Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

"Füvek energiája" éjszakai betét - 8db

Termékkód 61903 Kategória Tag

A betétek felülete titkos, szabadalmi joggal levédett recept szerint készült gyógynövényi sűrítménnyel van átitatva, melynek receptúráját a Kínai állami Orvostudományi és Gyógyszerészeti Intézet tudósai fejlesztették ki. Az összetevők között megtalálhatók a kurkuma és a borsmenta levelének, a kínai angyalgyökér és az illatos bazsarózsagyökér, a keserűfűgyökér és az aloé levének kivonata, valamint sok más gyógynövény.

3 500 Ft

8 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A betétek felülete titkos, szabadalmi joggal levédett recept szerint készült gyógynövényi sűrítménnyel van átitatva, melynek receptúráját a Kínai állami Orvostudományi és Gyógyszerészeti Intézet tudósai fejlesztették ki. Az összetevők között megtalálhatók a kurkuma és a borsmenta levelének, a kínai angyalgyökér és az illatos bazsarózsagyökér, a keserűfűgyökér és az aloé levének kivonata, valamint sok más gyógynövény.

A “Füvek energiája” család betétjeiben található gyógynövénykivonatok hatása a női szervezet védekezőképességére, valamint az ideális havi ciklus helyreállítására irányul. Elősegítik a vérkeringés szabályozását, az anyagcserefolyamatok javítását, valamint a mikroflóra helyreállítását.

ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.

A betéteket a Kínai állami Orvostudományi és Gyógyszerészeti Intézet tudósai fejlesztették ki és csúcstechnológiájú berendezésekkel állítják elő. A betétek felülete a kínai Tan dinasztia gyógyító mestereinek ősi receptjei szerint készített nővényi kivonatok szabadalmi joggal levédett sűrítményével van átitatva.

A “Füvek energiája” sorozat növényi borogatásként funkcionáló betétei nagyszerű támaszai a nők szervezetének. A betétek hatékonyságát a kínai gyógyászatban alkalmazott tömény kivonatokból és száraz füvekből származó, egyedülálló növényi tartalom biztosítja. Egy kilogrammnyi kivonat kinyeréséhez 8-10 kilogrammnyi gyógyfüvet kell felhasználni. Kétségtelen, hogy ez a feldolgozási folyamat ráfordításokat igényel, és nem kizárólag idő- és energiaráfordítást, amelyek a füvekkel összehasonlítva több tízszeresére növelik a kivonatok értékét. Hiszen az azok felhasználásával előállított végtermék hatékonysága is több nagyságrenddel növekszik.

A növényi borogatásként funkcionáló betétek aktív komponensei

“>

A Kínában, Mongóliában, Indiában létező hagyományos gyógyászatban a kínai angyalgyökeret “női ginzengnek”, “női növénynek” és a “kínai füvek királynőjének” nevezik. Hatását a szív, a máj, a lép meridiánjaira fejti ki, tonizál, erősíti a vért, szabályozza a menstruációt, csillapítja a fájdalmat.

Az ősi monda szerint egy angyal azért hozta le a földre az angyalfű gyökerét, hogy megszüntesse a pestist és más gyógyíthatatlan betegségeket. Azóta nevezik a növényt “angyalfűnek”, illetve angyalgyökérnek. Az emberek hisznek benne, hogy e növény természetfeletti gyógyító hatással bír. A női reproduktív szervek megbetegedése során az angyalgyökér alkalmazása gyulladásos folyamatok, a menstruációs ciklus zavarai, diszmenorrhea (rendellenes menstruáció), fibrocisztás masztopátia, premenstruációs szindróma, a kismedencében fellépő pangó jelenségek, a méh tónuszavarai, terméketlenség, klimakteriális szindróma esetén javallott.

Az angyalgyökér az ösztrogén és progeszteron hatását utánozza, mivel fitoösztrogéneket tartalmaz. Nemcsak a hormonok hatását képes “helyettesíteni”, hanem ezen túmenően elősegíti a szervezet szöveteiben található receptorok hormonokkal szembeni érzékenységének növekedését.

“>
A borsmentakivonatota hagyományos kínai, arab és japán gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák gyógyászati célokra. A borsmentából készült kivonat nyugtató, görcsoldó, antiszeptikus és fájdalomcsillapító hatású. A nyálkahártyával érintkezve a borsmentában található mentol a hűtő receptorokra fejti ki hatását, szűkítve a felszíni ereket, aminek következtében a belső szervek erei mintegy tükröződésképpen kitágulnak. Ezzel magyarázható a különböző gyulladási folyamatok során jelentkező fájdalomérzet enyhülése.

“>

Keserűfű gyökerének kivonata- a kínai gyógyászok a keserűfüvet általános erősítő és tonizáló hatása miatt a “hosszú élet” növényének nevezik. A keserűfű gyökere különösen hasznos a nők számára a szülés utáni időszakban, mivel javítja a méh tónusát, helyreállítja a hormonháztartás egyensúyát, az ösztrogénéhez és a progeszteronéhoz hasonló hatást fejt ki a méhnyálkahártyára, jótékony hatást gyakorolva ezzel a reproduktív rendszer működésére.

“>
Az illatos bazsarózsa gyökérkivonataaz egyik leggyakrabban használt gyógynövény a tibeti hagyományos és népi gyógyászatban. A nőgyógyászai betegségek gyógyítása során fájdalomcsillapító, görcsoldó és gyulladásgátló szerként alkalmazzák, többek között fehérfolyás és a menstruációs ciklus zavarai esetén.

“>
A kurkuma (indiai sáfrány) levelének kivonatátaz ájurvéda szerint a viszketés, a dermatitisz, az allergiás bőrkiütések megszüntetésére, a vérkeringés normalizálására használják. A hagyományos kínai gyógyászatban a kurkuma gyökértörzsét stimuláló, tonizáló, fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, illetve az anyagcserét elősegítő szerként használják. A kurkuma megbízható segédeszköz az immunrendszer számára a patogén mikroflóra elleni küzdelemben.

“>
A Cnidium Monnier kivonatatonizáló és általános erősítő hatásáról híres, a nitrogén-oxid gyorsabb képződését váltja ki a környező szövetekben és biztosítja a vér bőséges áramlását a nemi szervekhez, aminek következtében javul a szövetek tápanyagellátása és légzése, valamint növekszik a libidó. Aktívabbá válik az érzelmi átélés. A Cnidium Monnier kivonata igen erős gyulladásgátló, antibakteriális és antimikrobiális hatású.

“>
Az aloé kivonatátaz ájurvédában “kumarinak”(“fiatal leánynak”) nevezik, ami az emberi szervezetre, többek között a női szervezetre gyakorolt, különleges fiatalító hatásáról árulkodik. Az aloé javítja az anyagcserét, hatással van a szervezet összes szövetére, elősegíti a sebek begyógyulását, pozitív hatást fejt ki a reproduktív rendszerre. Megelőzi a gombás, vírusos és bakteriális fertőzéseket, megszünteti a vizenyőt és a viszketést.

“>
Az alunit- 100 százalékban természetes, vulkanikus hegyi eredetű termék. E kristály származási helye Délkelet-ázsia, de egyéb régiókban is előfordulhat, ahol vulkanikus hegyi képződmények találhatók. A kristály természetes antibakteriális hatású.

Ellenjavallatok:terhesség.


Az egészség – aktív élet, alkotás és energia, fiatalság és szépség, a lehetőség teli tüdővel lélegezni és élvezni minden pillanatot. Olyan tőke, amelynek köszönhetően bármilyen célt elérhetünk. A tőkét pedig óvni kell és meg kell sokszorozni. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint egészségünk 55 százalékban életmódunktól, 18 százalékban az átörökléstől, 17 százalékban a környezettől és 10 százalékban az egészségügyi rendszertől függ. Hogyan őrizheti meg hát egészségét a modern nő?

A TianDe társaság megosztja önökkel az ősi bölcsesség műremekeit, amelyek a nők életének alkotóelemévé, egészségük és fajtájuk továbbélésének zálogává válnak. Kínában sok-sok évszázada művelik az “élet ápolásának tudományát”. A tapasztalatait ötezer évre visszavezető hagyományos kínai gyógyászat a leghatékonyabb, az ember fiziológiájához legjobban alkalmazkodó és a legártalmatlanabb az egészség megőrzésének és helyreállításának minden ismert módozata közül. Ma már a keleti gyógyítók titkai az egész világ tudósainak és orvosainak őszinte lelkesedését váltják ki. Az ősi receptúrák és gyógymódok hatékonyságukat tekintve mind a mai napig felülmúnak sok korszerűbbnél korszerűbb gyógyszerkészítményt és kezelési eljárást.

A kínai gyógyászatot alapvetően az különbözteti meg a nyugatitól, hogy az embert, mint egységes egészet a természet részeként fogja fel, innen ered az egészséggel kapcsolatos kérdések egységükben oszthatatlan (holisztikus) megközelítése is. A kínai orvosok nem az egyes szerveket és betegségeket kezelik, hanem az egész szervezet állapotát, annak belső összefüggéseit vizsgálják és magára a betegség okaira hatnak, nem pedig az általa kiváltott következményekre. A harmónia – ez az az alap, amelyre a kínai tradicionális gyógyászat egész filozófiája épül. Az emberi harmónia, az ember és a természet közötti kölcsönhatás harmóniája.

ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.

További információk

Kiszerelés

8 db

“Füvek energiája” éjszakai betét – 8db termékről 5 értékelés

  1. Eszter Bordásné Szakács (megerősített tulajdonos)

    Egyenlőre mindegyik termékkel elégedett vagyok. Köszönöm

  2. Melinda Szegváriné Bérczy (megerősített tulajdonos)

  3. Erika Somogyi-Kiss (megerősített tulajdonos)

  4. Edina Szatlóczkyné Alexa (megerősített tulajdonos)

  5. Angéla (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük