Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Ocean Riches Fluid a szemhéjra tengeri sünnel

Ocean Riches Fluid a szemhéjra tengeri sünnel – az óceán kincsei bőrötök szépségéért!

A bőr példátlan megfiatalítása a tengeri organizmusokkal kapcsolatos legutóbbi biotechnológiai felfedezések eredményeinek felhasználásával!

7 600 Ft

Ezt a terméket meg kell rendelnünk! Várható érkezés raktárunkba 12-14 nap!

Leírás

Ocean Riches Fluid a szemhéjra tengeri sünnel – az óceán kincsei bőrötök szépségéért!

A bőr példátlan megfiatalítása a tengeri organizmusokkal kapcsolatos legutóbbi biotechnológiai felfedezések eredményeinek felhasználásával!

PARABÉNEKET NEM TARTALMAZ!

Bemutatjuk az “Ocean Riches” luxus termékcsaládban található szereket a kizárólag a tengeri sün szervezetében fellelhető biológiailag aktív hatóanyagok egész készletével.

A hialuronsavas szérum az arcra, a fluid a szemhéjra és a hidratáló sminkalapozó teljes értékű bőrápolást kínál számotokra!

A sorozat alapját a tengeri organizmusokkal kapcsolatos legutóbbi biotechnológiai felfedezések eredményei képezik. A villámgyors hidratálás, a bőr frissessége és ragyogása + a ráncokkal vívott küzdelem – a sorozat termékeinek komplex és rendszeres használata mindezt biztosítja számotokra.

Ocean Riches Fluid a szemhéjra tengeri sünnel – egy pillanat alatt friss tekintet!

A szemkörnyéki bőr általában először kezd árulkodni a nők életkoráról. Miért van ez így?
– A szemkörnyéki bőr nagyjából hatszor vékonyabb, mint arcunk egyéb területeinek bőre, ezért sokkal jobban ki van téve az irritációnak és a dehidratálódásnak.
– A mimikai izmok tútengése e zónában valósággal kiprovokálja a ráncok gyors megjelenését.
– A bőrfelszín alatti laza és vékony zsírszövet jól felhalmozza a vizet, ami azt jelenti, hogy ödémásodást válthat ki.
– Az “Ocean Riches” termékcsaládhoz tartozó fluid a szemhéjra olyan alapvető problémákra jelent megoldást, amelyek a szemkörnyéki bőrre kifejlesztett minőségi kozmetikumok számára jelentenek kihívást.

A bőr mélyen ható revitalizálása:
Az utóbbi időben divatossá vált fogalom a szó szorosan vett értelmében az “élethez való visszatérést” jelenti. Lényegében ez nem más, mint hidratálás + fiatalítás. A fluid a vörös moszatok kivonatából kinyert poliszacharidokkal felerősített revitalizáló komplexet tartalmaz, amely a bőr felszínén egy rugalmas biomátrixot képez és megőrzi a bőr megfelelően hidratált állapotát.

Lifting hatás:
Aktív összetevőinek köszönhetően a fluid tartós lifting hatást hoz létre, a szemkörnyéki bőrt tömörebbé teszi és minimálisra csökkenti a ráncok mennyiségét.

A ráncok kisimítása:
A fluid a tengeri sün kivonatát tartalmazza, amely igen erős fiatalító hatást fejt ki és aktív küzdelmet folytat a ráncok ellen. A fluidnak köszönhetően a zsenge szemkörnyéki bőr újra visszanyeri tónusát és feszes rugalmasságát, megszűnik az ödémásodás és a bőr életkorral járó megereszkedése.

S mit tartalmaz belül?

Tengeri sün kivonata:
Elősegíti a bőr megfiatalodását. Összetételében a vitaminok és mikroelemek egyedülálló gyűjteményével. E kivonatnak köszönhetően a bőrtakaró visszanyeri tónusát, rugalmasságát, megszűnik az ödémásodás és a bőr életkorral járó megereszkedése.

Szabadalmaztatott LIFTONIN – XPRESS komplex:
Összetételében a vörös moszatokkal, kisimítja a ráncokat, növeli a bőr feszes rugalmasságát. A komplex egy szempillantás alatt elkezd működni, észrevehető és hosszan tartó hatást fejtve ki. Kisimítja a ráncokat, csökkenti azok mennyiségét, javítja a szemkörnyéki bőr struktúráját. Az összetevő erősíti a bőr ellenállóképességét a sérülésekkel szemben. A bőrre jótékony hatást kifejtő poliszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz. Gyulladásgátló, antioxidáns és hidratáló hatású. Növeli a bőr feszes rugalmasságát és hidratáltságát.

Nátrium-hialuronát:
Intenzíven hidratálja a szemkörnyéki bőrt, erősíti a bőr turgornyomását.

Trehalóz:
Elősegíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését és a ráncok kisimulását.

További információk

Kiszerelés

25 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ocean Riches Fluid a szemhéjra tengeri sünnel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük