Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Regeneráló lábmasszírozó

Termékkód 90160 Kategória Tag

Újdonság a könnyed léptekért!

Megszünteti a lábak fáradtságát és az izomfeszültséget egy fárasztó munkanap után, javítja a vérkeringést és erősíti a nyirokelvezetést. Felerősíti a kozmetikai szerek hatását.

3 420 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Újdonság a könnyed léptekért!

Megszünteti a lábak fáradtságát és az izomfeszültséget egy fárasztó munkanap után, javítja a vérkeringést és erősíti a nyirokelvezetést. Felerősíti a kozmetikai szerek hatását.

Sokoldalúan használható az egész család által: otthon, a munkahelyen vagy akár utazás közben is!

A modern, aktív életvitel arra kényszeríti az embert, hogy állandóan mozgásban legyen, s ennek során a legnagyobb terhelést lábainknak kell viselniük.

A statisztikák szerint az ember nap mint nap több tízezer lépést tesz meg. Némelyek közülünk e lépésmennyiséget otthon tartózkodva róják le, például a háztartást vezető nők naponta akár több mint húsz kilométert is léphetnek..!

Az eredmény a nap végén: a túterhelt lábizmok miatti hasogató fájdalom zavarja a pihenést és akár a nyugodt, teljesértékű alvást is.

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban le tudjuk küzdeni a fáradtságra utaló tüneteket és visszaszerezzük lábaink könnyedségét, a TianDe bemutatja új termékét – a regeneráló lábmasszírozót.

A láb legérzékenyebb része a lábfej, azon nagy mennyiségben összpontosulnak az aktív pontok és idegvégződések. A masszírozás révén az ezekre kifejtett hatással hatékonyan befolyásolhatók belső szerveink, valamint összességében szervezetünk egészének működése.

A lábfejek masszírozása igen kellemes eljárás. Ellazító hatása van, megszünteti az izmokban jelentkező feszültséget, serkenti az immunrendszert és javítja a vérkeringést.

A regeneráló lábmasszírozó egy szilárd, műanyag házból és 12 darab, három sorban elhelyezkedő kerek, sima kiképzéssel rendelkező, forgó görgőből áll. Derékszögű alakja és a felnőtt ember lábfejének mérete szerint kialakított mérete tökéletesen biztosítja az eljárás komfortosságát, a pandára emlékeztető formatervezése pedig az egyébként hasznos eljárást is jóval kellemesebbé és szórakoztatóbbá teszi.

A masszírozó pontszerűen fejti ki hatását. Minél nagyobb nyomóerőt fejtünk ki a masszírozó készülékre, annál mélyebben fejti ki hatását az egyes pontokra. A görgők forgási sebességét és a nyomás erősségét önállóan szabályozhatjátok, ahogy azt saját érzéseitek diktálják.

A masszázst magunk is rendkívül egyszerűen elvégezhetjük, s hogy az még hatékonyabb legyen, alkalmazzátok azt a TianDe krémjeivel és géljeivel kombinálva!
– felvisszük a bőrre a masszírozó krémet vagy gélt;;
– a kezelést a masszírozó készülékkel enyhe, simogató mozdulatokkal kezdjük;;
– végül áttérünk az intenzívebb mozdulatokra a mélyebb hatás elérése érdekében.;

Egymás után helyezzük rá talpunkat a masszírozó készülékre, és 15-20 percen keresztül, oda-vissza mozdulatokkal dolgozzuk meg az aktív pontokat.

Lábfejünk mellett megmasszírozhatjuk lábszárunkat és combunkat is. A masszírozást kezdjétek lábfejetektől felfelé haladva térdetek felé, majd térdetektől tovább haladva a combok felső része irányába!

A talpmasszázs megszünteti a lábak fáradtságát.
Erősítsd fel a hatást a TianDe lábápoló szereinek kombinálásával:

Lábápoló krém rozmaringgal és propolisszal;

“>

A lábszármasszázs segít tónusba hozni az izmokat. Erősítsd fel a hatását:

“>

A combmasszázs narancsbőrellenes hatást fejt ki. Erősítsd fel a hatását:

Ajánlott a kezelést hetente legalább két-három alkalommal elvégezni. A TianDe által kínált regeneráló lábmasszírozó minden háznál nélkülözhetetlen eszközzé fog válni.

A készülék korlátlan ideig használható.
– A TianDe masszírozó készülékének rendszeres használata megszünteti az egész szervezetben jelentkező fáradtságot, valamint segít leküzdeni a stresszhatást és növelni a munkavégző képességet.;
– A masszázs megelőző hatású a visszérproblémák és lábak egyéb érbetegségei vonatkozásában, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó aktív életvitelt.

További információk

Kiszerelés

1 db

Összetevők

Acrylonitrile/ Butadiene/ Styrene Copolymer (ABS)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Regeneráló lábmasszírozó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük