Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Marine Collection „Tengeri algaspórák” arcpakolás

A tengeri algákból álló biokomplex összetétele egyedülálló. Komponensei feltöltik a bőrt mikroelemekkel és vitaminokkal, aktivizálva az egészséges regenerálódás saját belső tartalékait. A pakolás összetételében az alginsav poliszacharidja minden, a bőr megfiatalodását eredményező folyamatra jótékony hatást fejt ki: erősödik a sejtközi mátrix, növekszik a rugalmasság, aktivizálódik a saját kollagén termelése, ami fenntartja a bőrturgor optimális állapotát.

2 850 Ft

3 készleten

Leírás

A tengeri algákból álló biokomplex összetétele egyedülálló. Komponensei feltöltik a bőrt mikroelemekkel és vitaminokkal, aktivizálva az egészséges regenerálódás saját belső tartalékait. A pakolás összetételében az alginsav poliszacharidja minden, a bőr megfiatalodását eredményező folyamatra jótékony hatást fejt ki: erősödik a sejtközi mátrix, növekszik a rugalmasság, aktivizálódik a saját kollagén termelése, ami fenntartja a bőrturgor optimális állapotát. A természetes módon történő intenzív hidratálás megszünteti a bőr szárazságát. Az arckontúr feszesebb lesz, a bőr egészséges színt ölt és kifogástalanul simának és feszesen rugalmasnak néz ki.

Alkalmazás: a spórákból 3-4 teáskanálnyit forró vízben oldjon fel, hogy rugalmas konzisztenciájú legyen, majd terítse szét! A hártyapakolásban alakítson ki lyukakat a szemnek, az orrnak és az ajkaknak, majd helyezze fel azt arcára és nyakára! 15-20 perc múva húzza le, vízzel mosakodjon meg!

A felhígított keverék nem tárolható!

A pakolást hetente egy-két alkalommal ajánlott alkalmazni.

További információk

Kiszerelés

30 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marine Collection „Tengeri algaspórák” arcpakolás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük