Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A csiganyálka, a mucin sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az egyszerre fejtse ki hatását a ráncokra, a bőrturgorra és az arc színére, ez által frissességet és ragyogást kölcsönözve a bőrnek.

9 690 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A csiganyálka, a mucin sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az egyszerre fejtse ki hatását a ráncokra, a bőrturgorra és az arc színére, ez által frissességet és ragyogást kölcsönözve a bőrnek. A mélyen ható hidratálás pillanatok alatt növeli a bőr rugalmasságát, a bőr kisimul, és komfortos érzést nyújt – napról-napra intenzíven regenerálódik és megújul, valósággal újjászületik.A mucin (a csiganyálka) elősegíti a regenerálódást, a bőr kisimítását és puhítását, a szárazság és a hámlás kiküszöbölését.

A mucin REGENERáL:elősegíti a sejtek regenerálódását, küzdelmet folytatva a bőr felszíni hibáival;FIATALíT:kisimítja az apróbb ráncokat, fékezi az újabbak megjelenését, növeli a bőrturgort; ésVéDI A BŐRT:antioxidánsokat tartalmaz, megakadályozza az elsavasodás által előidézett stressz következményeinek kialakulását, erősíti a baktériumok elleni védekező mechanizmusokat.

E különleges termék összetételében megtalálhatók még azaminosavak és peptidek, melyektáplálják a bőrt, serkentik a sejtregenerálódást; aszacharidok hidratálják és simává teszik a bőrt, javítják a bőrturgort, védelmet nyújtanak a szabadgyökök hatása ellen; azallantoin segíti a sejtregenerálódást, míg abakteriofágok távol tartják a mikrobákat.

A TianDe felkínálja a lehetőséget, hogy a csiganyálka hatását a szépségszalonokban várakozó sorok elkerülésével tapasztalhassuk meg. A tianDe Snail Secret termékcsaládjában a csigák váladékát tisztított és koncentrált formában – egy szűrlemény, más szóval – a mucin formájában tartalmazzák.

A Snail Secret sorozat arc- és szemkörnyékápoló krémjét kényelmesen használható adagolóval ellátott egyedi, 5 x 10 ml-es tasakokba csomagoltuk. A kisebb kiszerelésnek köszönhetően vált lehetővéa felhasznált tartósítószerek mennyiségének csökkentése: minél kisebb a kozmetikai szer tömege, annál kevesebb tartósítószerre van szükség a termék eltarthatóságához. A légmentesen záró csomagolás és az adagolóeszköz – megbízhatóan gátolja a mikrobák bejutását a szerekbe.

A csigákat még az ókori Görögországban kezdték el kozmetikai célokra használni. Hippokratész a csiga váladékát “fiatalságkivonatnak” nevezte, és őrölt csigákból készített bőrápoló szert.

A csiganyál kozmetikai tulajdonságaira a modern korban kertészek hívták fel a figyelmet, akik rózsabokrokról távolítják el a csigákat, hiszen azok levele a puhatestűek kedvenc csemegéje. A rózsatermesztők észrevették, hogy a kezükön előforduló horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak, kézbőrük pedig sokáig megőrzi simaságát és frissességét.

Szerencsére manapság a csiga váladékához kíméletes módszerrel jutnak hozzá, így a csigák sértetlenek maradnak.

A krém hatása:
– a csiganyál többfunkciós hatásának köszönhetően a bőr friss és ragyogó lesz, a mucin egyszerre hat a ráncokra, a bőrturgorra és az arc színére;;
– az éltető nedvességgel feltöltődött bőr kisimul, és feszesen rugalmassá válik;;
– a krém hatására erősödik a bőr védekezőképessége, a bőr visszanyeri eredeti energiáját és szépségét, amelyek előtt a bőrhibák is kénytelenek meghátrálni;
– a bőr napról napra intenzíven regenerálódik és megújul, valósággal újjászületik.;

Aktív összetevői:

“>

A csiganyálban található mucin- a puhatestűek mirigyei által a fizikai stressz (például a kagylóhéj megsérülése) révén kiváltott reakcióként kiválasztott nyálka. A természet abból a célból ajándékozta meg a csigákat ilyen mirigyekkel, hogy a lassú lények számára biztosítsa a szövetek gyors regenerálódását.

A mucin molekuláinak alapja;aminosavakbóláll, amelyek táplálják a bőrt, serkentik a saját kollagén termelését, valamint;szénhidrátokból,;amelyekhidratáló hatást fejtenek ki a bőrre.

A mucin több szinten fejti ki hatását:
– helyreállítja a bőr vízháztartásának egyensúyát;
– elősegíti a sejtek regenerálódását, meghosszabbítva ez által a bőr fiatalságát;
– a regenerálódási folyamatok serkentése révén elősegít a posztaknés tünetek, az irritáció és a hámlás megszüntetését;

A csiganyál, a mucin hatása e krémben kiegészül a shea vajjal, az aloe vera kivonattal és a nátrium-hialuronáttal.

“>

A shea vaj bármilyen típusú bőr ideális ápolószere, de jótékony hatása különösen észrevehető az érett és a fáradt bőr esetében. A shea vaj az általa nagy mennyiségben tartalmazott, a bőrrel rokon lipidek révén helyreállítja a felhám “ökoszisztémáját”. Ezek erősítik a lipid védőgátat és a bőr védekezőképességét, visszaadják a sejtek életerejét.

Afrikában a shea vajat szent anyagként tisztelik. A forró kontinens lakóit életük első napjaitól kezdve elkíséri: a csecsemők testét shea vajjal kenik be, hogy megvédjék őket a perzselő naptól.

A shea vaj értékes, és meglehetősen drága kozmetikai komponens. Az afrikai vajfa (vagy karitéfa) 30-50 éves korában fordul termőre. A shea vajat éppen e fa termésének magjából nyerik. Nem nehéz kitalálni, miért nem akar senki karitéfa-ültetvényt létrehozni, a természetben vadon viszont viszonylag kevés található.

“>

Aloe vera kivonat – a bőr éltető vizének forrása. összetételében olyan biológiailag aktív anyagok (ligninek) találhatók, amelyek ;a víznél négyszer gyorsabban és mélyebben hatolnak be a bőrbe. Ezen kívül az Aloe vera kivonata tartalmaz vitaminokat, ásványokat, aminosavakat, természetes eredetű antiszeptikumokat (fahéjsavat és szalicilsavat, szaponinokat), amelyek táplálják a bőrt, serkentik az anyagcserét, a regenerálódási folyamatokat és a védekezőképességet.

Az aloé hasznos tulajdonságait a görögök már az i. e. IV. században ismerték. A legenda szerint Arisztotelész azért javasolta Nagy Sándornak, hogy hódítsa meg Szokotra szigetét, hogy az aloéültetvények birtokába kerüljenek. Ezért nevezik gyakran az aloét “a Makedóniai növényének”.

“>

Nátrium-hialuronát – a hialuronsav, a bőr dermális mátrixa természetes komponensének analógiája. A hialuronsav – egy molekuláris “szivacs”, amely egyedülálló mértékben képes megkötni a vizet. átalakulva géllé a hialuronsav a saját tömegénél ezerszer nagyobb tömegű vizet képes megkötni, ezért is nevezik “;az ezer rajongó csillagának”.

Leegyszerűsített hasonlattal élve, a bőr irharétege egy “vízzel töltött rugós matracra” emlékeztet, ahol a “rugók” szerepét a kollagénrostok és az elasztin tölti be, az egész teret e rugós rostok között pedig a hialuronsav által alkotott vizes gél tölti ki.

A hialuronsavnak köszönhetően a bőr telítődik nedvességgel, mikrofelülete kisimul, visszanyeri rugalmasságát.

A hialuronsav nem csupán nedvességgel tölti fel a bőrt, hanem egyben segít is azt hosszú ideig megtartani, meggátolva ily módon a bőr dehidratálódását.

Trehalóz – a hialuronsav növényi megfelelője. A trehalóz sok növényben megtalálható – például a kaktuszokban, valamint a moszatokban és a gombákban. A trehalóznak köszönhetően a növények képesek elviselni a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat és a szárazságot. A trehalóz védi a bőrsejteket a kiszáradástól, megőrzi azok biológiai aktivitását.

NYÚJTSD EL AZ ÉLVEZETET!​

A krémek nyúós textúrája garancia a magas nyálkatartalomra
A magas nyálkatartalommal rendelkező szerek használata gazdaságos

Próbálj ki egy csiganyál tartalmú kozmetikumot: 1. Vidd fel a kozmetikai szert a mutatóujjad és középső ujjad közötti bőrfelületre! 2. érintsd össze ujjaid! Ha az ujjak szétválasztásakor a krém szétnyúik, vékony fonalat alkotva a két ujj között, akkor valóban jó minőségű, magas csiganyál – mucin – tartalmú termékről van szó.

Jó hír: a magas mucintartalmú kozmetikai szerek a bőrön könnyen szétkenhetők, használatuk rendkívül gazdaságos.

További információk

Kiszerelés

5 db x 10 ml

Összetétel

aqua, butylene glycol, aloe barbadensis leaf extract, snail secretion filtrate, caprylic/capric triglyceride, butyrospermum parkii oil, synthetic jojoba oil, trehalose, stearyl alcohol, glyceryl stearate, sodium hyaluronate, xanthan gum, iodopropynyl butylcarbamate, methylisothiazolinone

Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal termékről 1 értékelés

  1. Agnes Dobo (megerősített tulajdonos)

    nem leszek tőle pattanásos

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük