Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

„Ősi Kínai Recept” hajkondicionáló balzsam

Az “Ősi Kínai Recept” hajkondicionáló balzsam;span – a haj dús és természetes színe, puhasága, selymessége és a hajs;span zálak felerősített növekedése!;strong text-align: centerNövényi terápia a haj számára az ősi kínai hagyományok szerint:;strong text-align: centerVarázsold újra fiatallá hajadat és add vissza neki eredeti erejét!

3 650 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Az “Ősi Kínai Recept” hajkondicionáló balzsam;span – a haj dús és természetes színe, puhasága, selymessége és a hajs;span zálak felerősített növekedése!;strong text-align: centerNövényi terápia a haj számára az ősi kínai hagyományok szerint:;strong text-align: centerVarázsold újra fiatallá hajadat és add vissza neki eredeti erejét!

Szeretnéd, ha hajad egészsége és ereje mindig örömmel töltsön el, pompás kinézete pedig vonzaná a környezetedben lévők elismerő pillantásait? Hát ne felejtsd el az őt joggal megillető, kötelező figyelmet fordítani a hajadra!

A hajápolás alfája és ómegája – mindössze két egyszerű lépés. Az első – kíméletes tisztítás egy gyengéd sampon alkalmazásával, a második – az ápolás teljessé tétele egy hajkondicionáló balzsam segítségével. A TianDe bemutatja a hajad szépsége és ereje érdekében kifejlesztett termékcsoportját – az “Ősi Kínai Recept” sampont és hajkondicionáló balzsamot.

A kínai nők haja mindig is híres volt sűrűségéről és “selymes” struktúrájáról. Szeretnél ugyanilyen hajat? Fegyverkezz fel e két hajápoló szerrel! A sampon gyengéden megtisztítja a szennyeződésektől a fejbőrt és magát a hajat, a hajkondicionáló balzsam pedig puhaságot és selymességet kölcsönöz neki. Az összetételükben megtalálható komponenseknek köszönhetően sikeresen megelőzheted a korai őszülés megjelenést, megerősítheted a hajhagymákat és serkentheted a hajszálak növekedését.

A sampont és a hajkondicionálót kínai gyógyfüvek egyedülálló keverékét felhasználva fejlesztették ki. Ezek maximális hatékonysággal egészítik ki egymást, felerősítve a szerek rendszeres használatától várható hatást.

A kínai keserűfű (Fo-ti) gyökerének kivonata a növények azon kisszámú csoportjához tartozik, amelyeket a kínaiak a “hosszú élet növényeinek” neveznek. Maga a sokvirágú vagy kínai keserűfű neve fordításban annyit tesz, mint “az öreg bölcs hollófekete haja”. Létezik egy szép legenda a bölcs filozófusról, aki egész életét a természet ölén élte le. Egyszer csak csodás ismeretek birtokába jutott a gyógyfű kapcsán, amelyet aztán főzet formájában nem egy napig, hanem néhány hónapon keresztül fogyasztott, minek után egy húszéves fiatalember külsejét öltötte magára. A legenda szerint a filozófus haja fekete lett, mint a holló szárnya, bőre rugalmassá, izmai pedig feszessé váltak. Hamarosan megnősült, gyerekei születtek, akik utódaikra hagyták a csodafűvel kapcsolatos tudásukat. S akkor miben is rejlik e rejtélyes növény titka? Az a helyzet, hogy a kínai keserűfű gyökere segít semlegesíteni az agresszív dihidrotesztoszteron (DHT) hormont, amely a hajtüszőkben halmozódik fel, ami gyakran oka lesz a hajszín elvesztésének és a hajhullásnak mind a nőknél, mind a férfiaknál. A kor előrehaladtával a DHT egyre nagyobb és nagyobb mennyiségben halmozódik fel a hajban, a hajzat ritkul, a színe pedig eltűnik. A Fo-ti, a kínai keserűfű elősegíti e folyamat lassulását és megfiatalítja a hajtüszőket.

A gyömbérgyökér kivonata elősegíti a haj egészségesebbé válását, a hajszálakat erősebbé és ellenállóbbá teszi a külső behatásokkal szemben. összetételében rengeteg hasznos anyag található:
– A1,-B1,-B2 és C-vitamin;
– ásványok;
– mikroelemek;
– illóolajok;
– zsírok és pótolhatatlan aminosavak.

A gyömbért tartalmazó hajápolószerek táplálják a hajhagymákat, erősíti a hajszálak növekedését, ily módon életképesebbé varázsolva azokat. A gyömbér egyedülálló tulajdonsága, hogy képes serkenteni a vérkeringést. Ha a vér normális módon eljut a fejbőrbe, a hajtüszők több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, ez pedig elősegíti azok, illetve az egészséges és erős hajszálak növekedését, A gyömbér ugyancsak gazdagon tartalmaz természetes zsírsavakat, amelyek táplálják a hajszálak gyökerét és javítják azok minőségét.

Az édesgyökér kivonata a samponokban és a hajkondicionáló szerekben felveszi a küzdelmet a száraz fejbőrrel, megszünteti a korpásodást és a viszketést. Ezen túmenően a vérkeringés javítása révén megszünteti a hajhullást és erősíti a hajszálak szerkezetét. Miként fejti ki hatását? Az édesgyökér alapvető komponense – a dikálium-glicirrizát. Japán tudósok egy egész sor vizsgálatot végeztek el, amelyek során bebizonyosodott a dikálium-glicirrizát hatékonysága a bőrgyulladások, illetve a fejbőrön jelentkező gyulladásos jelenségek gyógykezelése során. Amellett a szer viszketés elleni és sebbegyógyító tulajdonságról tett tanúbizonyságot.

“Ősi Kínai Recept” hajkondicionáló balzsam


– Nem mindennapi simaságot és selymességet kölcsönöz a hajnak;
– meggátolja a korai őszülést;
– elősegíti az egészséges és erős hajszálak növekedését;
– megkönnyíti a haj kifésülését.

+A hajkondicionáló balzsam formuláját erősíti:
a dimetikon – egy komponens a ragyogó és selymes hajért;
a cetrimónium-klorid – megszünteti a statikus elektromosságot és kiegyenlíti a hajszálak szövetét.

Ha szeretnéd, hogy hajad a hajmosás után könnyen kifésülhető, ragyogó és selymes legyen, a samponnal történő mosás után egyetlen alkalommal se felejts el hajkondicionáló balzsamot használni! Az nagymértékben megkönnyíti a kifésülést, valamint védelmet nyújt a hajszálak számára a szárítás és a berakás során. Azon kívül a hajkondicionáló egy láthatatlan hártyával vonja be a hajfürtöket, amely révén megvédi a hajat az ártalmas külső tényezők hatásától. A hajkondicionáló ugyancsak lehetővé teszi a szükséges nedvesség szintjének megőrzését hajszálakban. Mind ezek a tulajdonságok – “alapvető” követelményt jelentenek bármilyen jó minőségű hajkondicionálóval szemben. De mi van akkor, ha mindez mégis kevésnek bizonyul? A TianDe “Ősi Kínai Recept” hajkondicionáló balzsamja ezeken túmenően még több feladattal megbirkózik!

A kínai keserűfűnek az összetételében megtalálható kivonatának köszönhetően a hajkondicionáló segít meggátolni a korai őszülés megjelenését. éljen a hajszálak természetesen világos színe!

A kínai növények gyökeréből készült kivonatok hozzájárulnak a fejbőrben végbemenő mikrokeringés javításához, hajszálaid tápanyag-ellátása javul, következésképpen azok gyorsabban növekednek! Az aktív összetétel észrevehetően erősíti a hajszálak gyökerét, a haj egészségesen és selymesen néz ki.

A hajkondicionáló balzsam összetételét erősítő dimetikon ragyogást és puhaságot kölcsönöz a hajnak, megkönnyíti a kifésülést. Segít javítani a hajfürtök formáját és általános ápoló hatást fejt ki. A dimetikon ugyancsak szilárdabbá és teherbíróbbá tenni a hajszálakat és védelmet nyújt számukra a forró levegővel szemben. Ezen túmenően segít csökkenteni a hajszín kimosódásának mértékét.

A cetrimónium-klorid – egy olyan anyag, amely védő és kiegyenlítő hártyát képez a hajszálak felületén. Amellett megkönnyíti a kifésülést és meggátolja a statikus elektromosság felhalmozódását.

További információk

Kiszerelés

220 g

„Ősi Kínai Recept” hajkondicionáló balzsam termékről 1 értékelés

  1. Anett (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük