Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Lehúzható, tisztító arany hártyamaszk az arcra

Rétegesen hártyaszerű szerkezetének köszönhetően a maszk azonnal kifeszíti a bőrt, aktív összetevői pedig friss, ragyogó színt kölcsönöznek a bőrnek, valamint biztosítják annak hosszan tartó hidratálását.

Használjátok a maszkot egy 10-15 alkalmazásból álló kúra keretében – s bőrötöknek luxus szintű, tökéletes feltöltést biztosító ápolásban lesz része.

4 750 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Rétegesen hártyaszerű szerkezetének köszönhetően a maszk azonnal kifeszíti a bőrt, aktív összetevői pedig friss, ragyogó színt kölcsönöznek a bőrnek, valamint biztosítják annak hosszan tartó hidratálását.

Használjátok a maszkot egy 10-15 alkalmazásból álló kúra keretében – s bőrötöknek luxus szintű, tökéletes feltöltést biztosító ápolásban lesz része. Avagy használhatjátok a szupergyors hatékonyságú kezelés eszközeként is – vigyétek fel bőrötökre röviddel a fontos eseményt megelőzően, s élvezzétek az azonnali hatást!

A maszk aktív összetevői:

Minden szer hatékonyságát az abban található összetevők értéke határozza meg. Az arany hártyamaszk valóságos “finomságokat” tartalmaz, amelyeket bőrötök előszeretettel fogyaszt el nyalánkságként!


A fecskefészek kivonata – igen értékes, természetes eredetű összetevő. Mi is ez tulajdonképpen? Nem más, mint a fecskék közeli rokona, a szalangána fészke. A fészeknek lapos, csészére emlékeztető alakja van. E madarak a Dél-kínai tenger és a Bengáli-öböl szigetein – barlangok boltozata, mennyezete alatt, valamint a tengerre néző sziklafalakon fészkelnek. Ezeket e helyeken begyűjteni rendkívül veszélyes és környezetvédelmi szempontból sem célszerű, így hát a vállalkozó kedvű kínaiak speciális telepeket hoztak létre az ipari méretű felhasználás céljából. Ezek területén többemeletes, sötét betonépítményeket alakítanak ki, minden szükséges feltételt megteremtenek a fészkek építéséhez, a szalangána fecskéket pedig madarak hangfelvételeivel és sajátos illatokkal csalogatják oda.

A szalangána fecskék fészkének építőanyagát alapvetően a tenger gyümölcsei (az apró kagylók és rákok, mikro méretű moszatok, a halak ikrája, a zselatinszerű állagú halivadékok) adják, amelyeket a madarak saját nyúós nyáluk segítségével szilárdan összeragasztanak. Különösen értékesnek minősülnek a fehér fészkek, amelyekbe a madaraknak még nem volt ideje lerakni tojásaikat – így ezek minimális mennyiségben tartalmaznak külső eredetű szennyező anyagokat. A kínai kozmetológiában és gyógyászatban fecskefészket már több évszázada alkalmazzák.

Mivel a madarak fészküket a tenger gyümölcseiből rakják, a fészekből késült sűrítmény nagy mennyiségben tartalmaz jódot, foszfort, kalciumot, vasat és aminosavakat. A szalangána fecskéknek a fészekrakás során kötőanyagként felhasználta nyála glikoproteinekből áll, valamint a szokványosan epidermális növekedési faktornak (EGF) nevezett fehérjét tartalmaz.

Az aminosavak a bőr rugalmasságát, feszességét és turgornyomását biztosító kollagén és elasztin által tartalmazott fehérjék létrehozásának alapját képezik. Ezen túmenően lassítják a kor előrehaladtával jelentkező pigmentfoltok kialakulását, részt vesznek a méreganyagok megkötésében. Az EGF-faktor képes helyreállítani a sejtek életciklusát, serkenti a sejtek növekedését és osztódását, aktiválja a bőr regenerálódásának folyamatát.

“>
Az ásványi sókhasznos ásványokkal és mikroelemekkel töltik fel a bőrt, elősegítik a méreganyagok eltávolítását, tonizáló és puhító hatásúak, szagtalanító, fertőtlenítő és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek.

“>
Anátrium-hialuronátaz “ezer rajongó csillaga” néven emlegetett hialuronsavhoz hasonlóan fejti ki hatását: egyetlen molekulája ezer vízmolekulát köt meg Ez az anyag a levegő nedvességét aktívan magába szívó hártyát képez a bőr felületén, ez által egyfajta kiegészítő nedvesség hatását hozva létre, valamint növeli a bőr turgornyomását és rugalmasabbá varázsolja a bőrt.


A betain egy aminosav, amelyet a cékla nedvéből nyernek ki. Képes fenntartani a sejtek folyadék- és elektrolitháztartásának egyensúyát, megtartván azokban a vízmolekulákat és meggátolva azoknak a sejthártyán keresztül történő átszivárgását. Mindezeken túmenően a betain puhítja és kisimítja a bőrt.

“>
Akálium-glicirrizátegy természetes eredetű összetevő, amelyet az igazi édesgyökérből nyernek ki. Ezt a bőr tonizálására és hidratálására alkalmazzák. A kálium-glicirrizát antioxidáns, gyulladásgátló, nyugtató hatású.

A hártyamaszk egyszerre több problémát is segít megoldani!

– A hártyamaszk mélyen hatóan tisztít. Rendszeres használata esetén bőrötöket megszabadíthatjátok minden oda nem illő, felesleges anyagtól és lehetőségetek nyílik elbúcsúzni a fekete pontocskáktól!;
– A maszk puhán és kíméletes módon eltávolítja a bőr elöregedett részecskéit. A maszk által képződött hártya lehúzásával egyidejűleg eltávolításra kerülnek az elszarusodott sejtek, a felesleges bőrzsír, a sejtek feltöltődnek oxigénnel. Ez a maszk képes egy csapásra egészségesebbé varázsolni a bőr színét, megszüntetni a bőr zsíros csillogását és pótolni a kollagén hiányzó mennyiségét.;
– Különleges szerkezetének köszönhetően a maszk pillanatok alatt kifeszíti a bőrt, annak fiatalosabb, feszesebb kinézetet kölcsönöz!;
– A maszk valóban mélyen behatol a felhámba, azt feltölti az összes szükséges tápanyaggal és biztosítja hidratálását.;

Te is szeretsz időnként étterembe járni, hogy finomságokkal kényeztesd magad? Bőrünk ugyanúgy igényli a különleges, kiegészítő táplálékot, s ezt a kozmetikai maszkok tudják biztosítani számára.

A maszkok – sajátos;étterema bőr számára, s ennek az étteremnek a;látogatása35 év fölött az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy arcunk szépségét és fiatalságát megőrizhessük. A Collagen Active sorozat;étlapjánaz érett bőr számára tökéletes kollagénes maszkok szerepelnek. Ezeket otthon képtelenség lenne elkészíteni.

Alkalmazás

Tiszta, száraz bőrre sűrű rétegben vigyük fel a pakolást, elkerülve a szemöldök és a szemkörnyék és az ajkak területét. Hagyjuk 20-30 percig hatni, amíg a pakolás egy vékony hártya formájában meg nem szárad, ezt követően óvatosan húzzuk le.

További információk

Kiszerelés

130 ml

Lehúzható, tisztító arany hártyamaszk az arcra termékről 1 értékelés

  1. Istvan Karsai (megerősített tulajdonos)

    A lányom használja, és a véleménye szerint egyike a TianDe kiváló termékeinek.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük