Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

„Peptid keverék” hidrogél maszk a szemkörnyékre

Puhító hatású, kíméletesen korrigálja a mimikai ráncokat; erősíti a bőr textúráját, a bőrt rugalmasabbá és feszesebbé varázsolja; tökéletesen alkalmas a kor előrehaladtával rugalmasságát vesztett vagy a napsugárzás következtében sérült bőr ápolására.

A statisztikák szerint 25 éves koruk után a nők csaknem 80 %-a elégedetlen a külsejével felkelés után..!

800 Ft

6 készleten

Leírás

Puhító hatású, kíméletesen korrigálja a mimikai ráncokat; erősíti a bőr textúráját, a bőrt rugalmasabbá és feszesebbé varázsolja; tökéletesen alkalmas a kor előrehaladtával rugalmasságát vesztett vagy a napsugárzás következtében sérült bőr ápolására.

A statisztikák szerint 25 éves koruk után a nők csaknem 80 %-a elégedetlen a külsejével felkelés után..! S az elégedetlenség legfőbb oka – a táskás szemek és a

szemek alatti püffedtség, amelyek automatikusan öregítenek és fáradt kinézetet kölcsönöznek. Szeretnétek, hagy a reggel azon nyomban csodálatosan nézzetek ki és kiváló legyen a hangulatotok? Próbáljátok ki a TianDe újdonságait – a hidrogél maszkokat a szemkörnyéki bőrre!

A hidrogél maszk kegyesít magában egy sor fontos tulajdonságot: a krémek, a maszkok és pakolások által nyújtott lehetőségeket, a lokális alkalmazás képességét, az azonnal kifejtett hatást. A maszkok rendeltetése a szemkörnyéki bőr szupergyors hatékonyságú ápolása és a hidrogél (egyfajta, a hasznos hatóanyagok tömegét tartalmazó „koncentrált zselé”) megformázott darabkáiból állnak, amelyek 15 percre kerülnek felhordásra a szemek alá.

Csak folytassátok megszokott tevékenységeteket, a maszkok abban nem fognak zavarni – megbízhatóan tapadnak és garantálják a gyors eredményt.

– Használjátok közvetlenül a reggeli arctisztítás után – töltsétek fel tekinteteteket az egész napra szóló frissességgel!

– Használjátok bármikor a nap során – a maszkok azonnal megszüntetik a fáradtságérzetet, még a fontos események kezdete előtt..!

„Peptid keverék” hidrogél maszk: a szépség őre!

Szeretnétek követni a szépségápolásban jelentkező divatos tendenciákat? A „Peptid keverék” hidrogél maszk – pontosan az, amire szükségetek van! Összetételében megtalálhatók a legújabb generációs összetevők – a peptidek, amelyek nem a problémák következményeit kezelik (azaz a ráncokat), hanem azok megjelenésének okait. A peptidek a szervezetben a „hírvivő szerepét” töltik be – továbbítják a biológiai információkat az egyik sejttől a másikhoz, annak érdekében, hogy a szervezetben minden megfelelően működjön. Ha rövidebben kellene megfogalmazni, a peptidek rákényszerítik a sejteket, hogy azok 100 százalékban betöltsék funkciójukat, ugyanúgy, mint fiatal korukban. Mindezek eredményeként a ráncok kisimulnak, és ragyogó bőr az eredmény.

Összetételében megtalálható:

A „Peptid keverék” hidrogél maszk a szemkörnyékre a legkorszerűbb és leghatékonyabb összetevőket tartalmazza szépséged biztosítása érdekében!


A Matrixyl 3000 peptid nanokomplex – a ráncok elleni innovatív szer. A Matrixyl különleges összetevőkből – matrikinekből áll, amelyek a bőrre történő felhordást követően közvetlenül célba érnek és aktivizálják az elrenyhült sejtek regenerálódását. A matrikinek speciális típusú molekulák, amelyek képesek hatást kifejteni a regenerálódást beindító génekre. Ideális komponens az ernyedt és fáradt bőr regenerálására. A készítmény hatékonyan működik bármilyen típusú– mind a mimikai, mind az életkor előrehaladtával megjelenő ráncokkal szemben.
A Matrixyl alighanem a legszámosabb, független laboratóriumok által végzett teszten ment keresztül, amelyek bizonyítják hatékonyságát.
A Matrixyl 3000 peptid keverék a TianDe egy további termékében is megtalálható – a „Szenzáció” nappali arckrémben. E krém felszíni lifting hatással rendelkezik és mindjárt két irányba is kifejti hatását: mint tökéletes smink alapozószer és mint fiatalító hatású nappali krém.

“>
A hidrolizált kollagén serkenti a felhám kollagén rostszálainak regenerálódását, tömörebbé és rugalmasabbá varázsolja a bőrt, erősíti annak turgornyomását, a bőrön egy hártyát képez, amely védi azt a nedvességvesztéstől.


A kukoricaglutén által tartalmazott aminosavak – a metionin, a lizin és a treonin. A metionin ként tartalmaz – a keratin elengedhetetlen összetevőjét –, valamint egy pótolhatatlan aminosav, amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani, ily módon abba kizárólag a táplálékkal és a táplálékkiegészítőkkel vihető be. Ez az aminosav – a kollagén építőanyaga.

“>
Az allantoint először madarak embrionális szöveteiben mutatták ki („allantoisz” – az embrionális burkok egyikének neve), amelyekben ez az anyag befolyásolja döntő mértékben az embrió kialakulását és a szövetek növekedését. A kozmetikumok összetevőjeként az allantoin regeneráló hatást fejt ki, puhítja és nyugtatja a bőrt, védelmet nyújt számára a külső tényezők ártalmas hatásaival szemben.

Te is szeretsz időnként étterembe járni, hogy finomságokkal kényeztesd magad? Bőrünk ugyanúgy igényli a különleges, kiegészítő táplálékot, s ezt a kozmetikai maszkok tudják biztosítani számára.

A maszkok – sajátos étterem a bőr számára, s ennek az étteremnek a látogatása 35 év fölött az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy arcunk szépségét és fiatalságát megőrizhessük. A Collagen Active sorozat étlapján az érett bőr számára tökéletes kollagénes maszkok szerepelnek. Ezeket otthon képtelenség lenne elkészíteni…

Alkalmazás

Helyezzük rá a két szemmaszkot a gondosan letisztított szemkörnyéki bőrre! 15-20 perc múltán távolítsuk el,és töröljük le a bőrfelületet! Használata heti egy-két alkalommal ajánlott.

Minden bőrtípusra használható, 25 év fölött ajánlott.

További információk

Kiszerelés

2 db

„Peptid keverék” hidrogél maszk a szemkörnyékre termékről 2 értékelés

  1. Istvan Karsai (megerősített tulajdonos)

  2. Erzsébet W. (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük