Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Lehúzható, tisztító arany hártyamaszk az arcra

Rétegesen hártyaszerű szerkezetének köszönhetően a maszk azonnal kifeszíti a bőrt, aktív összetevői pedig friss, ragyogó színt kölcsönöznek a bőrnek, valamint biztosítják annak hosszan tartó hidratálását.

Használjátok a maszkot egy 10-15 alkalmazásból álló kúra keretében – s bőrötöknek luxus szintű, tökéletes feltöltést biztosító ápolásban lesz része.

6 készleten (utánrendelhető)

4 750 Ft 4 040 Ft

Leírás

Rétegesen hártyaszerű szerkezetének köszönhetően a maszk azonnal kifeszíti a bőrt, aktív összetevői pedig friss, ragyogó színt kölcsönöznek a bőrnek, valamint biztosítják annak hosszan tartó hidratálását.

Használjátok a maszkot egy 10-15 alkalmazásból álló kúra keretében – s bőrötöknek luxus szintű, tökéletes feltöltést biztosító ápolásban lesz része. Avagy használhatjátok a szupergyors hatékonyságú kezelés eszközeként is – vigyétek fel bőrötökre röviddel a fontos eseményt megelőzően, s élvezzétek az azonnali hatást!

A maszk aktív összetevői:

Minden szer hatékonyságát az abban található összetevők értéke határozza meg. Az arany hártyamaszk valóságos “finomságokat” tartalmaz, amelyeket bőrötök előszeretettel fogyaszt el nyalánkságként!


A fecskefészek kivonata – igen értékes, természetes eredetű összetevő. Mi is ez tulajdonképpen? Nem más, mint a fecskék közeli rokona, a szalangána fészke. A fészeknek lapos, csészére emlékeztető alakja van. E madarak a Dél-kínai tenger és a Bengáli-öböl szigetein – barlangok boltozata, mennyezete alatt, valamint a tengerre néző sziklafalakon fészkelnek. Ezeket e helyeken begyűjteni rendkívül veszélyes és környezetvédelmi szempontból sem célszerű, így hát a vállalkozó kedvű kínaiak speciális telepeket hoztak létre az ipari méretű felhasználás céljából. Ezek területén többemeletes, sötét betonépítményeket alakítanak ki, minden szükséges feltételt megteremtenek a fészkek építéséhez, a szalangána fecskéket pedig madarak hangfelvételeivel és sajátos illatokkal csalogatják oda.

A szalangána fecskék fészkének építőanyagát alapvetően a tenger gyümölcsei (az apró kagylók és rákok, mikro méretű moszatok, a halak ikrája, a zselatinszerű állagú halivadékok) adják, amelyeket a madarak saját nyúós nyáluk segítségével szilárdan összeragasztanak. Különösen értékesnek minősülnek a fehér fészkek, amelyekbe a madaraknak még nem volt ideje lerakni tojásaikat – így ezek minimális mennyiségben tartalmaznak külső eredetű szennyező anyagokat. A kínai kozmetológiában és gyógyászatban fecskefészket már több évszázada alkalmazzák.

Mivel a madarak fészküket a tenger gyümölcseiből rakják, a fészekből késült sűrítmény nagy mennyiségben tartalmaz jódot, foszfort, kalciumot, vasat és aminosavakat. A szalangána fecskéknek a fészekrakás során kötőanyagként felhasználta nyála glikoproteinekből áll, valamint a szokványosan epidermális növekedési faktornak (EGF) nevezett fehérjét tartalmaz.

Az aminosavak a bőr rugalmasságát, feszességét és turgornyomását biztosító kollagén és elasztin által tartalmazott fehérjék létrehozásának alapját képezik. Ezen túmenően lassítják a kor előrehaladtával jelentkező pigmentfoltok kialakulását, részt vesznek a méreganyagok megkötésében. Az EGF-faktor képes helyreállítani a sejtek életciklusát, serkenti a sejtek növekedését és osztódását, aktiválja a bőr regenerálódásának folyamatát.

“>
Az ásványi sókhasznos ásványokkal és mikroelemekkel töltik fel a bőrt, elősegítik a méreganyagok eltávolítását, tonizáló és puhító hatásúak, szagtalanító, fertőtlenítő és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek.

“>
Anátrium-hialuronátaz “ezer rajongó csillaga” néven emlegetett hialuronsavhoz hasonlóan fejti ki hatását: egyetlen molekulája ezer vízmolekulát köt meg Ez az anyag a levegő nedvességét aktívan magába szívó hártyát képez a bőr felületén, ez által egyfajta kiegészítő nedvesség hatását hozva létre, valamint növeli a bőr turgornyomását és rugalmasabbá varázsolja a bőrt.


A betain egy aminosav, amelyet a cékla nedvéből nyernek ki. Képes fenntartani a sejtek folyadék- és elektrolitháztartásának egyensúyát, megtartván azokban a vízmolekulákat és meggátolva azoknak a sejthártyán keresztül történő átszivárgását. Mindezeken túmenően a betain puhítja és kisimítja a bőrt.

“>
Akálium-glicirrizátegy természetes eredetű összetevő, amelyet az igazi édesgyökérből nyernek ki. Ezt a bőr tonizálására és hidratálására alkalmazzák. A kálium-glicirrizát antioxidáns, gyulladásgátló, nyugtató hatású.

A hártyamaszk egyszerre több problémát is segít megoldani!

– A hártyamaszk mélyen hatóan tisztít. Rendszeres használata esetén bőrötöket megszabadíthatjátok minden oda nem illő, felesleges anyagtól és lehetőségetek nyílik elbúcsúzni a fekete pontocskáktól!;
– A maszk puhán és kíméletes módon eltávolítja a bőr elöregedett részecskéit. A maszk által képződött hártya lehúzásával egyidejűleg eltávolításra kerülnek az elszarusodott sejtek, a felesleges bőrzsír, a sejtek feltöltődnek oxigénnel. Ez a maszk képes egy csapásra egészségesebbé varázsolni a bőr színét, megszüntetni a bőr zsíros csillogását és pótolni a kollagén hiányzó mennyiségét.;
– Különleges szerkezetének köszönhetően a maszk pillanatok alatt kifeszíti a bőrt, annak fiatalosabb, feszesebb kinézetet kölcsönöz!;
– A maszk valóban mélyen behatol a felhámba, azt feltölti az összes szükséges tápanyaggal és biztosítja hidratálását.;

Te is szeretsz időnként étterembe járni, hogy finomságokkal kényeztesd magad? Bőrünk ugyanúgy igényli a különleges, kiegészítő táplálékot, s ezt a kozmetikai maszkok tudják biztosítani számára.

A maszkok – sajátos;étterema bőr számára, s ennek az étteremnek a;látogatása35 év fölött az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy arcunk szépségét és fiatalságát megőrizhessük. A Collagen Active sorozat;étlapjánaz érett bőr számára tökéletes kollagénes maszkok szerepelnek. Ezeket otthon képtelenség lenne elkészíteni.

Alkalmazás

Tiszta, száraz bőrre sűrű rétegben vigyük fel a pakolást, elkerülve a szemöldök és a szemkörnyék és az ajkak területét. Hagyjuk 20-30 percig hatni, amíg a pakolás egy vékony hártya formájában meg nem szárad, ezt követően óvatosan húzzuk le.

További információk

Kiszerelés

130 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lehúzható, tisztító arany hártyamaszk az arcra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük