Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

"Folyékony kalcium" fog-gél

Termékkód 60140 Kategória Tag

Védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, meggátolja a fogkő képződését, friss leheletet biztosít.A gél különleges formulája segít csökkenteni a fogak érzékenységét, hatékonyan eltávolítja a foglepedéket, meggátolja a fogszuvasodás megjelenését és kifejlődését.

2 060 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, meggátolja a fogkő képződését, friss leheletet biztosít.A gél különleges formulája segít csökkenteni a fogak érzékenységét, hatékonyan eltávolítja a foglepedéket, meggátolja a fogszuvasodás megjelenését és kifejlődését.

Összetételében anátrium-fluorid tömegaránya 0,09%.

A fog ugyanolyan szervünk, mint a szív, a vese vagy a máj. Ugyanakkor az emberi szervezet egyetlen olyan része, amely önmaga nem képes regenerálódni!

Ugyanakkor fogaink állapota hatással van egész szervezetünk egészségi állapotára. A fogszuvadás például krónikus fertőzések gócpontja lehet, s lehetséges következményei között tartják számon az allergiát, mandulagyulladást, reumát, szájpenészt, érelmeszesedést vagy éppen infarktust.

A fogkrémek jelentik a szájhigiénia legfontosabb és legismertebb eszközeit. Egyes közvélemény kutatások szerint szájvizet az emberek kevesebb, mint 15 %-a használ, fogselymet pedig ennél is kevesebben, mintegy a lakosság 12 %-a. ám van ennél nagyobb probléma is – jelesül az, hogy az emberek döntő többsége nem hatásmechanizmusa, hanem íze szerint választja meg az általa használt fogkrémet!

A szakemberek alacsony dörzshatással (abrazivitással) rendelkező fogkrémek használatát javasolják. A mai fogkrémekben leggyakrabban dörzsanyagként alumínium-hidroxidot alkalmaznak, amely anyag azonban egyenesen veszélyt jelent a veseelégtelenségben szenvedő emberekre, s alkalmazását ma már nem egy országban betiltották.

A TianDe fogzseléi szilícium-dioxidot (silica) tartalmaznak, amely nem csak gyöngéden ható, hanem amellett ártalmatan abrazív anyag.

A kalcium az az ásványi elem a szervezetünkben, amely teljes testtömegünk 2 %-át is kiteszi. Ez jelentős mértékben meghaladja a szervezetben a többi ásványi elem arányát. A kalcium 99 %-a a csontokban és a fogakban található, a maradék pedig a vérben és a szövetekben oszlik szét. Ezért különösen fontos, hogy fogkrémünk megfelelő mennyiséget tartalmazzon ebből az összetevőből.

Emellett a”Folyékony kalcium” fog-gél gátolja a fogszuvasodást és gyengéden eltávolítja a lepedéket.


Próbáld ki a TianDe többi különleges fogápoló termékét is!

Aktív összetevők:

“>
Kalcium
A kalcium-karbonátsegít a fogak demineralizációja elleni harcban, amelynek leglátványosabb tünete a fogakon megjelenő apró fehér pöttyök formájában figyelhető meg.

“>
Mentol
Megtisztítja a szájüreget a baktériumoktól. Hosszan tartó friss leheletet biztosít.

“>
Titán-dioxid
Kímélő módon megtisztítja a fogakat a lerakodástól. Az egyik legpuhább abrazív (koptató, csiszoló) anyag.

“>
Nátrium-fluorid
A fluor jelenleg leginkább preferált formája, amely nagyfokú és aktív remineralizáló, azaz a fogzománcba az ásványi anyagokat beépítő, valamint szuvasodásgátló hatással rendelkezik. A nátrium-fluorid előnye abban rejlik, hogy képes könnyen és gyorsan aktív ionokra bomlani, amelyek aztán akár 1-3 perc alatt is képesek kifejteni hatásukat.

További információk

Kiszerelés

120 g

“Folyékony kalcium” fog-gél termékről 3 értékelés

  1. Anonim (megerősített tulajdonos)

    Többször is használtam már. M
    Kellemes ízű és kiadós termék.

  2. Ajman Szabó Jánosné (megerősített tulajdonos)

  3. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük