Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Transzdermális komplex - botoluxe hatás

Az Acetyl Hexapeptide-30 elfojtja az acetilkolin kiválasztását, aminek eredményeképpen a mimikai izmok nem kapnak a rövidülésre utasító jelzést és ellazulnak, s ez a mimikai ráncok kisimulását eredményezi, az izmok lebénítása és az azzal járó kellemetlen érzések nélkül.

16 990 Ft

1 készleten

Leírás

Az Acetyl Hexapeptide-30 elfojtja az acetilkolin kiválasztását, aminek eredményeképpen a mimikai izmok nem kapnak a rövidülésre utasító jelzést és ellazulnak, s ez a mimikai ráncok kisimulását eredményezi, az izmok lebénítása és az azzal járó kellemetlen érzések nélkül. A peptid komplex serkenti a bőr saját kollagénjének kiválasztását, amely belülről “nyomja ki” a ráncokat és tömörebbé teszi a bőrt. A készítmény biztosítja a komplex tápanyagellátást és a bőr hosszan tartó hidratálását,serkenti a saját kollagén termelését, ennek eredményeként az apró ráncok kisimulnak. A hatás hét nap múva szemmel látható: az apró ráncok mennyiségének csökkenése az arcmimika tökéletes megőrzése mellett. összetételét két komponens alkotja: egy regeneráló mezokoktél (hexapeptide-30, tripeptid-5, hialuronsav), valamint természetes növényi összetevőket tartalmazó mikrokapszulák.

Alkalmazás:

1. Az adagoló fúvóka segítségével néhány csepp mezokoktélt az ujjbegyre cseppenteni, és felkenni a megtisztított arcbőrre.
2. Az ujjbegyre szórni egy kis mennyiséget a porból, majd finoman ütögetve felvinni a mezokoktéllal kezelt területekre. (Lehetséges a két komponens összekeverése tenyérben és ütögetéssel felvitele a kezelendő területre sávonként.)
3. Finoman megmasszírozni a kezelt bőrfelületeket, hogy a felvitt anyagok a bőrön egyenletesen oszoljanak el.;img alt=” height=”348″ src=”” float:right” width=”464″

Megjegyzés: Ne alkalmazza repedezett, irritált vagy gyulladt bőrre!

Tárolás: Kerülje a közvetlen napsugárzást, a kinyitott fiolák tárolása +2- +10 fok celsius között javasolt.

További információk

Kiszerelés

3g + 7ml

Összetétel

1. sz. szer: Aqua, Acetyl Hexapeptide-30, Palmitoyl Tripeptide-5, Hyaluronic Acid.
2. sz. szer: Magnesium Gluconate, Algae Extract, Cichorium Intybus Leaf Extract, Maltose.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Transzdermális komplex – botoluxe hatás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük