Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szakura - Neszesszer

Termékkód 90191-01 Kategóriák , Tag

Tökéletességed stílusos támogatói!

Tágas és praktikus neszesszerek

2 565 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Tökéletességed stílusos támogatói!

Tágas és praktikus neszesszerek

Feltétlen követelmény, hogy egy fiatal nőnél mindig kéznél legyenek a stílusos és kényelmes kiegészítők. Komfortérzetetek megteremtése céljából a tianDe már rendelkezik egy egész sor ügyes kütyüvel, most pedig ezek sorába bekerülnek – a finom dizájnnal kialakított tágas, praktikus neszesszerek.

Könnyed, „virágszerű” árnyalataik mindig emléketekbe fogják idézni a gyengéd, napsütéses napokat. A neszesszerek és a kollekcióhoz kapható tükrök nagyszerűen kiegészítik egymást – remek ajándékkombináció közeli hozzátartozóitok, magatok és a kedvesetek számára.

A kozmetikatáskák, azaz a neszesszerek már minden hölgyhöz kapcsolódó, elszakíthatatlan tartozéknak minősülnek, azok kinézetének pedig hatalmas a jelentősége. Hiszen egy tökéletes nő minden téren tökéletes!

A tágas kozmetikatáskák tökéletesen alkalmasak a szépségkozmetikumok és az ápolószerek tárolására. Mivel erős és tömör szövetből készültek, hosszú ideig használhatók és megőrzik kinézetüket.

Szívesen utazgattok? Nagyszerű! Egy ideális méretű neszesszer lehetővé teszi, hogy minden szükséges dolgot magatokkal vigyetek – a kozmetikai szerek választékát és az alapvető szépségkozmetikumokat. Csak utazgassatok lazán!

További információk

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szakura – Neszesszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük