Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A szemkörnyéki bőr feltöltődik energiával, javul a bőr tónusa, beindul a sejtregenerálódás folyamata; a szemhéj bőre rugalmasabb lesz, a tekintet ez által nyíltabbá válik, a szem nem árulja el a fáradtságot; a bőr felszíne kisimul, tömörebbé válik, a ráncok kevésbé szembetűnők lesznek.

5 készleten (utánrendelhető)

9 690 Ft

Leírás

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A szemkörnyéki bőr feltöltődik energiával, javul a bőr tónusa, beindul a sejtregenerálódás folyamata; a szemhéj bőre rugalmasabb lesz, a tekintet ez által nyíltabbá válik, a szem nem árulja el a fáradtságot; a bőr felszíne kisimul, tömörebbé válik, a ráncok kevésbé szembetűnők lesznek. A mélyen ható hidratálás pillanatok alatt növeli a bőr rugalmasságát, a bőr kisimul, és komfortos érzést nyújt – napról-napra intenzíven regenerálódik és megújul, valósággal újjászületik.A mucin (a csiganyálka) elősegíti a regenerálódást, a bőr kisimítását és puhítását.

A mucin REGENERÁL: elősegíti a sejtek regenerálódását, küzdelmet folytatva a bőr felszíni hibáival; FIATALÍT: kisimítja az apróbb ráncokat, fékezi az újabbak megjelenését, növeli a bőrturgort; és VÉDI A BŐRT: antioxidánsokat tartalmaz, megakadályozza az elsavasodás által előidézett stressz következményeinek kialakulását, erősíti a baktériumok elleni védekező mechanizmusokat.

A TianDe felkínálja a lehetőséget, hogy a csiganyálka hatását a szépségszalonokban várakozó sorok elkerülésével tapasztalhassuk meg. A tianDe Snail Secret termékcsaládjában a csigák váladékát tisztított és koncentrált formában – egy szűrlemény, más szóval – a mucin formájában tartalmazzák.

A Snail Secret sorozat arc- és szemkörnyékápoló krémjét kényelmesen használható adagolóval ellátott egyedi, 5 x 10 ml-es tasakokba csomagoltuk. A kisebb kiszerelésnek köszönhetően váltlehetővéa felhasznált tartósítószerek mennyiségének csökkentése: minél kisebb a kozmetikai szer tömege, annál kevesebb tartósítószerre van szükség a termék eltarthatóságához. A légmentesen záró csomagolás és az adagolóeszköz – megbízhatóan gátolja a mikrobák bejutását a szerekbe.

A csigákat még az ókori Görögországban kezdték el kozmetikai célokra használni. Hippokratész a csiga váladékát “fiatalságkivonatnak” nevezte, és őrölt csigákból készített bőrápoló szert.

A csiganyál kozmetikai tulajdonságaira a modern korban kertészek hívták fel a figyelmet, akik rózsabokrokról távolítják el a csigákat, hiszen azok levele a puhatestűek kedvenc csemegéje. A rózsatermesztők észrevették, hogy a kezükön előforduló horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak, kézbőrük pedig sokáig megőrzi simaságát és frissességét.

Szerencsére manapság a csiga váladékához kíméletes módszerrel jutnak hozzá, így a csigák sértetlenek maradnak.

Aktív összetevők:
A krém tartalmaz csiganyálat (mucint), nátrium-hialuronátot, trehalózt, valamint peptideket.
“>

A csiganyálban található mucin- a puhatestűek mirigyei által a fizikai stressz (például a kagylóhéj megsérülése) révén kiváltott reakcióként kiválasztott nyálka. A természet abból a célból ajándékozta meg a csigákat ilyen mirigyekkel, hogy a lassú lények számára biztosítsa a szövetek gyors regenerálódását.

A mucin molekuláinak alapja;aminosavakbóláll, amelyek táplálják a bőrt, serkentik a saját kollagén termelését, valamint;szénhidrátokból,;amelyekhidratáló hatást fejtenek ki a bőrre.

A mucin több szinten fejti ki hatását:
– helyreállítja a bőr vízháztartásának egyensúyát;
– elősegíti a sejtek regenerálódását, meghosszabbítva ez által a bőr fiatalságát;
– a regenerálódási folyamatok serkentése révén elősegít a posztaknés tünetek, az irritáció és a hámlás megszüntetését;

“>

Nátrium-hialuronát- a hialuronsav, a bőr dermális mátrixa természetes komponensének analógiája. A hialuronsav – egy molekuláris “szivacs”, amely egyedülálló mértékben képes megkötni a vizet. átalakulva géllé a hialuronsav a saját tömegénél ezerszer nagyobb tömegű vizet képes megkötni, ezért is nevezik “;az ezer rajongó csillagának”.

Leegyszerűsített hasonlattal élve, a bőr irharétege egy “vízzel töltött rugós matracra” emlékeztet, ahol a “rugók” szerepét a kollagénrostok és az elasztin tölti be, az egész teret e rugós rostok között pedig a hialuronsav által alkotott vizes gél tölti ki.

A hialuronsavnak köszönhetően a bőr telítődik nedvességgel, mikrofelülete kisimul, visszanyeri rugalmasságát.

A hialuronsav nem csupán nedvességgel tölti fel a bőrt, hanem egyben segít is azt hosszú ideig megtartani, meggátolva ily módon a bőr dehidratálódását.


Trehalóz- a hialuronsav növényi megfelelője. A trehalóz sok növényben megtalálható – például a kaktuszokban, valamint a moszatokban és a gombákban. A trehalóznak köszönhetően a növények képesek elviselni a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat és a szárazságot. A trehalóz védi a bőrsejteket a kiszáradástól, megőrzi azok biológiai aktivitását.

Hexapeptid-8- glutamin aminosavat, arginint és metionint tartalmaz. Miorelaxáns hatása hasonló a botoxéhoz: ellazítja a mimikai izmokat, elősegítve ez által a ráncok kisimulását. E mellett a hexapeptidnek nincsenek mellékhatásai, nem toxikus.

Atripeptid-10aszparagin aminosavat, izoleucint és lizint tartalmaz. Ez a peptid segíti a jó minőségű kollagén láncocskák megfelelő módon történő felépülését, biztosítva azok egyenletes elhelyezkedését. E funkciójával helyettesíti a dekorint, ezt a kor előrehaladtával egyre kevésbé hatékonyan működő bőrfehérjét.

A kollagén termelése a bőrben, illetve a spirálszerű kollagénrugók kialakulása – két különböző folyamat. Ezért a kollagén szintetizálását serkentő szerek csak a munka egyik felét végzik el. A bőrben lehet akár több mint elegendő kollagén, mindazonáltal ha az nem áll össze gondosan, megfelelő módon becsomagolt rugókká, több kárt fog okozni, mint hasznot. úgy nevezett “összegabalyodott” kollagénszálak keletkeznek, amelyek a rugalmasság elvesztését és a bőrredők megjelenését eredményezik.

A dekorinok – a bőrben található különleges fehérjék – pontosan a kollagénrostok megfelelő összeállításáért felelnek. Hogy megértsük a dekorinok szerepét, képzeljük el ujjainkat, amint hajat fonunk be. Ahogy ujjaink szétválasztják a hajtincseket, előkészítve azokat a befonáshoz, ugyanúgy választja szét a dekorin a kollagénszálakat, előkészítve azokat a spirálba csavaráshoz. így, ha a bőr elegendő dekorint tartalmaz, akkor az összes újonnan képződött kollagén nagyon rugalmas, a bőr jó feszítettségét biztosító, különálló rugócskákba rendeződik.

NYÚJTSD EL AZ ÉLVEZETET!​


A krémek nyúlós textúrája garancia a magas nyálkatartalomra

A magas nyálkatartalommal rendelkező szerek használata gazdaságos

Próbálj ki egy csiganyál tartalmú kozmetikumot:1. Vidd fel a kozmetikai szert a mutatóujjad és középső ujjad közötti bőrfelületre! 2. érintsd össze ujjaid! Ha az ujjak szétválasztásakor a krém szétnyúik, vékony fonalat alkotva a két ujj között, akkor valóban jó minőségű, magas csiganyál – mucin – tartalmú termékről van szó.

Jó hír: a magas mucintartalmú kozmetikai szerek a bőrön könnyen szétkenhetők, használatuk rendkívül gazdaságos.

További információk

Kiszerelés

5 db x 10 ml

Összetétel

aqua, butylene glycol, snail secretion filtrate, hexapeptide-8, caprylic/capric triglyceride, tripeptide-10, synthetic jojoba oil, trehalose, stearyl alcohol, glyceryl stearate, sodium hyaluronate, xanthan gum, iodopropynyl butylcarbamate, methylisothiazolinone

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük