Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Talasso Melegítő lábfürdősó

Termékkód k42302 Kategória Tag

Általános egészségvédő és immunerősítő termék, amelynek hatását az inas gyíkvirág és a Cnidium Monnieri gyógynövényekből készült kivonat, valamint virágolajok és a borsolaj biztosítja. Erős felmelegítő hatással rendelkezik. Télen és az évszakok közötti időszakokban pótolhatatlan!

2 360 Ft

1 készleten

Leírás

Általános egészségvédő és immunerősítő termék, amelynek hatását az inas gyíkvirág és a Cnidium Monnieri gyógynövényekből készült kivonat, valamint virágolajok és a borsolaj biztosítja. Erős felmelegítő hatással rendelkezik. Télen és az évszakok közötti időszakokban pótolhatatlan!

Kellemesen melegíti a lábat, serkenti a vérkeringést. Segíti a verejték-kiválasztás szabályozását, megakadályozza a kellemetlen szag megjelenését. A bőrt simává és puhává varázsolja.
– immunerősítő hatású
– megakadályozza az erős lehűlést
– megszünteti a gyulladást és a megfázás kezdeti tüneteit
– hosszan tartó felmelegítő hatással rendelkezik
– szabályozza a vérkeringést
– megelőzi a lábfej bőrének felrepedezését és hámlását
-a lábfejek biológiailag aktív pontjaira fejti ki hatását, szabályozva ezáltal az egész szervezet működését

Alkalmazás;
1-es tasak: Forró vízben feloldani a csomag tartalmát, amíg zselés massza nem keletkezik.
10-15 percig áztatni benne a lábat.
Ezután beletenni a 2-es tasak tartalmát, és még 5 – 10 percig benne tartani a lábat a keverékben.

Ezután masszírozó mozdulatokkal felvinni a bőrre a 3-as tasak melegítő masszázsgéljét.

A második szív

A hagyományos kínai gyógyászat által vallott elmélet szerint az ember lábfején az emberi szervek összes reflexzónája (több mint 60) összpontosulva megtalálható. Ily módon a lábfej felhalmozva hordoz magában minden információt, amely egyfelől az ember általános egészségi állapotára, másfelől minden egyes szervére egyedileg is vonatkozik. Amikor a lábfej reflexzónáit ingereknek tesszük ki, pozitív hatást gyakorolhatunk az ember egészségi állapotára, összehangolhatjuk a belső szervek működését. A lábmasszázs javítja a lábak idegvégződéseinek, nyirokrendszerének és vérkeringésének működését.

A keleti gyógyászat a lábfejet “második szívként” fogja fel. Itt található a vérkeringés egyik legfontosabb hálózatának központja, és éppen a láb az, amely a szervezet normális vérkeringését fenntartó, kiegészítő biológiai motorként működik. A “második szív” következőképpen működik. Járás közben az izomműködés következtében a vérerek összepréselődnek és kitágulnak. Az izmok elernyedésének pillanatában a vérerek kitágulnak, s a vér akadálytalanul áramlik lefelé – a lábfejekbe. Az izmok összehúzódásakor a vérerek összepréselődnek, és a vért a test felső részébe pumpálják.

Igen fontos, hogy e rendszer működése jól összehangolt legyen.

A keleti gyógyászat mindemellett még azért is különleges figyelmet szentel a lábaknak, mert azok az összes testrész közül a legtávolabb vannak a szívtől. Teljesen nyilvánvaló, hogy a normális vérkeringést a szívtől legtávolabb található testrészekben a legnehezebb biztosítani. Ennek következtében ezekben halmozódik fel a legtöbb méreganyag (toxinok) és anyagcsere melléktermék – a salakanyagok. Az ilyen jellegű lerakódások lassítják a vérkeringést és folyamatosan károsítják egészségünket.

A hagyományos kínai gyógyászat orvosai szerint a lefekvés előtti forró lábfürdő a tartós egészség megőrzésének legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköze. A rendszeres lábfürdő az azt követő lábmasszázzsal, a lábfejek átgyúrásával és átdörzsölésével igen hatásos eredménnyel jár.

A TianDe lábfürdők alapját a kínai növényi alapú reflexterápia leghatékonyabb ősi receptjei adják, amelyeket ön is sikerrel használhat otthonában egészségének megőrzése érdekében.

További információk

Kiszerelés

90 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Talasso Melegítő lábfürdősó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük