Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Mosódió alapú mosogatószer

Termékkód 144313 Kategóriák , Tag

A mosogatás még sosem volt ennyire kellemes foglalatosság!

A szaponinok (a latin sapo – szappan szóból) a felületaktív anyagok természetes alternatíváját jelentik. Könnyen és tökéletesen megtisztítják az edényeket.

5 400 Ft

Ezt a terméket meg kell rendelnünk! Várható érkezés raktárunkba 12-14 nap!

Leírás

A mosogatás még sosem volt ennyire kellemes foglalatosság!

A szaponinok (a latin sapo – szappan szóból) a felületaktív anyagok természetes alternatíváját jelentik. Könnyen és tökéletesen megtisztítják az edényeket. Amennyiben véletlenül az emésztőrendszerbe kerülnek, egészségkárosodás nélkül felszívódnak. Nem váltanak ki lúgos reakciót, nem irritálják és nem szárítják a bőrt.

A mosogatás az egyik leggyakoribban végzett házimunka. De vajon tisztában vagyunk azzal, milyen vegyi anyagokat használunk edényeink napi tisztítása során? Helyesen alkalmazzuk-e mosogatószereinket? Befolyásolja-e szervezetünket vegyianyag-tartalmuk?

A mosogatószerek túnyomó többsége mesterséges anyagokból előállított, zsírtalanító hatóanyagokat, foszfátokat, színezékeket, tenzideket, illatosítóanyagokat, kézvédő adalékokat tartalmazó vegyianyag. A felsorolt összetevők egyike sem mondható kifejezetten környezetkímélőnek.

A foszfát károsan hat az élővizekre, ugyanis megakadályozza, hogy a baktériumok lebontsák a szennyvizekben található anyagokat, és hasznosítható formában visszajuttassák a talajba. A tenzid fényessé teszi a felületeket, de öblögetés után is megmarad, felgyorsítva szervezetünkben más mérgek, élelmiszer-adalékok felszívódását. Minden vegyszer hatással van szervezetünkre, a kérdés csak az – mennyire?

Mutatunk Neked egy olyan alternatív megoldást, amellyel elkerülheted a vegyianyagokat a mindennapi mosogatásnál!

Natalija véleménye, amelyet a tiande.ru-n osztott meg a Mosódió alapú folyékony mosogatószerről:

“Először a mosogatóban elmostam az összes mosatlan edényt – a mosogatás könnyű és kellemes volt, fölösleges erőfeszítés nélkül, és szokatlanul komfortos. Aztán kedvet kaptam rá, hogy nekilássak annak, amit az ember általában későbbre halaszt – a főzőlapon álló serpenyők és fazekak elmosogatásának. Ugyanazzal a lendülettel lemostam a zsírt magáról a főzőlapról. Na, aztán sorra vett class=”text_exposed_show” display: inline; font-family: inheritem az üvegedényeket – már szinte bántóan csikorogtak, bizonyítván, hogy a lehető legtisztábbak, a megszáradás során sem homályosodva el.

De haladjunk csak szép sorjában…

A textúra – a legelső, amire figyelsz. Az, mondhatni, sűrűbb és telítettebb, mint a szokványos mosogatószerek esetében. Nem folyik szét, a mosogatószivacs nem szívja be. Vízzel érintkezve kevés, könnyű habot képez, ellentétben a szokványos mosogatószerek tömör, csúszós habjával.

Az illata – citrusillat, nem agresszív. Ebben az esetben a citromsav természetes tartósítószerként, nem pedig illatosító szerként működik, ezért nem marad meg az edényen, hanem egyszerűen csak a mosogatás kísérő jelensége.

A szer tisztító hatását a legmagasabb pontszámmal értékelném. Az a gyorsaság mindenesetre figyelemre méltó volt, ahogy a tányérok hátsó fele és a csészék belső máza elkezdett csillogni. A szokványos rutinművelet szórakoztatóvá és eredményessé változott!

Ebben az esetben nem a hab tisztít, hanem maga a gélszerű anyag, amely felhígulva egybeolvad a vízzel, a zsírral és a szennyeződéssel.

A zsíroldó képesség – ez a mosódió alapú mosogatószer másik tulajdonsága, amelyik, szerintem, a legnagyobb elismerésre méltó. A szert tökéletesen le lehet öblíteni – ami remekül érzékelhető és kedvező tulajdonságnak minősül! De még akkor is, ha valamennyi rajta marad az edényen, az csak a természetes eredetű szaponinok, amelyeket az édességekben és az italokban természetes emulgeáló szerként még az élelmiszeriparban is felhasználnak.

Ami pedig a kézbőrt illeti, ott a víz, természetesen, elvégzi a maga dolgát. De épp ez a lényeg, hogy a víz, nem pedig a mosogatószer (amely egyáltalán nem agresszív és kézkímélő).

Most már semmivel nem cserélném el!!! Az edény úgy néz ki, mintha új lenne, az üvegedények pedig egyszerűen áttetszőbbek, foltok és megfolyás nélkül!! Csoda szépen kimostam még a mikrohullámú sütő belsejét is!!”

Összetétel:
– Kokoglükozidok: biztonságos, 100 %-ban biológiailag elbomló szerek.
– Citromolaj: aromatizátor
– Citromsav: természetes tartósítószer
– Euxil: Zöld tartósítószer

További információk

Kiszerelés

500 ml

Összetétel

15-30 % nemionos felületaktív anyag, 5-15 % anionos felületaktív anyag, parfüm, phenoxyethanol / ethylhexylglycerin.

Mosódió alapú mosogatószer termékről 1 értékelés

  1. Gáborné Murányi (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük