Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A szemkörnyéki bőr feltöltődik energiával, javul a bőr tónusa, beindul a sejtregenerálódás folyamata; a szemhéj bőre rugalmasabb lesz, a tekintet ez által nyíltabbá válik, a szem nem árulja el a fáradtságot; a bőr felszíne kisimul, tömörebbé válik, a ráncok kevésbé szembetűnők lesznek.

9 690 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A szemkörnyéki bőr feltöltődik energiával, javul a bőr tónusa, beindul a sejtregenerálódás folyamata; a szemhéj bőre rugalmasabb lesz, a tekintet ez által nyíltabbá válik, a szem nem árulja el a fáradtságot; a bőr felszíne kisimul, tömörebbé válik, a ráncok kevésbé szembetűnők lesznek. A mélyen ható hidratálás pillanatok alatt növeli a bőr rugalmasságát, a bőr kisimul, és komfortos érzést nyújt – napról-napra intenzíven regenerálódik és megújul, valósággal újjászületik.A mucin (a csiganyálka) elősegíti a regenerálódást, a bőr kisimítását és puhítását.

A mucin REGENERÁL: elősegíti a sejtek regenerálódását, küzdelmet folytatva a bőr felszíni hibáival; FIATALÍT: kisimítja az apróbb ráncokat, fékezi az újabbak megjelenését, növeli a bőrturgort; és VÉDI A BŐRT: antioxidánsokat tartalmaz, megakadályozza az elsavasodás által előidézett stressz következményeinek kialakulását, erősíti a baktériumok elleni védekező mechanizmusokat.

A TianDe felkínálja a lehetőséget, hogy a csiganyálka hatását a szépségszalonokban várakozó sorok elkerülésével tapasztalhassuk meg. A tianDe Snail Secret termékcsaládjában a csigák váladékát tisztított és koncentrált formában – egy szűrlemény, más szóval – a mucin formájában tartalmazzák.

A Snail Secret sorozat arc- és szemkörnyékápoló krémjét kényelmesen használható adagolóval ellátott egyedi, 5 x 10 ml-es tasakokba csomagoltuk. A kisebb kiszerelésnek köszönhetően váltlehetővéa felhasznált tartósítószerek mennyiségének csökkentése: minél kisebb a kozmetikai szer tömege, annál kevesebb tartósítószerre van szükség a termék eltarthatóságához. A légmentesen záró csomagolás és az adagolóeszköz – megbízhatóan gátolja a mikrobák bejutását a szerekbe.

A csigákat még az ókori Görögországban kezdték el kozmetikai célokra használni. Hippokratész a csiga váladékát “fiatalságkivonatnak” nevezte, és őrölt csigákból készített bőrápoló szert.

A csiganyál kozmetikai tulajdonságaira a modern korban kertészek hívták fel a figyelmet, akik rózsabokrokról távolítják el a csigákat, hiszen azok levele a puhatestűek kedvenc csemegéje. A rózsatermesztők észrevették, hogy a kezükön előforduló horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak, kézbőrük pedig sokáig megőrzi simaságát és frissességét.

Szerencsére manapság a csiga váladékához kíméletes módszerrel jutnak hozzá, így a csigák sértetlenek maradnak.

Aktív összetevők:
A krém tartalmaz csiganyálat (mucint), nátrium-hialuronátot, trehalózt, valamint peptideket.
“>

A csiganyálban található mucin- a puhatestűek mirigyei által a fizikai stressz (például a kagylóhéj megsérülése) révén kiváltott reakcióként kiválasztott nyálka. A természet abból a célból ajándékozta meg a csigákat ilyen mirigyekkel, hogy a lassú lények számára biztosítsa a szövetek gyors regenerálódását.

A mucin molekuláinak alapja;aminosavakbóláll, amelyek táplálják a bőrt, serkentik a saját kollagén termelését, valamint;szénhidrátokból,;amelyekhidratáló hatást fejtenek ki a bőrre.

A mucin több szinten fejti ki hatását:
– helyreállítja a bőr vízháztartásának egyensúyát;
– elősegíti a sejtek regenerálódását, meghosszabbítva ez által a bőr fiatalságát;
– a regenerálódási folyamatok serkentése révén elősegít a posztaknés tünetek, az irritáció és a hámlás megszüntetését;

“>

Nátrium-hialuronát- a hialuronsav, a bőr dermális mátrixa természetes komponensének analógiája. A hialuronsav – egy molekuláris “szivacs”, amely egyedülálló mértékben képes megkötni a vizet. átalakulva géllé a hialuronsav a saját tömegénél ezerszer nagyobb tömegű vizet képes megkötni, ezért is nevezik “;az ezer rajongó csillagának”.

Leegyszerűsített hasonlattal élve, a bőr irharétege egy “vízzel töltött rugós matracra” emlékeztet, ahol a “rugók” szerepét a kollagénrostok és az elasztin tölti be, az egész teret e rugós rostok között pedig a hialuronsav által alkotott vizes gél tölti ki.

A hialuronsavnak köszönhetően a bőr telítődik nedvességgel, mikrofelülete kisimul, visszanyeri rugalmasságát.

A hialuronsav nem csupán nedvességgel tölti fel a bőrt, hanem egyben segít is azt hosszú ideig megtartani, meggátolva ily módon a bőr dehidratálódását.


Trehalóz- a hialuronsav növényi megfelelője. A trehalóz sok növényben megtalálható – például a kaktuszokban, valamint a moszatokban és a gombákban. A trehalóznak köszönhetően a növények képesek elviselni a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat és a szárazságot. A trehalóz védi a bőrsejteket a kiszáradástól, megőrzi azok biológiai aktivitását.

Hexapeptid-8- glutamin aminosavat, arginint és metionint tartalmaz. Miorelaxáns hatása hasonló a botoxéhoz: ellazítja a mimikai izmokat, elősegítve ez által a ráncok kisimulását. E mellett a hexapeptidnek nincsenek mellékhatásai, nem toxikus.

Atripeptid-10aszparagin aminosavat, izoleucint és lizint tartalmaz. Ez a peptid segíti a jó minőségű kollagén láncocskák megfelelő módon történő felépülését, biztosítva azok egyenletes elhelyezkedését. E funkciójával helyettesíti a dekorint, ezt a kor előrehaladtával egyre kevésbé hatékonyan működő bőrfehérjét.

A kollagén termelése a bőrben, illetve a spirálszerű kollagénrugók kialakulása – két különböző folyamat. Ezért a kollagén szintetizálását serkentő szerek csak a munka egyik felét végzik el. A bőrben lehet akár több mint elegendő kollagén, mindazonáltal ha az nem áll össze gondosan, megfelelő módon becsomagolt rugókká, több kárt fog okozni, mint hasznot. úgy nevezett “összegabalyodott” kollagénszálak keletkeznek, amelyek a rugalmasság elvesztését és a bőrredők megjelenését eredményezik.

A dekorinok – a bőrben található különleges fehérjék – pontosan a kollagénrostok megfelelő összeállításáért felelnek. Hogy megértsük a dekorinok szerepét, képzeljük el ujjainkat, amint hajat fonunk be. Ahogy ujjaink szétválasztják a hajtincseket, előkészítve azokat a befonáshoz, ugyanúgy választja szét a dekorin a kollagénszálakat, előkészítve azokat a spirálba csavaráshoz. így, ha a bőr elegendő dekorint tartalmaz, akkor az összes újonnan képződött kollagén nagyon rugalmas, a bőr jó feszítettségét biztosító, különálló rugócskákba rendeződik.

NYÚJTSD EL AZ ÉLVEZETET!​


A krémek nyúlós textúrája garancia a magas nyálkatartalomra

A magas nyálkatartalommal rendelkező szerek használata gazdaságos

Próbálj ki egy csiganyál tartalmú kozmetikumot:1. Vidd fel a kozmetikai szert a mutatóujjad és középső ujjad közötti bőrfelületre! 2. érintsd össze ujjaid! Ha az ujjak szétválasztásakor a krém szétnyúik, vékony fonalat alkotva a két ujj között, akkor valóban jó minőségű, magas csiganyál – mucin – tartalmú termékről van szó.

Jó hír: a magas mucintartalmú kozmetikai szerek a bőrön könnyen szétkenhetők, használatuk rendkívül gazdaságos.

További információk

Kiszerelés

5 db x 10 ml

Összetétel

aqua, butylene glycol, snail secretion filtrate, hexapeptide-8, caprylic/capric triglyceride, tripeptide-10, synthetic jojoba oil, trehalose, stearyl alcohol, glyceryl stearate, sodium hyaluronate, xanthan gum, iodopropynyl butylcarbamate, methylisothiazolinone

Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal termékről 1 értékelés

  1. Agnes Dobo (megerősített tulajdonos)

    nincs allergiás reakció

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük