Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

"ProDental” fogkrém

Termékkód 60143 Kategória Tag

“Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga!

“Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze.

9 készleten (utánrendelhető)

7 720 Ft

Leírás

“Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga!

“Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze. A “Prodental” fogkrém eltávolítja a foglerakódást, serkenti a fogágy anyagcsere-folyamatait. Helyreállítja a szájüreg pH-egyensúyát, megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, erősíti a fogínyt és csökkenti annak vérzékenységét.

PROTÉZIS NÉLKüL a legmagasabb életkorban is!

Az 1990-es években kínai tudósok egy csoportja kifejlesztett, a 2000-es években pedig szabadalomként le is védette a fibroblaszt növekedési faktort tartalmazó peptidet, amely a TianDe csúcstermékeinek egyikében – a ProDental fogkrém összetételében megtalálható.

Három évvel ezelőtt a Csinan egyetem (Jinan University) Első fogorvosi klinikája megvizsgálta ezt a terméket. Az elvégzett kísérletek lényege: a 42 emberből álló alapcsoport tagjai öt hónapon át a “ProDental fogrémmel” mostak fogat. Létrehoztak egy 37 főből álló kontrollcsoportot is, amelynek tagjai, ugyanannyi ideig, mint az alapcsoport részvevői, szokványos fogrémmel mosták fogukat. Korábban a kísérlet 18 és 70 éves kor közötti minden egyes részvevőjénél fogínygyulladást diagnosztizáltak, amelynek kísérőjelensége volt az íny vérzékenysége és a foglerakódás kialakulása.

Mind a hagyományos fogkrémeket, mind a “Prodental” fogrémet a fogínyvérzés csökkentése és a foglerakódás eltávolítása céljából ajánlották a részvevőknek.

Az eredmény nem sokáig váratott magára! Azok esetében, akik fogmosáshoz a TianDe “ProDental” fogkrémét használták, az ínyvérzési mutató már három hónap mútán tízszeresen CSöKKENT, míg a foglerakódásé – három és félszer.

Mondhatjuk – a fogínyprobléma megoldódott. Miközben a kontrollcsoporthoz tartozó, fogukat hagyományos fogkrémmel mosó egyének esetében az ínyvérzés mutatója háromszor lett kisebb, a foglerakódásé pedig – kétszer. A Csinan egyetem Első fogorvosi klinikájának a kísérleteket végző munkatársai az alábbi következtetésre jutottak: a TianDe “ProDental” fogkrémjét használók esetében a fogínyproblémákkal küzdőknél az “előtte és utána” mutatók gyógyhatást mutattak ki, míg a kontrollcsoport tagjainál, akik hagyományos fogkrémet használtak a fogmosáshoz, a hatás nem volt ilyen egyértelmű.

További információk

Kiszerelés

120 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“ProDental” fogkrém” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük