Jó helyen jársz, ha szereted a kedvezményeket, az ajándékokat és a nagyértékű nyereményeket! Ismerd meg a tianDe egyedi lehetőségeit!

Törzsvásárlói kártya - 35 % kedvezmény

A tianDe törzsvásárlói a regisztrációkor kapott személyes azonosító kódjukkal 35 % kedvezménnyel vásárolhatják meg bármelyik terméket és ez a kedvezmény az akciós termékekre is vonatkozik. Ahhoz, hogy ne veszítsd el a 35 % kedvezményedet egyetlen dolgot kell tenned, vásárolj legalább 4 havonta tetszésed szerint bármilyen terméket.

Miért éri ez meg Neked?
-35 % kedvezményt kapsz minden termék árából még az akciósból is
– több 100 magas minőségű termék közül választhatsz
-egy helyről szerezheted be a fejed búbjától a lábad kisujjáig amire szükséged van
-akár ingyenes kiszállítással, a nap 24 órájában online rendelhetsz
-nincs kötelező vásárlás
-nincs kötelező kosárérték
-nem veszik el a kedvezményed, ha 1…2…vagy akár 3 hónapig „elfelejtesz” vásárolni

Hűségprogram - Ajándékok és nagyértékű nyeremények

Törzsvásárlóként lehetőséged van csatlakozni a tianDe Smart Clubhoz! Nem kell mást tenned, mint a regisztráció időpontjától számított három hónap során hűséget szavazni a tianDe termékeknek és kiválasztani a kedvenceidet legalább havi 50 pont értékben.
A tianDe Smart Clubban a vásárlásaid pontjait DeCoinokra váltják, amit egy kizárólag klubtagoknak fenntartott exkluzív katalógusból a kedvenc termékeidre cserélhetsz. Ha pedig úgy döntesz, hogy gyűjtöd a DeCoinokat, akkor részt veszel a negyedéves sorsolásokon, ahol nagyértékű szépség- és egészségcsomagok, mobiltelefonok, tabletek találnak gazdára.

Lépj be Te is a tianDe törzsvásárlók világába és élvezd a kedvezményeket!

Töltsd ki az adataidat és hamarosan felkeresünk, hogy segítsünk a törzsvásárlói regisztrációdban!