Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Pro Comfort Hialuronsavas intenzív hidratáló maszk arcra és nyakra

Azonnali hidratálás

A készítmény ideális száraz bőrre, minden korosztály számára ajánlott, amikor a bőr “szomjas”, szó szerint “vízért kiált”. A maszk igazi mentőöv a légkondicionáló miatt kiszáradt bőrnek. Már az első használat után érezni fogjuk az “azonnali szépség” hatását, rendszeres használatával pedig sokáig megőrizzük a bőr általános jó állapotát és fiatalos kinézetét.

990 Ft

Elfogyott

Leírás

Azonnali hidratálás

A készítmény ideális száraz bőrre, minden korosztály számára ajánlott, amikor a bőr “szomjas”, szó szerint “vízért kiált”. A maszk igazi mentőöv a légkondicionáló miatt kiszáradt bőrnek. Már az első használat után érezni fogjuk az “azonnali szépség” hatását, rendszeres használatával pedig sokáig megőrizzük a bőr általános jó állapotát és fiatalos kinézetét.

Összetételében megtalálhatók: hialuronsav, hidrolizált kollagén

Az arcbőr fiatalságát, szépségét és rugalmasságát nagy mértékben meghatározza, hogy mennyire hidratált a bőr, és mennyire képes az epidermisz megtartani a nedvességet. Ez pedig egyenes összefüggésben áll a bőrben található hialuronsav mennyiségével. A kor előre haladtával a hialuronsav szintézis csökken, a bőr szárazabb lesz, leveszíti rugalmasságát, megjelennek a ráncok. Ezenkívül egy nap leforgása alatt a szarurétegen keresztül (az arcbőrön keresztül is) 100-200 ml víz párolog el. Ennek következtében a bőr egyszerűen eleped a szomjúságtól. Ideje egy hatékony hidratáló szerhez fordulni, amelyet maga a természet alkotott – a hialuronsavhoz.

Bámulatra méltó, hogy 1 gramm hialuronsav könnyedén képes 3 liter vizet is megkötni. A hialuronsav és a hidrolizált kollagén kombinációja nyújtja az azonnali szép bőr látványát.

A maszk aktív összetevőjének hatása

A hialuronsav jól szétoszlik a teljes bőrfelületen, könnyű filmréteget képez, amely aktívan magába szívja a levegőből a nedvességet. Ez elősegíti a szarurétegben a szabad víz tartalmának megnövekedését, és további nedvesség mennyiséget hoz létre, amely abban segít, hogy a bőr felszínéről a víz kipárolgása csökkenjen. Látványosan javul a bőr kinézete, olyan, mintha belülről “feltöltődne”.

A maszk rendeltetése:
– hidratálja, javítja a bőr állagát
– regenerálja és erősíti a bőr külső védelmét (epidermális barriert)
– csökkenti a szárazság és húzódó érzetet
– javítja a textúráját és a bőr rugalmasságát

Eredmény:

Már az első maszk használata után az arcbőrünk sima tapintásúvá válik, és érzetre is nagyon kellemes lesz. Kisimulnak az apróbb bőrfelszíni ráncok, a mélyebbek pedig kevésbé lesznek szembetűnőek. A maszk rendszeres használatával stabil, hosszantartó lifting hatást érhetünk el.

Pro Comfort fátyolszövetes maszkok – Nyolc különleges módja annak, hogyan legyünk még vonzóbbak

 

A Pro Comfort sorozat – nyolc egyedülálló maszk, melyeknek erőteljes tápláló, hidratáló, tonizáló, regeneráló hatása van. Használatuk garantálja, hogy bőrünk látványosan fiatalosabb és szebb lesz.

Amikor a fátyolszövetes maszkkal ápoljuk bőrünket, a felülmúhatatlan kozmetikai hatás harmonikusan ötvöződik a szépségápolás élvezetével.

A fátyolszövetes maszk – a leheletfinom szövet gyengéd érintése, mely követi az arc vonalait. A maszkokat speciális aktív hatóanyagokkal itatták át. A fátyolszövetes alap garantálja, hogy az aktív összetevők egyenletesen oszlanak el a teljes bőrfelületen

A fátyolszövetes maszk hatása olyan, mint a borogatásé: a szövet teljes egészében befedi a bőrt, ezáltal hőhatást fejt ki, amelytől a pórusok gyorsabban kinyílnak.

Hatás az arcbőrre

A Pro Comfort készítményeket kifejezetten a modern nők számára találták ki, akik értékelik önmagukat és a dinamikus életstílust. Ezek a csodálatos maszkok felérnek egy szépségszalonnal – otthoni körülmények között. Bármikor önállóan elvégezhetjük a magas hatásfokú szépségápolást, amikor csak kedvünk támad hozzá!

Használat: a megtisztított arcbőrre helyezzük fel a maszkot, 15-20 perc múva vegyük le és öblítsük le vízzel. Sérült, irritált vagy gyulladt bőrre ne használjuk.

További információk

Kiszerelés

35 g

Pro Comfort Hialuronsavas intenzív hidratáló maszk arcra és nyakra termékről 5 értékelés

  1. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

  2. Erzsébet W. (megerősített tulajdonos)

  3. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

  4. Istvan Karsai (megerősített tulajdonos)

  5. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük