Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

"ProDental” fogkrém

Termékkód 60143 Kategória Tag

“Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga!

“Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze.

7 720 Ft

6 készleten

Leírás

“Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga!

“Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze. A “Prodental” fogkrém eltávolítja a foglerakódást, serkenti a fogágy anyagcsere-folyamatait. Helyreállítja a szájüreg pH-egyensúyát, megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, erősíti a fogínyt és csökkenti annak vérzékenységét.

PROTÉZIS NÉLKüL a legmagasabb életkorban is!

Az 1990-es években kínai tudósok egy csoportja kifejlesztett, a 2000-es években pedig szabadalomként le is védette a fibroblaszt növekedési faktort tartalmazó peptidet, amely a TianDe csúcstermékeinek egyikében – a ProDental fogkrém összetételében megtalálható.

Három évvel ezelőtt a Csinan egyetem (Jinan University) Első fogorvosi klinikája megvizsgálta ezt a terméket. Az elvégzett kísérletek lényege: a 42 emberből álló alapcsoport tagjai öt hónapon át a “ProDental fogrémmel” mostak fogat. Létrehoztak egy 37 főből álló kontrollcsoportot is, amelynek tagjai, ugyanannyi ideig, mint az alapcsoport részvevői, szokványos fogrémmel mosták fogukat. Korábban a kísérlet 18 és 70 éves kor közötti minden egyes részvevőjénél fogínygyulladást diagnosztizáltak, amelynek kísérőjelensége volt az íny vérzékenysége és a foglerakódás kialakulása.

Mind a hagyományos fogkrémeket, mind a “Prodental” fogrémet a fogínyvérzés csökkentése és a foglerakódás eltávolítása céljából ajánlották a részvevőknek.

Az eredmény nem sokáig váratott magára! Azok esetében, akik fogmosáshoz a TianDe “ProDental” fogkrémét használták, az ínyvérzési mutató már három hónap mútán tízszeresen CSöKKENT, míg a foglerakódásé – három és félszer.

Mondhatjuk – a fogínyprobléma megoldódott. Miközben a kontrollcsoporthoz tartozó, fogukat hagyományos fogkrémmel mosó egyének esetében az ínyvérzés mutatója háromszor lett kisebb, a foglerakódásé pedig – kétszer. A Csinan egyetem Első fogorvosi klinikájának a kísérleteket végző munkatársai az alábbi következtetésre jutottak: a TianDe “ProDental” fogkrémjét használók esetében a fogínyproblémákkal küzdőknél az “előtte és utána” mutatók gyógyhatást mutattak ki, míg a kontrollcsoport tagjainál, akik hagyományos fogkrémet használtak a fogmosáshoz, a hatás nem volt ilyen egyértelmű.

További információk

Kiszerelés

120 g

“ProDental” fogkrém termékről 8 értékelés

  1. Katalin Gelencsér (megerősített tulajdonos)

    Folyamatos szájsebészeti műtétek miatt használom a Prodental fogkrémet a bambuszos fogkefével – a sebek mindig szépen és gyorsan gyógyulnak.

  2. Anonim (megerősített tulajdonos)

  3. Erzsébet Ács (megerősített tulajdonos)

  4. Anonim (megerősített tulajdonos)

  5. Zoltán Ágói (megerősített tulajdonos)

  6. Rita G. (megerősített tulajdonos)

  7. Gáborné Murányi (megerősített tulajdonos)

  8. Zoltán Ágói (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük