Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

„Ősi Kínai Recept” sampon

Termékkód 20146 Kategóriák , Tag

Növényi terápia a haj számára az ősi kínai hagyományok szerint

Varázsold újra fiatallá hajadat és add vissza neki eredeti erejét!

4 150 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Növényi terápia a haj számára az ősi kínai hagyományok szerint

Varázsold újra fiatallá hajadat és add vissza neki eredeti erejét!

Az “Ősi Kínai Recept” sampon – gyengéden és kíméletesen tisztít, segít megelőzni a korpásodást, és visszaadni a haj erejét és szépségét!

Szeretnéd, ha hajad egészsége és ereje mindig örömmel töltsön el, pompás kinézete pedig vonzaná a környezetedben lévők elismerő pillantásait? Hát ne felejtsd el az őt joggal megillető, kötelező figyelmet fordítani a hajadra!

A hajápolás alfája és ómegája – mindössze két egyszerű lépés. Az első – kíméletes tisztítás egy gyengéd sampon alkalmazásával, a második – az ápolás teljessé tétele egy hajkondicionáló balzsam segítségével. A TianDe bemutatja a hajad szépsége és ereje érdekében kifejlesztett termékcsoportját – az “Ősi Kínai Recept” sampont és hajkondicionáló balzsamot.

A kínai nők haja mindig is híres volt sűrűségéről és selymes struktúrájáról. Szeretnél ugyanilyen hajat? Fegyverkezz fel e két hajápoló szerrel! A sampon gyengéden megtisztítja a szennyeződésektől a fejbőrt és magát a hajat, a hajkondicionáló balzsam pedig puhaságot és selymességet kölcsönöz neki. Az összetételükben megtalálható komponenseknek köszönhetően sikeresen megelőzheted a korai őszülés megjelenését, megerősítheted a hajhagymákat és serkentheted a hajszálak növekedését.

A sampont és a hajkondicionálót kínai gyógyfüvek egyedülálló keverékét felhasználva fejlesztették ki. Ezek maximális hatékonysággal egészítik ki egymást, felerősítve a szerek rendszeres használatától várható hatást.

A kínai keserűfű (Fo-ti) gyökerének kivonata a növények azon kisszámú csoportjához tartozik, amelyeket a kínaiak a “hosszú élet növényeinek” neveznek. Maga a sokvirágú vagy kínai keserűfű neve fordításban annyit tesz, mint “az öreg bölcs hollófekete haja”. Létezik egy szép legenda a bölcs filozófusról, aki egész életét a természet ölén élte le. Egyszer csak csodás ismeretek birtokába jutott a gyógyfű kapcsán, amelyet aztán főzet formájában nem egy napig, hanem néhány hónapon keresztül fogyasztott, minek után egy húszéves fiatalember külsejét öltötte magára. A legenda szerint a filozófus haja fekete lett, mint a holló szárnya, bőre rugalmassá, izmai pedig feszessé váltak. Hamarosan megnősült, gyerekei születtek, akik utódaikra hagyták a csodafűvel kapcsolatos tudásukat. S akkor miben is rejlik e rejtélyes növény titka? Az a helyzet, hogy a kínai keserűfű gyökere segít semlegesíteni az agresszív dihidrotesztoszteron (DHT) hormont, amely a hajtüszőkben halmozódik fel, ami gyakran oka lesz a hajszín elvesztésének és a hajhullásnak mind a nőknél, mind a férfiaknál. A kor előrehaladtával a DHT egyre nagyobb és nagyobb mennyiségben halmozódik fel a hajban, a hajzat ritkul, a színe pedig eltűnik. A Fo-ti, a kínai keserűfű elősegíti e folyamat lassulását és megfiatalítja a hajtüszőket.

A gyömbérgyökér kivonata elősegíti a haj egészségesebbé válását, a hajszálakat erősebbé és ellenállóbbá teszi a külső behatásokkal szemben. összetételében rengeteg hasznos anyag található:
– A1,-B1,-B2,és C-vitamin;
– ásványok;
– mikroelemek;
– illóolajok;
– zsírok és pótolhatatlan aminosavak.

A gyömbért tartalmazó hajápolószerek táplálják a hajhagymákat, erősíti a hajszálak növekedését, ily módon életképesebbé varázsolva azokat. A gyömbér egyedülálló tulajdonsága, hogy képes serkenteni a vérkeringést. Ha a vér normális módon eljut a fejbőrbe, a hajtüszők több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, ez pedig elősegíti azok, illetve az egészséges és erős hajszálak növekedését, A gyömbér ugyancsak gazdagon tartalmaz természetes zsírsavakat, amelyek táplálják a hajszálak gyökerét és javítják azok minőségét.

Az édesgyökér kivonata a samponokban és a hajkondicionáló szerekben felveszi a küzdelmet a száraz fejbőrrel, megszünteti a korpásodást és a viszketést. Ezen túmenően a vérkeringés javítása révén megszünteti a hajhullást és erősíti a hajszálak szerkezetét. Miként fejti ki hatását? Az édesgyökér alapvető komponense – a dikálium-glicirrizát. Japán tudósok egy egész sor vizsgálatot végeztek el, amelyek során bebizonyosodott a dikálium-glicirrizát hatékonysága a bőrgyulladások, illetve a fejbőrön jelentkező gyulladásos jelenségek gyógykezelése során. Amellett a szer viszketés elleni és sebbegyógyító tulajdonságról tett tanúbizonyságot.

Az “Ősi Kínai Recept” sampon:

– Kíméletesen és puhán tisztítja a hajat;
– felveszi a küzdelmet a fejbőr viszketésével és meggátolja a korpásodást;
– megelőzi a korai őszülés megjelenését;
– erőssé és rugalmassá varázsolja a hajszálakat.
+ A sampon formulája climbazollal felerősített – ez egy legújabb generációs gombásodás elleni összetevő, a korpásodás megsemmisítésének egyik leghatékonyabb szere.

A sampon abban a formájában, ahogy azt manapság ismerjük, a mút század elején jelent meg – 1903-ban. Akkoriban a hajra való folyékony szappannak hívták. A sampon alapvető rendeltetése mind a mai napig változatlan maradt – lemosni a fejbőrről és a hajról a szennyeződéseket. Ugyanakkor a sampon korszerű formulája lehetővé teszi, hogy az ne csupán tisztálkodási szer legyen. Ma már egyszerre több funkciót is képes ellátni, amelyek közül a legalapvetőbb – gondoskodni hajfürtjeid egészségéről és szépségéről. A TianDe “Ősi Kínai Recept” samponja segít, hogy hajszálaid erősebbé váljanak! Az összetételében található komponenseknek köszönhetően a sampon hatékonyan küzd a fejbőr viszketésével és meggátolja a korpásodást. Felejtsd el a kellemetlen fehér szemcséket ruhádon!

Egészen biztos, hogy ez a sampon kedvedre lesz, ha szíveden viseled hajad színét. Egyedülálló összetevőjének – a kínai keserűfű kivonatának köszönhetően a sampon hozzájárul a korai őszülés megakadályozásához, visszaadva hajfürtjeid természetes színét. Hajszálaid minden egyes mosással erősebbek és rugalmasabbak lesznek!

A sampon formulája climbazollal felerősített. Ez egy legújabb generációs gombásodás elleni összetevő, a korpásodás “megsemmisítésének” egyik leghatékonyabb szere. No, és mi is az a korpa? Ezek nem csupán a fekete garbód látványát rontó, ronda fehér szemcsék. A korpásodás kialakulásához vezető patológiás folyamat előidézője a “Pityrosporum” nevű élesztőgomba. Maga a korpa fehér, szürkés vagy sárgás színű, elszarusodott, elhalt sejtek tömege. A korparészecskék formája eltérő lehet: könnyedén lepereghetnek vállunkra, vagy, összetapadva, nehezen eltávolítható, zsíros réteget képezhetnek. A hosszan tartó betegség következményeként előfordulhat a hajszálak törzsének törékenysége, sőt a hajszálak teljes kihullása! A sampon összetételében található climbazol kiküszöböli mind ezeket a kellemetlen tüneteket, megszünteti a viszketést, a hámlást és a bőr égő érzését, valamint meggátolja a gombás fertőzés által sérült bőr bakteriális elfertőződését.

További információk

Kiszerelés

220 g

„Ősi Kínai Recept” sampon termékről 2 értékelés

  1. Anett (megerősített tulajdonos)

  2. Anonim (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük