Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

Szépség-és egészségmegőrzés a
távol-keleti bőlcsek ősi receptjeivel

"Vita derm" Regeneráló és védő fluid

A modern világban nem engedhetjük meg magunknak, hogy elzárkózzunk a kütyük használatától – a számítógépek és az okostelefonok mindig ott vannak kezünk ügyében… Tudósok tárták fel a tényt, hogy minden monitor és képernyő úgynevezett „kék” fényt sugároz, amely igen erős hatást fejt ki bőrünkre. És, sajnos, igen káros hatást.

10 260 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A bőrápoló szerek új generációja

Vita Derm blue család – egy megbízható PAJZS a stresszhatások és a HEV-sugárzás ellen!

Regeneráló és védő fluid – minden bőrtípusra.

A modern világban nem engedhetjük meg magunknak, hogy elzárkózzunk a kütyük használatától – a számítógépek és az okostelefonok mindig ott vannak kezünk ügyében… Tudósok tárták fel a tényt, hogy minden monitor és képernyő úgynevezett „kék” fényt sugároz, amely igen erős hatást fejt ki bőrünkre. És, sajnos, igen káros hatást.

A HEV-sugárzás (az a bizonyos mesterséges kék fény) mélyen behatol a bőr rétegeibe és kiváltja a korai öregedés folyamatát. A „Vita Derm” kék termékcsalád egyidejűleg két irányba is kifejti hatását: Óvja a bőrt a HEV-sugárzástól, valamint gátolja az ultraibolya sugárzás káros hatását. Mindamellett a termékcsalád szerei remek hidratáló és bőrkisimító képességgel rendelkeznek. Előzzétek meg bőrötök öregedését! Segítünk ebben!

Mi az a „számszerű öregedés” és hogy védhetjük meg a bőrt attól? Ultraibolya sugárzás a „kék fénnyel” szemben

A tudósok próbálják összehasonlítani a HEV-sugarakat az ultraibolya sugarakkal, mindamellett azok között jelentős a különbség. Az UV-sugarak, konkrétan az UVA-sugarak hullámhossza – 315-400 nm. A HEV-sugarak hullámhossza 380-50 nm. Hatásuk hasonló egymáshoz, de míg az ultraibolya sugarak ellen védekezhetünk egy „bőrvédő” krémmel, a HEV-sugarak esetében más megközelítésre van szükség.

Miben rejli az alapvető különbség e sugarak között?

A napon történő hosszas tartózkodás során az UVA-sugarak roncsolják a védtelen bőr kollagén- és elasztintartalmát. A kék fény hullámai az elektronokat „csapják ki” a molekulákból. Az így kialakuló feltöltött részecskék – a szabad gyökök – hozzájárulnak a sejtek gyorsabb öregedéséhez. Ennek megfelelően a HEV-sugárzás elleni leghatékonyabb védelmet – az erős antioxidánsok jelentik.

a HEV-sugárzás (mesterséges kék fény):
– mélyen behatol a bőr rétegeibe és kiváltja a bőr korai öregedését, hatással van a bőr kollagén és egyéb fehérje tartalmára;
– csökkenti a melatonin kiválasztását, márpedig ez nem csupán az alvás hormonja. A melatonin számos fontos biológiai funkcióval rendelkezik. Ez egy számos gyulladásgátló és öregedésgátló hatással rendelkező, a szabad gyököket igen hatékonyan „eltakarító” anyag;
– csökkenti a bennünket az UV-sugárzástól és az erős napsütéstől védő hormon, a melanin koncentrációját.

A Myrothamnus flabellifolia nevű növény – a „kék” „Vita Derm” sorozatban található regeneráló szerek alapja:
– az önregenerálódás egyedülálló képességével rendelkezik;
– erős antioxidáns;
– óvja a bőrt a külső környezet agresszív hatásaitól;
– elősegíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését.

A Myrothamnus megtalálható a jogilag levédett Myramaze™ keverék összetételében.

A „Vita Derm” kék termékcsaládban található regeneráló szerek alapja – a jogilag levédett Myramaze™ antioxidáns keverék. Ennek legfőbb aktív összetevője – az Afrikából származó, Myrothamnus flabellifolia nevű növény

Eltérő módon más trópusi növényektől, a Myrothamnus a száraz évszakban nem hullajtja el leveleit – azok az erezet mentén hosszirányban rétegeződnek, felfekszenek egymásra, tömören hozzászorulnak az ágakhoz, megbarnulnak és ebben az állapotban vészelik át a száraz évszakot, megvédvén a rügyeket. Az „alvó” Myrothamnus levágott ágait vízbe helyezve azok képesek új életre kelni, és néhány óra alatt ismét zöldbe borulni.

Vannak olyan, dokumentáltan alátámasztott esetek, amikor e növény csaknem egy évig herbáriumban elfekvő ágai vízbe kerülve új életre keltek. Leveleket növesztettek, kizöldültek és gyantás illatot árasztottak. A tudósok mindezidáig nem tudtak végére járni e jelenségnek. Épp az ilyen csodálatos tulajdonságai miatt nevezik a Myrothamnust újraélesztő növénynek. A kozmetológiában a Myrothamnusból készült kivonatot a bőr nedvességtartalmának megőrzésére és bőrnek az extrém hőmérsékleti változások, valamint a külső környezet agresszív hatásai elleni védelmére használják. Az anyag rendkívül erős hatású antioxidáns.

Miként fejtik ki hatásukat az antioxidánsok bőrünkben? Ha közérthetően akarjuk megfogalmazni, megállítják az oxidálódás folyamatát. Amikor két szabad gyök találkozik egymással, szétroncsolják egymást. Ugyanez a folyamat megy végbe az antioxidánsokkal történő „találkozás” során. Ily módon a szabad gyökök semlegesülnek, s megszűnik a sejtek roncsolódása.

További összetevők:
Béta-glükán – serkenti a bőr természetes regenerálódási folyamatait.
Trehalóz – hozzájárul a nedvességtartalom megőrzéséhez, kisimítja a ráncokat.
Panthenol – felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatait, puhító hatású, elsimítja a ráncokat.
Nátrium-hialuronát – mélyen hatóan hidratálja a felhámot.

A termékcsalád egyéb összetevői „közösen fejtik ki hatásukat”: rugalmasabbá teszik, puhítják a bőrt, gyorsítják az anyagcsere-folyamatokat és elősegítik a bőr fiatalosságának megőrzését.

A béta-glükán – egy természetes poliszacharid, immunmodulátor. Képes csökkenteni a ráncok mennyiségét, javítani a bőr felszínének állapotát.

A trehalóz – a bőr „hidratáló bajnoka”. Tesztek elvégzése során a tudósok megállapították, hogy ha a már ismert hidratáló szerekhez (például a nátrium-hialuronáthoz) trehalózt adunk hozzá, akkor e szerek hidratáló hatását akár 48 órára is meg lehet hosszabbítani. A sejtek „isszák” és elraktározzák a vizet, elősegítve ily módon, hogy az csak nagyon lassan párologjon el a bőrből.

A panthenol – az első számú sürgősségi segédeszköz a bőr számára. Elősegíti a bőrtakaró regenerálódását, puhítja a bőrt, annak rugalmasságot kölcsönöz.

A nátrium-hialuronát – alighanem az egyik legismertebb hidratáló komponens.

Regeneráló VÉDŐ FLUID – a bőr „túltornáztatása”!

Energia a fáradtság és a stressz tünetei nélkül
– Óvja a bőr lipidjeit az oxidálódással szemben
– Erősíti a bőr védőgátját
– Kisimítja a mimikai ráncokat
– Mélyen hatóan hidratál, biztosítva a hosszan tartó frissességet

Mindenféle bőrtípusra! Mindazok számára szükséges, akik okostelefont használnak vagy számítógéppel dolgoznak! Mindenkinek és mindig!

Azon túlmenően, hogy az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket, a sejtműködést is javítják, ami gyorsítja a regenerálódási folyamatokat, így egészséges, fiatal bőrsejteket „növesztünk”.Ráadásul az antioxidánsok serkentik a saját kollagén kiválasztását, azaz hozzájárulnak a bőr fiatalosságának megőrzéséhez. S az antioxidánsok még egy rendkívül fontos tulajdonsága: hatékonyan csökkentik a napsugarak által okozott sérüléseket – elhárítják a fényöregedést okozó tényezőket.

További információk

Kiszerelés

110 ml

Összetétel

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Beta-Glucan, Propanediol, Phenoxyethanol, Glyceryl Polymethacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, PVM/MA Copolymer, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Trehalose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Myrothamnus Flabellifolia Extract, Xanthan Gum, Parfum, Ascorbic Acid, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, CI 19140, CI 15985.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Vita derm” Regeneráló és védő fluid” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük