Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Master Herb Lemosó aknéra hajlamos bőrre

Frissíti, tonizálja a bőrt, és a faggyúmirigyek által termelt fölösleges zsír eltávolítása révén helyreállítja a pH-értéket. A növényi kivonatok nyugtatják a bőrt, elősegítik a puffadás és a bőrpír megszüntetését. A tejet a bőr letisztításának első szakasza – a géllel történő lemosás után kell alkalmazni.

4 030 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Frissíti, tonizálja a bőrt, és a faggyúmirigyek által termelt fölösleges zsír eltávolítása révén helyreállítja a pH-értéket. A növényi kivonatok nyugtatják a bőrt, elősegítik a puffadás és a bőrpír megszüntetését. A tejet a bőr letisztításának első szakasza – a géllel történő lemosás után kell alkalmazni. Segít eltávolítani bőrünkről minden oda nem tartozó, fölösleges anyagot, mélyen lehatolva, alaposan kitisztítja a pórusokat. A tej – a tonizáló szerektől eltérően – fertőtlenítő hatású, mivel a pattanások ellen folytatott küzdelem céljából fejlesztették ki.

A gyulladásgátló tej aktív komponenseit növényi kivonatok képezik: a zsálya, az aloe vera és jerikói lonc kivonata. összetételében ezenkívül megtalálható az allantoin is.

“>

A zsályakivonat fitoösztrogéneket tartalmaz – olyan növényi eredetű anyagokat, amelyek kémiai szerkezetük alapján emlékeztetnek az emberi ösztrogénekre és lokálisan képesek azok bőrre gyakorolt hatását utánozni, miközben a fitoösztrogének nemcsak lassítják az öregedési folyamatokat, hanem fékezik a bőrfaggyú túzott mértékű kiválasztását, gátolva ez által a mitesszerek és pattanások megjelenését.

A zsíros bőr számára pótolhatatlan linolsavat tartalmaz, melynek hiánya rendszerint mind a fiatalkori pattanásos bőrbetegség, mind a felnőttkori pattanások megjelenésének kísérő jelensége.

A zsályakivonat PP-vitamint – az arc bónuszáttartalmazza: a PP-vitamint (nikotinsavat) a sejtlégzésben részt vevő enzimek tartalmazzák: e vitamin nélkül a bőr egyszerűen megfulladna! A nikotinsav csökkenti a bőrfaggyú összetevői közé tartozó trigliceridek és zsírsavak szintjét; nyugtatja az irritált bőrt, elősegíti a bőrpír és a hámlás megszűnését.

“>

Az aloe vera kivonat (Aloe barbadensis extract) több mint kétszáz biológiailag aktív anyagot tartalmaz, melyek közül a zsíros bőr szempontjából a legfontosabbak:

– az acemannán poliszacharid, amely serkenti a bőr immunitását és növeli a sejtek ellenálló képességét a baktériumokkal és a vírusokkal szemben;
– A szalicilsav – a faggyúmirigyekbe akadálytalanul bejutni képes, zsírban oldódó sav, feloldva a mitesszereket; antiszeptikus hatású, segítséget nyújt a pattanások elleni küzdelemben;
– az aloé pH-értéke megegyezik a bőr természetes pH-értékével, ezért az aloé hatására normalizálódik a bőr sav-bázis egyensúya;
– az aloé a víznél háromszor-négyszer gyorsabban képes mélyen behatolni a szervezet szöveteibe, ezért “szállítóeszköznek” nevezik. Ennek köszönhetően a benne megtalálható hasznos hatóanyagok a megfelelő gyorsasággal jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe.

Az aloé – kiváló diagnoszta és orvos: mindent tud bőrünk igényeiről és azokat ki is tudja elégíteni! Az irritált területeket megnyugtatja, a kiszáradtakat – maximálisan hidratálja, a zsírosakat pedig – megszabadítja az egészségtelen csillogástól.

“>

Jerikói lonc kivonata (Lonicera Caprifolium Extract):
– a gyümölcsök és bogyók pigmentjének alkotórészét képező ;polifenolokat tartalmaz, amelyeket a természet a növényeknek a környezet, a vírusok és a kártevők káros hatásától történő megvédésére hozta létre. ;A polifenolok a bőr igen erős antioxidánsai;
– a kémiai peelingek közkedvelt összetevőit, ;természetes gyümölcssavakat – alma- és citromsavat – tartalmaz. Ezek lehámlasztják a felhám, az epidermisz elszarusodott sejtjeit és elősegítik a bőr regenerálódását;hidratálja a bőrt, elősegítve az apróbb ráncok kisimulását.

“>

Az allantoin – ideális szer a szövetek sérüléseinek begyógyításához, ez az anyag elősegíti a bőrsejtek lehető leggyorsabb regenerálódását. Az allantoint tartalmazó kozmetikumokat előszeretettel ajánlják az ártalmas külső behatásoknak – az aktív napsugárzásnak, szélnek, fagynak kitett bőrre.

Alkalmazás

Vattakoronggal vigyük fel a tiszta bőrre! Főleg a problémás bőrfelületeket kezeljük, kihagyva a szemkörnyéket! A nagyobb hatás elérése érdekében használjuk együtt a “Master Herb” sorozathoz tartozó egyéb termékekkel!

A Master Herb sorozathoz tartozó szerek receptúrájában olyan természetes összetevők találhatók, amelyek hatékonyságát a hagyományos kínai gyógyászat sok évszázados tapasztalata igazolja.

A Master Herb kozmetikai sorozat box-sizing: border-box;em box-sizing: border-boxtizennégy különféle gyógyfű és gyógynövény kivonatátfoglalja magába: zsálya, aloe vera, jerikói lonc, hibiszkusz, zöld tea, borsmenta, narancsvirág, japán lonc virága, őszi margitvirág, jojoba, bíbor kasvirág gyökere, nagylevelű csodamogyoró. Ezek a problémás és a zsíros bőr ápolásának komplex rendszerét alkotják.

A zsíros bőr már önmagában véve problémás: tulajdonosainak sok kellemetlenséget okoz – legyen az a nem esztétikus zsíros csillogás, a kitágult pórusok vagy akár a fekete pontok és pattanások. Még a szakemberek azon állítása sem okoz különösebb örömet, hogy az ilyen típusú bőr lassabban öregszik, mint a száraz.

A zsíros bőr nem más, mint a faggyúmirigyek túzottan felfokozott működésének következménye.

Alapesetben a bőrzsír a bőr számára kenőanyagként szolgál, valamint elengedhetetlenül szükséges a bőr védelme szempontjából, mivel megóvja azt az esetleges dehidratálódástól. Tú nagy mennyiségben viszont a pórusok eltömítődését és olyan tünetek kialakulását eredményezi, mint a gyulladások, a hámlás és a bőrirritáció.

A zsíros bőr ápolásának célja a faggyúmirigyek működésének szabályozása. Sokan bőkezűen, de helytelenül ápolják zsíros bőrüket, csupán csak súyosbítják a fennálló problémát. Például a zsíros bőrt túságosan le szokták tisztítani, ennek során azonban megsérülhet a bőrzsírnál jóval finomabb lipidekből álló epidermális védőgát, ami idővel a még erősebb zsírosodást és a pattanások megjelenését eredményezheti.

Néha az ellenkező eset is előfordul: az emberek, annak tudatában, hogy a zsíros bőrt kímélő módon kell tisztítani, zsírokkal és olajokkal tútelített, a bőr faggyúját nem kielégítő módon eltávolító kozmetikai szereket választanak.

A faggyúmirigyek működésének patológiás aktivizálódása – a faggyúkiválasztás nemcsak mennyiségi, hanem egyszersmind minőségi változását is jelenti. A linolsav koncentrációjának csökkenése a pH-értéket a lúgos irányba módosítja és megteremti a mikrobás vagy gombás fertőzések kialakulásának, valamint a mitesszerek megjelenésének előfeltételeit. Ennek eredményeképpen a bőr névjegyévé válik a zsíros csillogás, a pattanások és a szeborrea.

A Master Herb sorozat termékeit a zsíros típusú bőr szükségleteinek szem előtt tartásával fejlesztették ki. A Master Herb sorozat kozmetikumainak aktív komponense – a zsályakivonat. Az ősi egyiptomiak hite szerint a zsálya a fiatalság meghosszabbítása révén képes volt az embert a haláltól megmenteni.

A zsályakivonat box-sizing: border-box;em box-sizing: border-boxfitoösztrogénekettartalmaz – olyan növényi eredetű anyagokat, amelyek kémiai szerkezetük alapján emlékeztetnek az emberi ösztrogénekre és lokálisan képesek azok bőrre gyakorolt hatását utánozni, miközben a fitoösztrogének nemcsak lassítják az öregedési folyamatokat, hanem fékezik a bőrfaggyú túzott mértékű kiválasztását, gátolva ez által a mitesszerek és pattanások megjelenését;

A zsíros bőr számára pótolhatatlan box-sizing: border-box;em box-sizing: border-boxlinolsavattartalmaz, melynek hiánya rendszerint mind a fiatalkori pattanásos bőrbetegség, mind a felnőttkori pattanások megjelenésének kísérő jelensége.

A zsályakivonat PP-vitamint – az arc bónuszáttartalmazza: a PP-vitamint (nikotinsavat) a sejtlégzésben részt vevő enzimek tartalmazzák: e vitamin nélkül a bőr egyszerűen megfulladna! A nikotinsav csökkenti a bőrfaggyú összetevői közé tartozó trigliceridek és zsírsavak szintjét; nyugtatja az irritált bőrt, elősegíti a bőrpír és a hámlás megszűnését.

A nikotinsav hiánya a dermatitisz egyik súyos változatát, a pellagrát idézi elő – (az olasz “pelle agra” – “durva bőr” kifejezés után). A “PP-vitamin” név magyarázata;em box-sizing: border-boxa “pellagra preventing factor” – azaz pellagrát megelőző tényező kifejezés, és semmiféle köze sincs a dohányban található nikotinhoz.

Szabaduljunk meg a problémás bőrtől három egyszerű lépésben! A titok nyitja a szakszerű ápolás és a rendszeresség.

További információk

Kiszerelés

60 ml

Összetétel

víz, alkohol, glicerin, propilén glicol, polisorbát 20, orvosi zsálya kivonat, aloe vera kivonat, jerikói lonc kivonat, allantoin, metilparabén, parfüm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Master Herb Lemosó aknéra hajlamos bőrre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük