Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

In Top szupervékony tisztasági betét ezüsttel - 20db

In Top” Szupervékony tisztasági betét EZÜSTTEL!

A ti magabiztosságotok!

2 060 Ft

21 készleten (utánrendelhető)

Leírás

In Top” Szupervékony tisztasági betét EZÜSTTEL!

A ti magabiztosságotok!
A betétek – a TianDe termékválasztékának legendás termékei! Mint már tudjuk, ezek legfőbb előnye abban rejlik, hogy a nőt védik, nem pedig csupán a fehérneműt. Nem egy pusztán higiéniai célzatú termékről van szó, hanem egy olyan hatékony segédeszközről, amely temérdek hasznos tulajdonsággal rendelkezik.

Ismerjétek meg az “In Top” termékcsalád újdonságát – a szupervékony tisztasági betétet ezüsttartalmú betéttel! Az biztonságérzetet ad számotokra bármely szituációban.

Egy modern lány aktív életritmusának megvannak a maga sajátos szabályai. Minden következő nap – nem csupán újabb ismerkedési lehetőséget, benyomásokat és célokat jelent, az ugyanakkor saját magabiztosságotok tesztelése is. A tisztasági betét ezüsttel nem csupán abban segít, hogy komfortosan és magabiztosan érezhessétek magatokat, hanem mindamellett hatékonyan gondoskodik a női egészségről is.

A megbízható “ezüstpajzs”
Egy különleges, ezüstionokat tartalmazó betét;
Az ezüst – nagy aktivitással rendelkező, egyik legerősebb természetes antibiotikum;

Az “In Top” termékcsaládhoz tartozó tisztasági betét ezüsttel komfort- és biztonságérzetet ad számotokra bármely szituációban! Ideális módon követi a női test hajlékonyságát, és még fokozottan aktív tevékenység során sem zavaró – sportolhattok nap mint nap, élhetitek normális életeteket, találkozhattok ismerősöteikkel, a betét ott marad a helyén. Kompakt mérete folytán bármilyen típusú bugyihoz használható.

A cellulózból – egy természetes, nem szövetalapú anyagból előállított felső rétege elősegíti a bőrlégzést, és nem alakítja ki a dunszthatást. Amit az egész nap folyamán tapasztaltok, az mindössze a puhaság és a komfortérzés.

A frissesség – ez az, amit olykor annyira hiányolunk egy hosszú nap során. Az ezüsttartalmú betétnek köszönhetően a frissesség érzete most már sosem fog hiányozni! Az ezüstionok jótékony hatást fejtenek ki a nemiszervek nyálkahártyájára, ezáltal biztosítva hihetetlen komfortérzetet. Az antibakteriális tulajdonsággal rendelkező betét a kellemetlen szag, a viszketés és a gyulladások megjelenésének okát küszöböli ki.

Miként fejtik ki hatásukat az ezüstionok?;
– Szétroncsolják a baktériumok sejtfalát;
– Gátolják a baktériumok megjelenését és elszaporodását;
– Kiküszöbölik a kellemetlen szag, a viszketés és a gyulladások megjelenésének okát;

Egy érdekes tény:
Egy liter vízben kétbillió milligramm ezüst elegendő a kórokozó mikrobák megsemmisítéséhez!

Az Egyesült államokban elvégeztek egy kísérletet: egy piszkos vízzel teli (4,5 literes), magas kólibaktérium szennyezettséggel (7.000 baktérium egy milliliternyi vízben) rendelkező tartályban három órára ezüst elektródákat helyeztek el. Az összes kólibaktérium elpusztult.

Egy ezüstlemezen a hastífuszt okozó baktériumok 18 órán belül elpusztulnak, a diftéria baktériumok pedig – három nap mútán.

Az ezüst kifejezett antibakteriális tulajdonságának, valamint annak köszönhetően, hogy az az emberekre és az állatokra ártalmatlan, a világ légitársaságainak több mint fele előnyben részesíti a víz ezüsttartalmú szűrővel történő tisztítását.

Az “In Top” termékcsaládba tartozó tisztasági betétek előállítása során alkalmazott ezüst a gyógyszernek nem minősülő baktericid anyagok kategóriájába tartozik. Az ezüst képes rövid idő alatt megsemmisíteni a baktériumokat, meggátolván azok képességét a szaporodásra. A betétek biztosítják a hosszan tartó antibakteriális hatást, s ily módon megakadályozzák a fertőzések kialakulását.

Használd együtt a tisztasági betétet az In Top család Intim ápoló géljével, hogy fokozd a hatását!

A lemosó két formában is elérhető: az otthoni használatra szolgáló flakonban, valamint az utazáshoz kifejlesztett, minden neszesszerben elférő kompakt tasakban.

További információk

Kiszerelés

20 db

In Top szupervékony tisztasági betét ezüsttel – 20db termékről 3 értékelés

  1. Anonim (megerősített tulajdonos)

  2. Anonim (megerősített tulajdonos)

  3. Henriett Szalma (megerősített tulajdonos)

    Mindennapi használatra tökéletes 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük