Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Mosógömbök turmalinnal

Termékkód 144301 Kategóriák , Tag

A TianDe ökogömb szettje a környezetkímélő és gazdaságos mosás eszköze, mely gyökeresen megváltoztatja a mosásról kialakult felfogást. A gömböket 100%-ig természetes eredetű komponensek alkotják – turmalin granulátum, zeolitok, ritkaföldfémek, ezüst.

16 040 Ft

2 készleten

Leírás

A TianDe ökogömb szettje a környezetkímélő és gazdaságos mosás eszköze, mely gyökeresen megváltoztatja a mosásról kialakult felfogást. A gömböket 100%-ig természetes eredetű komponensek alkotják – turmalin granulátum, zeolitok, ritkaföldfémek, ezüst. Összetételükben nincsenek felületaktív anyagok, foszfátok vagy egyéb szintetikus anyagok. Mivel innovatív formulájukból teljességgel hiányoznak az agresszív vegyi anyagok, a gömbök ártalmatlanok a környezetre. Nem okoznak bőrirritációt. Mind a mosóport, mind az öblítőszert helyettesítik. A gömbökben lévő granulátum antibakteriális hatású, eltünteti a kellemetlen szagokat. A ruhaneműt puhává és frissé varázsolják, megőrzik a színek élénkségét.

Tudtad, hogy a mosópor a legelterjedtebb háztartási vegyszer a világon?

A mosóporok alapvető összetevői az anionos felületaktív anyagok (A-detergensek) és a foszfátok.

Az A-detergensek ugyanakkor a legolcsóbb és a legagresszívebb felületaktív anyagok.

Minél jobban habzik a mosópor, annál magasabb benne az anionos detergensek koncentrációja!

A lefolyócsöveken keresztül az A-detergensek pedig mindenképpen kikerülnek a természetes vizekbe…

Az anionos detergensek felerősítik az üvegházhatást, csökkentve a világóceán képességét az emberi civilizáció által termelt széndioxid (CO2) elnyelésére.

Ez globális klímaváltozást eredményez – áradásokat, szárazságot, hurrikánokat, az ivóvíztartalékok csökkenését, élő szervezetek kipusztulását…

Az ivóvíz egyelőre nem habzik, de az anionos detergensek átszüremkednek a tisztítóberendezéseken és az ivóvízzel csaknem ugyanolyan koncentrációban térnek vissza lakásunkba, ahogy a lefolyóba öntöttük azokat.

Az anionos detergensek szervezetünkbe kerülésének ennél is rövidebb útja – a ruházat.

Az anionos detergensek még tíz öblítéssel sem távolíthatók el a ruhaneműből

A bőrre kerülő A-detergensek teljes mennyiségéből a szervezetben felhalmozódhat bizonyos mennyiség.

Az anionos detergensek ugyanúgy hatnak, mint a mérgek:
megváltoztatják a vér biokémiai jellemzőit;
rongálják a sejtek épségét;
végzetesen hatnak az idegi ingerek továbbításának folyamatára…

A foszfátok (vagy foszfonátok) – az anionos detergensek hű harcostársai, elősegítik azok erőteljesebb behatolását a szervezetbe az emberi bőrön keresztül.

A víz a mosási folyamat alapvető összetevő eleme. Ahhoz, hogy a piszkos foltokat kimoshassuk, a víz hígító tulajdonságát felületi feszültségének csökkentésével növelni kell.

Az ökogolyók megváltoztatják a víz felületi feszültségét, amelyre a turmalin mozgása révén keletkező, gyenge változó elektromágneses mezőkkel fejtik ki hatásukat.

A zeolitok pórusos felépítésűek. A pórusok a szivacshoz hasonló módon molekulányi méretűek, a vízből képesek elnyelni a sókat, ily módon lágyítják azt.

A ritkaföldfémek, erősítvén a víz elektromosságvezető képességét, javítják a mosás minőségét.

A kék ökogolyó összetételében megtalálható az ezüst, amely antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A TianDe ökogömb szettje a környezetkímélő és gazdaságos mosás eszköze. A gömböket 100%-ig természetes eredetű komponensek alkotják – turmalin granulátum, zeolitok, ritkaföldfémek, ezüst. összetételükben nincsenek felületaktív anyagok, foszfátok vagy egyéb szintetikus anyagok. Mivel innovatív formulájukból teljességgel hiányoznak az agresszív vegyi anyagok, a gömbök ártalmatlanok a környezetre. Nem okoznak bőrirritációt. Mind a mosóport, mind az öblítőszert helyettesítik. A gömbökben lévő granulátum antibakteriális hatású, eltünteti a kellemetlen szagokat. A ruhaneműt puhává és frissé varázsolják, megőrzik a színek élénkségét.

A gömbök egyaránt használhatók kézi és gépi mosásnál, mind hideg, mind meleg (max. 60°C) víz alkalmazásával.A mosógömbök gépi mosásnál maximum 400-600 fordulaton alkalmazhatók! A mosógömbök nem alkalmasak fehérítésre és különböző eredetű foltok eltávolítására. Gyapjú, selyem és kényes szövetek mosásához csak kézi mosással használható.


Valaha az erdők Európa teljes területét elfoglalták, ma – teljes kiterjedésének nem több mint 1/3-át borítják.
Bolygónk felszínéről minden egyes másodpercben egy futballpályányi méretű erdő tűnik el!

Egy ökogömb szett megvásárlásával egy tűlevelű fa elültetéséhez is hozzájárulsz!

További információk

Kiszerelés

2 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosógömbök turmalinnal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük