Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Snail Secret Idom-maszk csiganyállal

Mi a szépség titka? A mucin!

A mucin REGENERÁL: elősegíti a sejtek regenerálódását, küzdelmet folytatva a bőr felszíni hibáival; FIATALÍT: kisimítja az apróbb ráncokat, fékezi az újabbak megjelenését, növeli a bőrturgort; és VÉDI A BŐRT: antioxidánsokat tartalmaz, megakadályozza az elsavasodás által előidézett stressz következményeinek kialakulását, erősíti a baktériumok elleni védekező mechanizmusokat.

1 600 Ft

5 készleten

Leírás

Mi a szépség titka? A mucin!

A mucin REGENERÁL: elősegíti a sejtek regenerálódását, küzdelmet folytatva a bőr felszíni hibáival; FIATALÍT: kisimítja az apróbb ráncokat, fékezi az újabbak megjelenését, növeli a bőrturgort; és VÉDI A BŐRT: antioxidánsokat tartalmaz, megakadályozza az elsavasodás által előidézett stressz következményeinek kialakulását, erősíti a baktériumok elleni védekező mechanizmusokat.

A mélyen ható hidratálás és táplálás eredményeként a bőr sima és friss lesz, mint a rózsaszirom; az érzékeny bőr megnyugszik, visszanyeri komfortérzetét; megvédi a bőrt a külső behatásoktól: a hidegtől, a szélsőséges hőmérsékletváltozásoktól, az oxidációs stressztől; az arc színe pedig kiegyenlítetté és csillogóvá válik, a ráncok jóval kevésbé láthatók lesznek.

A TianDe felkínálja a lehetőséget, hogy a csiganyálka hatását a szépségszalonokban várakozó sorok elkerülésével tapasztalhassuk meg. A tianDe Snail Secret termékcsaládjában a csigák váladékát tisztított és koncentrált formában – egy szűrlemény, más szóval – a mucin formájában tartalmazzák.

A csigákat még az ókori Görögországban kezdték el kozmetikai célokra használni. Hippokratész a csiga váladékát “fiatalságkivonatnak” nevezte, és őrölt csigákból készített bőrápoló szert.

A csiganyál kozmetikai tulajdonságaira a modern korban kertészek hívták fel a figyelmet, akik rózsabokrokról távolítják el a csigákat, hiszen azok levele a puhatestűek kedvenc csemegéje. A rózsatermesztők észrevették, hogy a kezükön előforduló horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak, kézbőrük pedig sokáig megőrzi simaságát és frissességét.

Szerencsére manapság a csiga váladékához kíméletes módszerrel jutnak hozzá, így a csigák sértetlenek maradnak.

Aktív összetevők:
A maszk csiganyálat (mucint), nátrium-hialuronátot, valamint virágport és zabpeptidet tartalmaz.

“>

A csiganyálban található mucin- a puhatestűek mirigyei által a fizikai stressz (például a kagylóhéj megsérülése) révén kiváltott reakcióként kiválasztott nyálka. A természet abból a célból ajándékozta meg a csigákat ilyen mirigyekkel, hogy a lassú lények számára biztosítsa a szövetek gyors regenerálódását.

A mucin molekuláinak alapja;aminosavakbóláll, amelyek táplálják a bőrt, serkentik a saját kollagén termelését, valamint;szénhidrátokból,;amelyekhidratáló hatást fejtenek ki a bőrre.

A mucin több szinten fejti ki hatását:
– helyreállítja a bőr vízháztartásának egyensúyát;
– elősegíti a sejtek regenerálódását, meghosszabbítva ez által a bőr fiatalságát;
– a regenerálódási folyamatok serkentése révén elősegít a posztaknés tünetek, az irritáció és a hámlás megszüntetését;

“>

Nátrium-hialuronát- a hialuronsav, a bőr dermális mátrixa természetes komponensének analógiája. A hialuronsav – egy molekuláris “szivacs”, amely egyedülálló mértékben képes megkötni a vizet. átalakulva géllé a hialuronsav a saját tömegénél ezerszer nagyobb tömegű vizet képes megkötni, ezért is nevezik “;az ezer rajongó csillagának”.

Leegyszerűsített hasonlattal élve, a bőr irharétege egy “vízzel töltött rugós matracra” emlékeztet, ahol a “rugók” szerepét a kollagénrostok és az elasztin tölti be, az egész teret e rugós rostok között pedig a hialuronsav által alkotott vizes gél tölti ki.

A hialuronsavnak köszönhetően a bőr telítődik nedvességgel, mikrofelülete kisimul, visszanyeri rugalmasságát.

A hialuronsav nem csupán nedvességgel tölti fel a bőrt, hanem egyben segít is azt hosszú ideig megtartani, meggátolva ily módon a bőr dehidratálódását.

“>
A japán rózsa virágpora a kibomló szépség energiáját megőrző rügyekből készült. A porban található biológiailag aktív anyagok élénkítik a frissességét vesztett bőrt, minden egyes sejtbe energiát táplálnak, újra ragyogóvá és virágzó kinézetűvé teszik a bőrt.
A japán rózsa a vadrózsa egyik változata, és több néven is ismert – rosa rugosa (a latin “rugosa” – ráncos szóból), vagy ráncos vadrózsa, ami a levelek világosan szembeötlő redőzöttségére utal.
A japán rózsa bimbója nagy mennyiségű flavonoidot tartalmaz, amelyek antioxidáns hatásúak, és védik a bőrt a környezet káros hatásaitól. A szerves savak és a tanninok szabályozzák a bőrben végbemenő szarusodási folyamatokat (a keratinizálódást), összehúzzák a pórusokat és gátolják a “fekete pontok” – mitesszerek – képződését.

“>
A zabpeptidek igen erős hidratáló hatással rendelkeznek: a bőr felületén egy légáteresztő fátyolréteget alkotnak, amely gátolja a nedvesség elpárolgását, puhítja és védi a bőrt.
A zabpeptidek táplálják a bőrt, feltöltik ásványi anyagokkal. A zab – cink- és szilíciumsav-tartalmát tekintve – valóságos rekordernek minősül. Ezek az anyagok rendkívül fontosak a fehérjék, többek között a kollagén szerkezetének kialakulása szempontjából.

A csiganyál tartalmú idom-maszk hatása:

Az idom-maszk rendkívül hatékony összetevői mélyen táplálják és hidratálják a felhámot. Ennek eredményeként a bőr kisimul, a ráncok jóval kevésbé láthatók lesznek. A maszk csökkenti az irritált bőr érzékenységét, visszaadva annak komfortérzetét. Az arc színe kiegyenlítetté és sugárzóan ragyogóvá válik. A védekező mechanizmusok erősítésének köszönhetően bőre nem retten vissza a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásoktól, a hidegtől és a szabad gyököktől.

További információk

Kiszerelés

1 db

Összetétel

aqua, butylene glycol, rosa rugosa bud powder, snail secretion filtrate, dextran, jojoba wax peg-120 esters, sodium hyaluronate, avena sativa peptide, gluconolactone, sodium benzoate, iodopropynyl butylcarbamate, methylisothiazolinone

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Snail Secret Idom-maszk csiganyállal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük