Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Pro Comfort „Q10” intenzív fiatalító maszk arcra és nyakra

Örök fiatalság – E maszkminden korosztálynak és minden bőrtípusra ajánlott. Az érett bőrűeknek érdemes kúraszerűen, több héten keresztül alkalmazni, melynek során a bőrben a hasznos anyagok felhalmozódnak, és ennek köszönhetően végbemegy az a fiziológiai hatás, amely megvédi a bőrt a korai öregedéstől, és a ráncok mélysége is csökken.

990 Ft

3 készleten

Leírás

Örök fiatalság – E maszkminden korosztálynak és minden bőrtípusra ajánlott. Az érett bőrűeknek érdemes kúraszerűen, több héten keresztül alkalmazni, melynek során a bőrben a hasznos anyagok felhalmozódnak, és ennek köszönhetően végbemegy az a fiziológiai hatás, amely megvédi a bőrt a korai öregedéstől, és a ráncok mélysége is csökken.

Összetétel: koenzim Q10, hidrolizált kollagén

A koenzim Q10-et a XX. század közepén fedezték fel. Világossá vált, hogy az emberi szervezet bármely sejtjében megtalálhatók a koenzimek. Az első kutatók “ubikinonnak” nevezték (az angol ubiquitous szóból), melynek jelentése “mindenütt előforduló”. Később egy angol biokémikus, aki aktívan kutatta a koenzimeket, kémiai Nobel-díjat kapott.

A Q10 koenzim tulajdonságait a kozmetikai készítményekben csak később kezdték felfedezni. Manapság ennek az anyagnak a hozzáadásával olyan készítményeket tudnak gyártani, melyek fiatalító hatást fejtenek ki. Az ubikinon energiával látja el a sejteket, hatását a folyamatosan működő mini elemhez lehet hasonlítani.

Az életkor előre haladtával a sejtekben a saját koenzim mennyisége fogyni kezd (30-35 éves kor után). Ez nyomot hagy a bőrön is – veszít rugalmasságából, ragyogásából, megjelennek az apró ráncok.

Az ubikiton termelődésének csökkenéséhez hozzájárul az UV-sugárzás és az olyan káros szokások, mint pl. a dohányzás. A nikotin a bőrbe kerülve megváltoztatja annak molekuláris szerkezetét, a molekulákban elektron és proton hiány alakul ki. Minél több ilyen nem teljes értékű sejt található a szervezetben, annál rohamosabban öregszik a bőr. A szabadgyökökkel és azok károsító hatásainak következményeivel az antioxidánsok képesek megküzdeni, amelyek közé tartozik a koenzim Q10 is.

Amennyiben a Q10 koenzim 25%-os hiányt mutat, ez már sok betegség kifejlődésének lehetőségét hordozza, ha ez az arány 75%-ra nő, ez már nem egyeztethető össze az élettel! A szervezetünk számára ennyire nélkülözhetetlen anyag termelődése már 20 éves kortól elkezd csökkenni, 60 éves korra a normális mennyiségnek már csak a fele marad.

A maszk aktív összetevőjének hatása

A koenzim Q10 a kozmetológiában használt legerőteljesebb antioxidáns, amely lassítja a bőr öregedését. A koenzimnek köszönhetően a sejtek energiát kapnak a folytonos megújuláshoz.

A maszk rendeltetése:

– antioxidáns hatás
– a ráncok mélységének csökkenése
– a bőr rugalmasságának és feszességének javulása

Eredmény:

A bőr sejtjeiben beindul a fiatalodási folyamat, javul a bőr rugalmassága és hidratáltsága. Csökken a hámlás és az irritáció, a mimikai ráncok kevésbé észrevehetőek.

Pro Comfort fátyolszövetes maszkok-Nyolc különlegesmódja annak, hogyan legyünk még vonzóbbak

 

A Pro Comfort sorozat – nyolc egyedülálló maszk, melyeknek erőteljes tápláló, hidratáló, tonizáló, regeneráló hatása van. Használatuk garantálja, hogy bőrünk látványosan fiatalosabb és szebb lesz.

Amikor a fátyolszövetes maszkkal ápoljuk bőrünket, a felülmúhatatlan kozmetikai hatás harmonikusan ötvöződik a szépségápolás élvezetével.

A fátyolszövetes maszk -a leheletfinom szövet gyengéd érintése, mely követi az arc vonalait. A maszkokat speciális aktív hatóanyagokkal itatták át. A fátyolszövetes alap garantálja, hogy az aktív összetevők egyenletesen oszlanak el a teljes bőrfelületen

A fátyolszövetes maszkhatása olyan, mint a borogatásé: a szövet teljes egészében befedi a bőrt, ezáltal hőhatást fejt ki, amelytől a pórusok gyorsabban kinyílnak.

Hatás az arcbőrre

A Pro Comfort készítményeket kifejezetten a modern nők számára találták ki, akik értékelik önmagukat és a dinamikus életstílust. Ezek a csodálatos maszkok felérnek egy szépségszalonnal – otthoni körülmények között. Bármikor önállóan elvégezhetjük a magas hatásfokú szépségápolást, amikor csak kedvünk támad hozzá!

Használat: a megtisztított arcbőrre helyezzük fel a maszkot, 15-20 perc múva vegyük le és öblítsük le vízzel. Sérült, irritált vagy gyulladt bőrre ne használjuk.

További információk

Kiszerelés

35 g

Pro Comfort „Q10” intenzív fiatalító maszk arcra és nyakra termékről 4 értékelés

  1. Erzsébet W. (megerősített tulajdonos)

  2. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

  3. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

  4. Kitti Erdős (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük