncok. Mit lehet tenni? A magas kollagén tartalmú kozmetikai készítmények segítségünkre sietnek.

A maszk aktív összetevőinek hatása

A kollagén a “fiatalság fehérjéjeként” működik, javítja a szilárdságot, rugalmasságot és a bőrturgort, küzd a ráncok ellen.

Az erdei mályva kivonata puhaságot és selymességet kölcsönöz a bőrnek, kisimítja az apróbb ráncokat, hidratál, javítja a bőrturgort.

A maszk rendeltetése:
– mélyen hidratál
– elmulasztja az ödémát és a sötét karikákat
– helyreállítja a bőr tónusát és rugalmasságát
– kisimítja az apró ráncokat

Eredmény

A szem körüli ráncok látványosan kisimulnak, magabiztosnak és szépnek érezzük magunkat, tekintetünk nyílt, merész és rabul ejtő lesz.

TianDe Szemkörnyék ápoló maszkok

Ezek a kozmetikai mini maszkok korrigálják a szemkörnyék bőrének apróbb tökéletlenségeit. Otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas.

Hatás a szemkörnyék alatti bőrre

A modern fátyolszövetes maszkok, melyeket a szemkörnyék bőrére fejlesztettek ki, a célzott hatásnak köszönhetően hatékonyan szabadítanak meg a ráncoktól, kivörösdéstől, a püffedtségtől és a szem alatti sötét karikáktól. A bioaranyat tartalmazó emulzió hosszú időre tartósítja az eredményt.

Alkalmazás:

1. szakasz: felnyitás után azonnal vigyük fel a maszkot a megtisztított szem körüli bőrre, majd 15-20 perc múva vegyük le, és öblítsük le a bőrt. Javasolt 10-15 napon keresztül naponta használni, majd hetente 2-3 alkalommal.
2. szakasz: a maszk után vigyünk fel a a bioaranyat és biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmazó regeneráló emulziót vékony rétegben és várjuk meg a teljes felszívódást.

Bőrápolás arannyal – aranyfényű ragyogás a bőrnek

A “Dual System” sorozatba komplex, “Kettő az egyben” bőrápoló maszkok tartoznak:

1. lépés – táplálás és lifting, “gyengéd érintés” – a kivonatokkal és természetes összetevőkkel átitatott fátyolszövetes maszk felhelyezése;
2. lépés – hidratálás és fiatalítás “arany élmény” * – a bioaranyat és biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmazó regeneráló emulzió felvitele. A maszk hatásának felerősítése és a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása;

A “Dual System” sorozat maszkjainak hatása tartós. Lifting, állag javulás, életerő – mind megtapasztalható a bőrön – és hosszú ideig.

A Dual System maszkok használatának csodálatos eredménye azonnal szemmel látható.

Hogyan segít a bioarany megőrizni a bőr szépségét és fiatalságát?

A bioarany – egyedülálló vezető, melynek köszönhetően a maszk aktív növényi és ásványi összetevői behatolnak az epidermisz mélyebb rétegeibe. Az arany aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, tonizál, serkenti az anyagcsere folyamatokat, jelentősen növeli a bőr nedvességmegtartó képességét, mellyel lassítja az öregedést.

Már sok évszázaddal ezelőtt is ismerték az aranynak azt a tulajdonságát, hogy képes a bőr fiatalságát megőrizni. Az ősi Kínában az ismert szépséges hölgyek megrendelésére a gyógyítók olyan készítményeket állítottak össze szépségápolási és egészség megőrzési céllal, amelyben az arany is szerepelt összetevőként. A középkor misztikusai és alkimistái az arany segítségével próbálták az örök fiatalság elixírét kikeverni.

Hogyan nyerik napjainkban a nemesfémet a tudósok a szépségipar számára?

A bioarany vagy az aranykolloid kinyerése leginkább egy titkos szertartásra hasonlít. Képzeljük el: a tisztított vizet áteresztik a tiszta arany felszínén, amely magasfrekvenciás áram és nagy nyomás alatt van. Az arany ionok a felszínről átkerülnek a vízbe, amelyet azután ózonnal kezelnek, és erős mágneses mezőn engednek keresztül.

Eredmény: nálunk megtalálható a bőr szépségéhez szükséges tiszta arany

Az alábbi maszkjaink emulzióiban található bioarany: 51404, 51405, 51406, 51401

További információk

Kiszerelés

8 + 3 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dual System Szemkörnyék-ránctalanító maszk 100% kollagénnel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük