Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Fucoidan Ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre

Fucoidan Ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre

Tömörebbé és rugalmasabbá teszi a szemkörnyéki bőrt. Felpuhítja a mimikai ráncokat, meggátolja újabbak kialakulását.

6 920 Ft

1 készleten

Leírás

Fucoidan Ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre

Tömörebbé és rugalmasabbá teszi a szemkörnyéki bőrt. Felpuhítja a mimikai ráncokat, meggátolja újabbak kialakulását.

Aktív összetevők: Fukóz, kollagénkivonat, E-vitamin, a jojoba illóolaja, nátrium-hialuronát.

Fukoidán – a barnamoszatokból kinyert poliszacharid, a hialuronsavnál is intenzívebb hidratáló hatással rendelkező, egyedülállóan erős antioxidáns

Fukoidánt tartalmazó kozmetikumok:

az óceánok gyógyító ereje!

Az “élő” algák, mint bőre fiatalságának és szépségének őrei

A modern biotechnológia által elért áttörés!

Manapság a korszerű kozmetológiában számtalan, bőrünk fiatalságának megőrzésére vagy meghosszabbítására hivatott anyagot alkalmaznak. Az egyik legnagyobb hatékonyságú szerre az óceánok mélyén találtak rá.

Fukoidán – a kombu (Laminaria japonica) és a mozuku (Cladosiphon okamuranus tokida) barnamoszatok által tartalmazott poliszacharid. Pontosan e poliszacharidnak köszönhető, hogy apály idején az algák nem száradnak ki és nem pusztulnak el a napsütés hatására. Az algák felületén képződő nyálkás réteg megvédi azokat minden ártalmas környezeti hatástól.

A fukoidán csodálatos fiatalító hatását tulajdonképpen véletlenül fedezték fel. évszázadokkal ezelőtt a japánok élelmiszerként tekintettek a moszatokra – s valóban, azok igen ízletesek és hasznos élettani hatásokkal rendelkeznek. Az algákat átmosó és feldolgozó nők pedig arra figyeltek fel, hogy kezük bőre idővel elképesztően puha és finom lett, bármilyen idősek is voltak vagy bármennyire kemény munkát is végeztek. Jóval később, hála a tudományos kutatásoknak, kiderült – mindez a barnamoszatok által gazdagon tartalmazott fukoidán érdemének tudható be. Maga a fukoidán a fukóz – egy különleges szénhidrát – molekuláiból áll, amely kulcsfontosságú szerepet tölt be a sejtfolyamatokban.

Számos tudományos vizsgálat mutatta ki, hogy a fukoidán serkenti a bőr őssejtjeit, elősegíti a szövetek regenerálódását. Az ez erre irányuló kísérletek eredményeként megállapították, hogy ez a különleges anyag képes megakadályozni a ráncok kialakulását, mi több, csökkenteni a már megjelent ráncok mélységét. A bőr sokkal rugalmasabbá és feszesebbé válik. Ugyancsak felfedezték, hogy nagyszerű hidratáló képességgel rendelkezik – kiderült, hogy e képessége tekintetében a fukoidán még a hialuronsavat is felülmúja, amelyet korábban a bőr minden problémájának megoldására képes, csaknem univerzális szerként tartottak számon.

A fukoidánt tartalmazó szerek rendszeres használata után az arcbőr színe újra szép lesz, megjelenik az egészséges bőrpír.

A TianDe által kínált új, “Fukoidán” kozmetikai termékcsalád gondoskodik bőréről.

A fukózzal – a fukoidán által tartalmazott molekulával – dúsított kozmetikumok hozzájárulnak a 35 éves kor után megfáradt bőrből néha oly nagyon hiányzó frissesség és feszes rugalmasság visszaadásához.

Tapasztalja meg saját bőrén az “élő” algák erejét! A TianDe által kínált Fukoidán termékcsalád több olyan kozmetikumot is felsorakoztat, amelyek teljes körűen ápolják és gondozzák a bőrt. Ezek olyan szerek, mint a lemosó és tisztító tej a dekoltázsra, a tisztító arclemosó, az öregedésgátló regeneráló arckrém, a ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre, a fiatalító krémpakolás arcra és a dekoltázs környékére, a CC krém és az ajakpuhító balzsam.

A “Fukoidán” termékcsaládhoz tartozó szerek nem tartalmaznak parabéneket és ásványi olajokat!
– mobilizálja az őssejteket, elősegítve ez által a szövetek regenerálódását
– lassítja az öregedési folyamatokat, rugalmasabbá teszi a bőrt
– antioxidáns hatásának köszönhetően védi a sejteket
– serkenti a regenerálódási folyamatokat a sejtek mélyrétegeiben
– visszaadja az arcbőr rugalmasságát és egészséges színét

Világos tekintet!

Fucoidan Ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre
– tömörebbé és rugalmasabbá varázsolja a szemhéj bőrét
– felpuhítja a szemmel látható ráncokat, meggátolja az újabbak kialakulását

Fukóz
+ kollagénkivonat – “letörli” a ráncokat
+ E-vitamin – fiatalít
+ a jojoba illóolaja – ragyogást kölcsönöz
+ nátrium-hialuronát – hidratál

A szemhéj bőrét eleve veszélyezteti a ráncok korai kialakulása, ezért állandó ápolást igényel. A TianDe “Fukoidán” termékcsaládjába tartozó Ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre segít meghosszabbítani a szemhéjkörnyéki bőr fiatalosságát. Dús összetételének köszönhetően a gél-koncentrátum képes helyreállítani a szemhéjak zsenge bőrének tömörségét, eltüntetni az apróbb ráncokat, illetve meggátolni újabbak kialakulását.

A fukóz mobilizálja a bőr őssejtjeit, elősegítve ily módon a szövetek regenerálódását. A gél többi aktív összetevőivel kombinálva hatékonysága észrevehetően növekszik.

A kollagénkivonatot, a bőr nedvességtartalmát megőrző képességének köszönhetően széleskörűen alkalmazzák a kozmetológiában. Rendkívül hatékony szer a ráncokkal szemben folytatott küzdelemben. Segítségével mind a már megjelent, öregedésre utaló jelek csökkentése, mind azok kialakulásának megelőzése elérhető. állati eredetű fehérjékből áll.

Az E-vitamin segít hosszú időn keresztül megőrizni a bőr fiatalosságát. Küzd a ráncokkal és megelőzi azok kialakulását.

A jojobaolaj különbözik minden más olajtól. Lényegében az nem is olaj, hanem a viasz bonyolult összetételű észtere, amely összetételét tekintve azonosságot mutat a természetes bőrzsírral. Bármennyire is paradoxnak tűnhet, a jojobaolaj mégis csak segít leküzdeni a bőr túfokozott zsírosságát – mivel összetétele szerint igencsak hasonlít szervezetünk veleszületett “zsírjára”, segítségével “be tudjuk csapni” bőrünket és rá tudjuk kényszeríteni, hogy kevesebb, a pórusokat eltömítő, természetes bőrzsírt válasszon ki. Az életkor előrehaladtával viszont annak kiválasztása csökken, ez által a bőr tompa fényűvé és szárazzá válik, megjelennek rajta a ráncok. A jojoba segítségével a bőrt megajándékozhatjuk második fiatalságával. Ez egy többfunkciós szer, amely megvédi a bőrt a korai öregedéstől, hidratálja és fiatalosságot kölcsönöz neki.

A nátrium-hialuronát – univerzális hidratáló szer. Megőrzi a bőr rugalmasságát, gátolja a ráncok kialakulását.

Alkalmazás: Finom, paskoló mozdulatokkal óvatosan vigye fel a szemkörnyéki bőrre! A nagyobb hatás elérése érdekében használja reggel és este! Ne masszírozza!

ISMERD MEG A TERMÉKCSALÁD TÖBBI TAGJÁT IS:
“>

További információk

Kiszerelés

25 g

Összetétel

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Collagen Extract, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Jojoba Esters, Fucose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Diazolidinyl Urea, Parfum, Hexyl Cinnamal, d-Limonene, Citronellol, Linalool.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fucoidan Ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük