Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Phyto Code Arckrém kínai hernyógombával és zsályával

Zöldet akarsz?

PhytoCode – “zöld” kozmetikumok, amelyek nem blokkolják a D-vitamin kiválasztását

5 130 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Zöldet akarsz?

PhytoCode – “zöld” kozmetikumok, amelyek nem blokkolják a D-vitamin kiválasztását

Arckrém kínai hernyógombával és zsályával

öregedés elleni ápolás + kétszeres védő hatás: az UVB + az UVA sugárzással szemben

A tökéletességért és a védelemért:

Gyógynövénykeveréket tartalmaz a bőr fiatalságának biztosítása céljából. Nyugtató és puhító hatású, megelőzi a bőr hámlását. A zsálya által tartalmazott fitoösztrogének megőrzik a bőr fiatalságát, valamint meggátolják az első ráncok megjelenését. A kínai hernyógomba és a zöld tea antioxidáns védelmet nyújt, tonizálnak, összehúzzák a pórusokat, megakadályozva ily módon a mitesszerek képződését és a gyulladások kialakulását.

Összetételében megtalálhatók:
– a kínai hernyógomba (cordyceps sinensis) kivonata: védelem a szabad gyököktől és az ártalmas külső hatásokkal szemben;
– zsályakivonat: a sejtek fiatalságát megőrző fitoösztrogének forrása;
– a teacserje leveleinek kivonata: antioxidáns és antibakteriális védelem;
– hialuronsav: hidratálás, a bőr rugalmasságának megóvása;
– allantoin: a bőr puhítása, a hámlás megszüntetése;

Parabéneket és mestersége színezőanyagokat nem tartalmaz.

A sejtek korai öregedésének okai között kulcsfontosságú szerepet játszanak az ártalmas környezeti hatások, különös tekintettel a bőrre gyakorolt ártalmas hatásukat folyamatosan kifejtő, alattomos ultraibolya sugárzásra. Az e sugarak által kiváltott folyamatot nevezzük “fényöregedésnek”.

A bőrt nemcsak nyáron kell védeni a napsugárzástól, hanem a többi évszakban is: az alattomos UV-sugarak még télen is kifejtik hatásukat.

A PhytoCode termékcsaládba tartozó arckrém kínai hernyógombával és zsályával akár 85%-ban is képes blokkolni az UV-sugarakat.
Az SPF magas, tökéletes védelmet nyújtó szintjére a strandon és a hegyekben van szükség. Ezt kizárólag a leégést gátló, speciális krémek képesek biztosítani, amelyek azonban gátolják a D-vitamin kiválasztását és alkalmatlanok a mindennapi használatra.

A krém összetételében megtalálható ;UV-szűrők elnyelik az UV-sugárzást és meggátolják annak behatolását a bőr belsejébe, megóvva azt ez által a sejthártya roncsolódásától, a pigmentációtól, valamint rugalmassága elvesztésétől.

A PhytoCode arckrém kínai hernyógombával és zsályával összetételében található UV-szűrők egyidejűleg az UVA- és az UVB-sugaraktól védik a bőrt.
Az UVB sugarak kis mennyiségben lebarnulást eredményeznek, nagyobb dózisban viszont – a napsütés által kiváltott leégés okozói. Az UVA sugarak alattomosabban fejtik ki hatásukat – nem hagynak azonnal valamiféle látható jegyeket a bőrön, ugyanakkor annak mélyrétegeibe behatolva egy bizonyos idő mútán kiváltják a pigmentfoltok, anyajegyek és a szeplők megjelenését, csökkentik a bőr feszességét és rugalmasságát, szárítják és durvábbá teszik, kiváltva ezzel a bőr öregedését.

A krém természetes és szintetikus UV-szűrőket tartalmaz:

Az oktinoxát és a kínai teacserje levelének kivonata védelmet nyújt az UVB sugarakkal, az oxibenzon pedig az UVB és az UVA sugarakkal szemben.

A PhytoCode krém nem csupán az ultraibolya sugárzástól védi a bőrt, hanem a szabad gyökök káros hatásától – egy másik, a bőr öregedését előidéző további tényezőtől is. A krém dús, kínai hernyógombát tartalmazó összetétele védelmet nyújt a sejtek roncsolódása ellen, megőrizve ez által a bőr rugalmas feszességét.

A krém formulája zsályakivonatot tartalmaz – amely a bőr fiatalságát megőrző fitoösztrogének tárháza, gátolva ily módon a ráncok képződését.

A krém összetételében található hialuronsav hidratálja a sejteket, feszesen rugalmassá varázsolja a bőrt, az allantoin pedig – puhítja azt, nyugtató hatású, és megszünteti a bőr hámlását.

A krém mindennapi és éjszakai használatra is alkalmas.

A “Phyto Code” termékcsalád tagja mind önálló bőrápoló szerként, mind a termékcsalád egyéb szereivel kombinálva is használható.

További információk

Kiszerelés

50 g

Phyto Code Arckrém kínai hernyógombával és zsályával termékről 2 értékelés

  1. Klára Bordás (megerősített tulajdonos)

  2. Gáborné Murányi (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük