Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Skin Triumph „Tengeri alga” szépségmaszk arcra

Kompromisszumok nélküli regenerálás és sugárzó fiatalság… A Te diadalmeneted!

A “Skin Triumph” szépségmaszkoknak köszönhetően 15 perc alatt felkészülhetsz az esti kiruccanásra!

880 Ft

Ezt a terméket meg kell rendelnünk! Várható érkezés raktárunkba 12-14 nap!

Leírás

Kompromisszumok nélküli regenerálás és sugárzó fiatalság… A Te diadalmeneted!

A “Skin Triumph” szépségmaszkoknak köszönhetően 15 perc alatt felkészülhetsz az esti kiruccanásra!

Hogyan? – Az maradjon a Te titkod!

A TianDe “Skin Triumph” termékcsaládjához tartozó szépségmaszkok – hatékony eszközök a bőr villámgyors felkészítéséhez “a világ előtti megmutatkozáshoz”. Dús és tartalmas összetételük segít a bőrnek valósággal pillanatok alatt átalakulni, s a bőrt belülről jövő kisugárzással tölteni fel.

Mindegyik maszk tartalmazza az olyan értékes összetevőket, mint a nátrium-hialuronát és az allantoin, amelyek életre keltik a bőrt, s azt erővel és frissességgel töltik fel.

Poszeidón ereje a mélyen ható hidratálás érdekében!

“Tengeri alga” szépségmaszk arcra

Expressz sebességű hidratálás és frissesség

Allantoin- a szövetek gyors regenerálódását elősegítő, aktív komponens. Ezt az anyagot még a gyógyászatban is használják – a lassan begyógyuló sérülések, égési sebek és az egyéb bőrsérülések gyógyítására. Az allantoin hatékonyan felpuhítja a hámréteget és serkenti az elhalt sejtek eltávolítását. E tulajdonságának köszönhetően az allantoin hatékonyan előzi meg a pórusok eltömítődését, a mitesszerek (fekete pontocskák) képződését és a gyulladásos folyamatok kialakulását.

Nátrium hialuronát- a bőr egyik alapvető szerkezeti összetevője, amely megtartja abban a vízmolekulákat. Ettől az anyagtól közvetlenül függ a bőr különböző rétegeinek hidratáltsági szintje. Szervezetünkben a hialuronsav kiválasztását a fibroblasztok – a kötőszövetek sejtjei végzik. Az életkor előrehaladtával ezek egyre nehezebben boldogulnak feladatuk ellátásával, tevékenységüket külső segítséggel kell megtámogatni. A nátrium-hialuronátot tartalmazó szerek hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr hidratált és feszesen rugalmas maradjon, valamint elősegítik a szövetek regenerálódását.

Összetételében megtalálhatók:

Szargasszum-hínár kivonata
– óvja a bőrt az ártalmas környezeti hatásoktól
– javítja az arc színét
– elősegíti a bőr regenerálódását és megfiatalodását

Codium zöldmoszat kivonata
– tonizálja a bőrt
– fiatalítja, feszesen rugalmassá és széppé varázsolja a bőr

A tengeri algák – a kozmetikai szerek összetételéhez tartozó, egyik legősibb komponensek csoportja. A kozmetikai célokra történő felhasználásukra utaló első feljegyzések még az i. e. 7. század környékére tehetők. Egy kínai gyógyász akkoriban említette meg sikeres alkalmazásukat bőrgyulladás ellen. Azóta évszázadok, sőt, évezredek teltek el, s a tudósok e csodálatos tengeri növények egyre újabb és újabb tulajdonságait fedezik fel.

Szargasszum, vagy más néven szargasszum-hínár – a barnamoszatok egyik, mintegy 150 fajt tartalmazó nemzetsége. élettere a tropikus és szubtropikus tengerek területét öleli fel. Ez az alganemzetség még egy tengernek is nevet adott – a Sargasso-tenger az Atlanti-óceán déli medencéjében, a Bermuda-háromszög térségében található. E térségben a víz felülete egy díszes mintájú szőnyeghez hasonló: a víz sötétkék hátterén világosan kivehetők az úszó/lebegő algák sárgászöld szigetei.

A szargasszum-algák némely fajtáját étkezésre használják, más fajtáit ugyanakkor a kozmetológiában hasznosítják. Ezek kifejezett regeneráló hatással rendelkeznek, fiatalítják a bőrt és védelmet nyújtanak neki az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

Codium – a zöldmoszatok nemzetsége, melyeket aktívan használnak a kozmetológiában. Ez az algaféle gazdag poliszacharidokban és C-vitaminban. Remekül serkenti a saját elasztin, a kollagén és a hialuronsav kiválasztását.

Mi a legfontosabb szempont egy hölgy kinézetében? A ruhája? A sminkje? Az ékszerei? Mindez valóban fontos, mindazonáltal ezek mindössze a megfelelő körítést jelentik az igazi hős – a bőröd számára. Ha a bőröd ragyog, már nem maradhatsz észrevétlen! A TianDe “Skin Triumph” termékcsaládjának szépségmaszkjai hozzásegítenek, hogy bármely este ragyogó csillaga lehess!

Alkalmazás: Szövetalapú oldalával, felülről lefelé irányuló mozdulattal helyezd fel arc előzetesen megtisztított bőrére, lassan, fokozatosan leválasztva a gyöngyházszerű hártyát! 15-20 perc mútán távolítsd el a maszkot, arcodat pedig vízzel öblítsdle!

További információk

Kiszerelés

1 db

Összetétel

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Sargassum Fusiforme Extract, Codium Fragile Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skin Triumph „Tengeri alga” szépségmaszk arcra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük